Quote Originally Posted by perpetua View Post
Benim gordugum kadariyla cozmenin tek yolu kuluplerin borclarini gercektekinden daha da az yansitmak.

Bunu da su sekilde aciklayabiliriz, bu kulupler hic bir zaman borcsuz olmayacak. Belli bir miktar borclari hep olacak ve bu borc uzerinden hep faiz odeyecekler ama ana para sonsuza kadar hic bir zaman odenmeyecek.

Bu da yillik borc odeme masrafini biraz azaltir (sadece faiz odenecegi, ana para odenmeyecegi icin).
Quote Originally Posted by Barak View Post
O şekilde yaptırın abi o zaman, TR liginden gram zevk almıyoruz. 3. Ligde bir takımla ligi hemen domine edebiliyor herkes, şuan kendi kariyerimde 2023 yılındayım İngiltere'de 7.ligden başladım. Ara sıra TR ligine bakıyorum. Fenerbahçe 10 yıldır şampiyon olamamış, Fenerbahçe'nin fıkratında böyle birşey yok. Fenerbahçe'nin bildiğim tarihinde en uzun 6-7 yıl şampiyon olamadığı bir dönem var ve her daim 3-4 senede bir mutlaka şampiyon olur ve son 15 senede ligde Fenerbahçe kadar başarılı takım yok her zaman ilk 3'te oyunda yapay zekadan gerçeğin birebir aynısını beklemiyoruz ama eğer bu olay İngiltere'de gerçekçilik %90 civari ise yapılan transferler her daim belli takımların başarıda süreklilik kazanması v.s TR'de bu gerçekçilik bana göre oyunun işleyişinde %5-10

Dediğiniz gibi 3 büyüklerin rakamsal olarak değil ama mantıksal olarak daha gerçekçi olacağı şekilde bir custom db güncellemesi yapmayı düşünür müsünüz?