-2014/15 SEZONU-

-TRANSFERLER-

Mali durum sebebiyle transfer yapamadık. Sattıklarımız oldu. Bazı isimler ile sözleşmeyi feshettik.
Spoiler: Gidenler 

-PERSONEL DEĞİŞİMLERİ-
Personel değişikliklerimiz oldu. Teknik ekibi baştan aşağı yeniledik.
Spoiler: Personel Değişimleri 

Harika bir ilk sezon oldu. Ligde rekor bir puan, rekor bir fark ile şampiyon olduk. Ligde adeta "coştuk". Sene başında Süper Kupa'yı Fenerbahçe'yi 2-1 yenerek aldık. Ligde 28g 5b 1m aldık, 87 gol attık 27 gol yedik. 60 averajla ligi bitirdik.. "Ezeli rakimiz" Fenerbahçe'yi deplasmanda 5-0 yenerek Kadıköy büyüsünü fena şekilde bozduk.

Spoiler: STSL Puan Durumu 

Spoiler: STSL Toplu Sonuçlar 

Şampiyonlar Ligi'nde ise "Gruplardan çıkamayız" derken Bayern Münih - GALATASARAY - Basel - RB Salzburg grubuna düştük. Her ne kadar Bayern hariç kolay gözükse de Salzburg ve Basel ters takımlardı. ŞL gruplarında mükemmel bir performans gösterdik. Az kalsın lider çıkıyorduk ama Bayern averajla lider çıktı. 1. Eleme Turu'nda Liverpool ile eşleştik. Evimizde 2-2 kaldıktan sonra "elendik" dedim ancak takım beni yanılttı ve deplasmandan alnımızın akıyla 3-2'lik galibiyetle çıktık. Kaldık Çeyrek Final'e.. Rakibimiz Hakan Çalhanoğlu, Levin Öztunali ve Ömer Toprak'lı Leverkusen'di. İlk maç deplasmandaydı ve bu bizim için bir avantajdı. Deplasmanda 0-0 berabere kalmayı başardık ve turu Arena'ya bıraktık. Arena'da Burak ve Yasin Öztekin'in golleriyle 2-0 yenerek adımızı Yarı Final'e yazdırdık! Türkiye ayaktaydı, Galatasaray taraftarları sokaklara döküldü! Yarı Final'de tanıdık bir rakip olan Juventus geldi. Kendilerini gruplarda Sneijder'in son dakika golüyle elemiştik. (bkz. Allah'ım GOOOL!) İlk maç Arena'daydı. 0-0 kaldık, çok fırsatı teptik.. Deplasmana çıktık ve maalesef Morata'yı tutamadık ve 1-3'lük skorla elendik.. Sağlık olsun diyelim, kısıtlı bir kadroyla bu kadarını başardıysak 15/16 sezonunda silip süpürürüz inşallah.

Spoiler: UCL Gruplar Puan Durumu 

Spoiler: UCL Toplu Sonuçlar 

Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplardan lider çıktık. 4. Tur'da Adanaspor'u 3-0 ile geçtik ve Çeyrek Final'e kaldık. Çeyrek Final'de Bursaspor'u eledik ve Yarı Final'de Erciyes'i çektik. Onları da iki maçta 5 gol atarak yolladık ve Final'de ezeli rakibimiz Fenerbahçe ile eşleştik. Finalde Fenerbahçe'yi mağlup ederek sezonu 3 kupa ile kapattık.

Spoiler: ZTK Toplu Sonuçlar 

-OYUNCU PERFORMANSLARI-

-SEZON ÖDÜLLERİ-

Yılın oyuncusu ödülünü 3 oyuncumuz paylaştı. 1. Selçuk, 2. Burak, 3. Olcan oldu. Cidden harika bir istatistik. Yılın yabancısı Doka oldu, bu sene cidden muhteşem bir performans sergiledi. Wesley Sneijder 2. oldu. Yılın savunmasında Alex Telles 3. oldu. Yılın kalecisi Muslera oldu. O da harika bir sezon geçirdi, ödülü haketti. Yılın orta sahası ödülünde 1. Selçuk, 3. Sneijder oldu.

-YILIN TAKIMI-

Arkadaşlar güncelleme için çok uğraştım ve sizlere en iyi şekilde aktardığımı düşünüyorum. Bazı kısımları sizlere veremedim çünkü kısıtlı zamanım vardı, bu gece de yapayım dedim. Eğer istediğiniz istatistik vesaire olursa bana söylemeniz yeterli. Yeni sezona yarın giriş yapacağız.