GÜNCELLEMEGolün neden bu kadar geç geldiğini anlamadım ilk başta. Scuffet ne kadar iyi iş çıkarttıysa da bitiricilik sorunumuz bizi kötü etkiledi. Mario Gomez'e 1 maç şansı daha vereceğim,onuda kullanamazsa işe el atmak zorunnda kalacağım.
Hazırlık MaçıMilli takım arası,rotasyon ve yedek ağırlıklı oyuncularımın taktiğe alışması için yaptırdığım maç. Daha da yapmayı planlıyorum bu tarz aralarda.
Maç başından beri kalelerini bombaladık. Mario Gomez ''İllallah'' dedirten performansına devam ediyor. İki maçtır ortasaha kurtarıyor bizi.
Mario Gomez'le maç sonrası görüşme yaptık. Sinirliydim. Elimizde böyle kaliteci bir santrafor varken nasıl sorun yaşayabiliriz diye. Ciddiyetini yerine getirtmeye çalıştım. Umarım dikkate almıştır yoksa takımda tutacak değilim.
Rakibi boğdumuz bir maçtı. Farklamaya devam ediyoruz. Mario Gomez konuşmamı ciddiye almış Maçın Adamı olmak için çalışmış. Oldu da. Güçlü takımlara olan performansı umuyorumki böyle olur.
Uzun zamandır bu kadar keyifli maç izlememiştim FM15'te. İlk yarıda maçı çevirdik,çok güzel ataklar yaptık. Salah defansı yarıp çok güzel goller attı. İkinci yarı Lazio daha ofansif oynadı çok fırsata girdiler golü buldular. Sonuçta 3 puanı alan biz olduk.
Rakibi kendi ceza sahamıza sokmadık hep dışardan denediler tehlike yaratmadılar. Savunma/Kontra şeklinde güzel oynadık,Mario Gomez çok kaçırdı. 3 puanı birkere daha alarak galibiyet serimizi 6'ya çıkarıyoruz.
Daha erkenden üst sıralar için çekişme başladı. Bu yüzden seviyorum İtalya'yı.
Bundan sonraki güncellemelerde daha hızlı ilerleyeceğim.
Arkadaşlar,nolur nolmaz diye santrafor önerilerinizi bekliyorum. Gomez bu performansına devam ederse kesinlikle yolcu. Boşuna yüklü miktarda maaş alıyor,gol atamıyor.

Maç başından beri kalelerini bombaladık. Mario Gomez ''İllallah'' dedirten performansına devam ediyor. İki maçtır ortasaha kurtarıyor bizi.

Uzun zamandır bu kadar keyifli maç izlememiştim FM15'te. İlk yarıda maçı çevirdik,çok güzel ataklar yaptık. Salah defansı yarıp çok güzel goller attı. İkinci yarı Lazio daha ofansif oynadı çok fırsata girdiler golü buldular. Sonuçta 3 puanı alan biz olduk.

Daha erkenden üst sıralar için çekişme başladı. Bu yüzden seviyorum İtalya'yı. 
Bundan sonraki güncellemelerde daha hızlı ilerleyeceğim.