Real Madrid maçı harikaymış gerçekten, bu kadar şut içinde bir tane bile pozisyon vermemek büyük başarı hocam, tebrik ederim![]()
Dostum uzun bir aradan sonra buraya geldim bir de ne görüm malezya'dan ispanya'ya
Tebrik ediyorum Hocam. Fazla ilerlemeden yeni bir kariyer açsan süper olur ama senin de tercihine saygı duyuyorum fakat fazla alışma![]()
ADANA DEMİRSPOR
La Liga 13. Hafta
Spoiler: Detaylar
Tamamen şansa 1 puan aldık. Zayıf rakibimiz bizden çok daha iyi oynadı. Takımın bitiricilik konusunda çok sıkıntısı var. Bana ceza sahasında ayağına geleni gol yapan bir forvet verseler, şampiyon yaparım bu takımı.
Ama ligde gayet iyi durumdayız. Avrupa için halen çok ciddi bir adayız.
Kulübün mali durumu iyiyken bir anda mali krize girdik. Maaş bütçesinin 3.5 milyon altındayım ama halen zarar ediyoruz. İspanya'da galibiyet primi olmaması baya etkiliyor mali durumu. TV gelirleri en büyük gelirimiz.
lig pozisyonu şuan için iyi rodi tahmin ettiğimden daha iyi iş çıkardın, hayırdır kariyerimi bitiriyorsun ali hikmet kapat falan demiş
Güzel bir kariyer oldu yine de. Yeni kariyerini bekliyorum.![]()
Rodi ne yalan söyleyim. Takzim kariyerinden sonra bu takım çok güçlü kaldı bize sen yine Avrupa'da takıl ama biraz daha mücadele olacak şekilde![]()
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Arkadaşlar bu kariyeri burada sonlandırıyorum. Yeni güncelleme ile yeni bir kariyer açmayı planlıyorum. Kusura bakmayın...