1 ile 30 arası toplam 331 sonuç

Konu: Güneyin Kartalları Serie B'de yoluna devam ediyor..... (2. Sezon)

Hybrid View

Nesil
    2014
    Yer
    Tekirdağ

Hocam böyle çok daha eğlenceli olur

Ben kariyer hikayelerinde taktiksel konuları okumaktan ve bu konular üzerine kafa yormaktan çok hoşlanıyorum açıkçası.

Eski kariyerde seninle en son pas üzerine konuşurken kariyer gitmişti gerçekten çok üzüldüm. Şuan pas konusuna kafayı takmış durumdayım. 650+ isabetli pas ve 14 kilit pası yakaladım bir maçta. Bu pasları da rakip sahada yapmak lazım tabi.

Forumlarda dolaşırken maden buldum hocam. Adam 4-1-2-1-2 diamond ile çok güzel işler yapıyor. Kesinlikle göz atmanı tavsiye ederim.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by nostalgia View Post

Ben kariyer hikayelerinde taktiksel konuları okumaktan ve bu konular üzerine kafa yormaktan çok hoşlanıyorum açıkçası.

Eski kariyerde seninle en son pas üzerine konuşurken kariyer gitmişti gerçekten çok üzüldüm. Şuan pas konusuna kafayı takmış durumdayım. 650+ isabetli pas ve 14 kilit pası yakaladım bir maçta. Bu pasları da rakip sahada yapmak lazım tabi.

Forumlarda dolaşırken maden buldum hocam. Adam 4-1-2-1-2 diamond ile çok güzel işler yapıyor. Kesinlikle göz atmanı tavsiye ederim.
    Bahsettiğiniz diziliş efsane diablo taktği dizilişidir. Eğer doğru rolleri verirsen özellikle AMC mevkisindeki oyuncun müthiş başarılar yaklayabılir...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Bahsettiğiniz diziliş efsane diablo taktği dizilişidir. Eğer doğru rolleri verirsen özellikle AMC mevkisindeki oyuncun müthiş başarılar yaklayabılir...
    efsane diablo... aaah ah. nasıl unutulabilir ki. ama hocamın dediği gibi amc 40 metreden forvetin dişinin kovuğuna yerleştirecek o savunmadan dönen topta tek hamlede köşedeki örümcek ağlarını alacak. yoksa sıkıntı yaşarsın.

Nesil
    2014
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Hocam taktikten bahsetmişim linki koymamışım hay allah

The School of the Defensive Arts

Quote Originally Posted by Catenaccio View Post
    efsane diablo... aaah ah. nasıl unutulabilir ki. ama hocamın dediği gibi amc 40 metreden forvetin dişinin kovuğuna yerleştirecek o savunmadan dönen topta tek hamlede köşedeki örümcek ağlarını alacak. yoksa sıkıntı yaşarsın.
    Farklı dizilişler ve farklı anlayışlar her zaman daha ilgi çekici geliyor bana. Bu nedenle günümüzde popülaritesi düşen italya ligi bana her zaman zevkli gelmiştir.

Quote Originally Posted by nostalgia View Post

Hocam şu 4-1-2-1-2 diamond taktiği paylaşıldıysa atabilir misin?

EDIT: Yeni gördüm

EDIT2: Link bulamadım hocam.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri