Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 71 arası toplam 71 sonuç

Konu: Kaç Para Uleyn Bir La Liga l Eibar l 1. Sezon

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Real Madrid maçı FM'de hiç görmediğim maç verilerine sahip tek kelimeyle helal olsun. O kadar pozisyona hiç net şans vermemişsin . Otobüs mü çektin oraya doğruyu söyle
    4 lü savunma + 2 defansif orta saha olunca ceza sahası çevresinde pek etkin olamadılar. Geri kalan oyunculara da pres yaptırdım. Kaleye çektiğim kulüp otobüsünün de faydası olmuş olabilir o konuda bişey diyemeyeceğim.

Real Madrid maçı harikaymış gerçekten, bu kadar şut içinde bir tane bile pozisyon vermemek büyük başarı hocam, tebrik ederim

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Dostum uzun bir aradan sonra buraya geldim bir de ne görüm malezya'dan ispanya'ya
    Tebrik ediyorum Hocam. Fazla ilerlemeden yeni bir kariyer açsan süper olur ama senin de tercihine saygı duyuyorum fakat fazla alışma
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    Real Madrid maçı harikaymış gerçekten, bu kadar şut içinde bir tane bile pozisyon vermemek büyük başarı hocam, tebrik ederim
    Teşekkür ederim, biraz taktik biraz şans yaptık bişeyler Kaleci önemli topları çıkarmasa 2-3 gol yiyebilirdik uzaktan şutlarla.
    Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Dostum uzun bir aradan sonra buraya geldim bir de ne görüm malezya'dan ispanya'ya
    Tebrik ediyorum Hocam. Fazla ilerlemeden yeni bir kariyer açsan süper olur ama senin de tercihine saygı duyuyorum fakat fazla alışma
    Hoşgeldin dostum, bu sezon bitsin bakarız. Sezonun ortasında bırakmak istemiyorum.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

La Liga 13. Hafta

Spoiler: Detaylar 

Tamamen şansa 1 puan aldık. Zayıf rakibimiz bizden çok daha iyi oynadı. Takımın bitiricilik konusunda çok sıkıntısı var. Bana ceza sahasında ayağına geleni gol yapan bir forvet verseler, şampiyon yaparım bu takımı.

Ama ligde gayet iyi durumdayız. Avrupa için halen çok ciddi bir adayız.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Kulübün mali durumu iyiyken bir anda mali krize girdik. Maaş bütçesinin 3.5 milyon altındayım ama halen zarar ediyoruz. İspanya'da galibiyet primi olmaması baya etkiliyor mali durumu. TV gelirleri en büyük gelirimiz.

lig pozisyonu şuan için iyi rodi tahmin ettiğimden daha iyi iş çıkardın, hayırdır kariyerimi bitiriyorsun ali hikmet kapat falan demiş

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    lig pozisyonu şuan için iyi rodi tahmin ettiğimden daha iyi iş çıkardın, hayırdır kariyerimi bitiriyorsun ali hikmet kapat falan demiş
    15.3.0 güncellemesi beklediğimden erken geldi Ben 2 hafta sonra falan çıkar diye tahmin ediyordum, o zamana kadar Eibar ile 3-4 sezon oynarız, duruma göre bitiririm diyordum. Ama güncelleme çıkınca açıkçası pek hevesim kalmadı bu kariyere

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Güzel bir kariyer oldu yine de. Yeni kariyerini bekliyorum.

Nesil
    2014

Rodi ne yalan söyleyim. Takzim kariyerinden sonra bu takım çok güçlü kaldı bize sen yine Avrupa'da takıl ama biraz daha mücadele olacak şekilde
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Arkadaşlar bu kariyeri burada sonlandırıyorum. Yeni güncelleme ile yeni bir kariyer açmayı planlıyorum. Kusura bakmayın...

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri