AVRUPA LİGİNE AYAK BASYIORUZ !

Avrupa Ligi Grubumuz Belli Oldu
Beşiktaşın olması gruba ayrı keyif katıcak gruba tanıdık takım olma açısından

LİG SONUNDA BAŞLIYOR !

İlk yarı çok kötüydük etki gösteremedik. Devre arası soyunma odasında takıma sertleşince ciddiyetleri yerine geldi bol bol pozisyona girdik. Rakibe tek pozisyon verdik o da gol oldü. Aqualini bulduğu pozisyonları değerlendirseydi keşke...

Rakip çok şut çektiği pozisyonlar hep uzaktandı tehlike yaratmadılar aksine maça biz hakimdik en az 5-6 duran toptan gelen pas/şut ikilisi defanstan döndü. Piatti'de asisti yaptı. Güzel oyun 3 puanı getirdi. (Salah'ın sakatlığı hafif çıktı.)

Rakibi kendi sahasına hapsettik. Aqualini ve Badelj gibi profili iyi olup son maçlarda performans gösteremeyen oyuncularım açıldığı için çok mutlu oldum. Munir'ede çok üzüldüm. 2 maçtır golü atan sakatlanıyor (Munir 2-3 ay sahalardan uzak)

Yine harika oynadık daha farkla bitebilirdi. Performansımız artıyor.

Çok keyifli maçtı. İlk yarıya 3-1'lik zaferle girsekte rakip bastırıyordu. 3-2 olduktan sonra oyuncu değişiklikleri sayesiyle 4-2 yaptık ve beklemediğim galibiyetle taraftarı sevindirdik.

Rakibi tebrik ediyorum burdan. Çok iyi direndiler sabırla golü aradılar ve buldular. Tam rotasyonlu çıktığımız maçta bekleneni veremedik. Tatarşamu'da ayrı tebriği haketti maçın farkla bitmesini önledi.

Türk takımıyla yaptık maçı. Daha keyifli kılıyor daha öncede söylediğim gibi. Aqualini yine maçın adamı oldu. Böyle bir farkla bitmesini beklemiyordum açıkçası. Atalanta'dan sonra takıma fazla yüklendim sonuç ortada. Avrupa'da fark atmaya devam ederiz inşallah

Yapma Bilic

Turnuva Durumları

Daha iyi olucaz arkadaşlar. Herhangi bir şey,oyuncu profilleri,istatistikler vs.., isteyen varsa her güncellemeden sonra atarım