Sayfa 8 / 10 İlkİlk ... 678910 SonSon
211 ile 240 arası toplam 289 sonuç

Konu: Football Manager 2015 Takım Önerileriniz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

En iyi lig Bundesliga'dır.

Bi saltanat bitireceksen illa, gidip hayvan gibi oynayan Bayern'i alt etmeye çalışacaksın.

Quote Originally Posted by RisingSun View Post
    Ne diyeyim, kolay gelsin Tottenham güzel takım, kaliteli oyuncuları var özellikle Christian Eriksen.
    Quote Originally Posted by RisingSun View Post
    Ne diyeyim, kolay gelsin Tottenham güzel takım, kaliteli oyuncuları var özellikle Christian Eriksen.
    lamela orda 2 -3 yıldır premier ligden kariyer açmıyordum ligi takip edemiyordum tv den o yüzden umarım zevkli olur

Quote Originally Posted by deMarcos View Post
    İzmir takımlarına bakmanı öneririm.
    Sarmadı hiç biri, Valerenga ile başladım İskandinav ligleri baya zevkli oluyor. bir de çok çok ucuza 3,5 4 yıldız adamlar bulabiliyorsun.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Fransa 3.liginden "RC Strasbourg" diyorum.
    Alt lig menajerliği sevenler için şahane bir seçim olur.

Premier ligde orta sıra takımı aston villa iyidir benteke var gitmek istiyor tabi ama elde tutabilrseniz yidir

İtalya'da mazisini arayan İnter ve Milan klüpleri zevkli olabilir .

7. Default

İspanya alt lig Real Betis deneyin.. (:

https://www.youtube.com/watch?v=n2fveCuTUV8

Quote Originally Posted by 1234arda1234 View Post
    İspanya alt lig Real Betis deneyin.. (:

https://www.youtube.com/watch?v=n2fveCuTUV8
    Wayy güzell

bundesliga da takım önerisi olan var mı büyük takım istemiyorum

Quote Originally Posted by peker_553 View Post
    bundesliga da takım önerisi olan var mı büyük takım istemiyorum
    Ingnolsat sanirim böyleydi

Alt lig degil ya

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by peker_553 View Post
    Alt lig degil ya
    Pederborn ( inş doğru yazmışımdır ) bu sezon yükseldi ve kadrosu çok kötü de değil.

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Pederborn ( inş doğru yazmışımdır ) bu sezon yükseldi ve kadrosu çok kötü de değil.
    olabilir aslında

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Alt lig istiyorum ama, karar veremedim. İngiltere çok istediğim bir lig yapısına sahip olsa da Premier lig işi sıkıntılı. Bir sürü büyük kulüp varken Burnley ya da Derbi Country gibi geldiğimiz yere yollarlar bizi.
    Bir de başında menajer olan kulübe geçmek istemiyorum. Ama o zaman da takım kalmıyor. Bir tek İsveç'de BW-90 takımı mesela istediğim gibiydi, kadroya bir baktım 10 küsur ortasaha 10 küsur forvet 1 tane defans 2 tane kaleci o kadar. Kadroyu toplamaya da para yok.

Şöyle işleyişi güzel bir lig önerebilir misiniz? Gerekirse bi menajeri koltuğundan da edebilirim.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

aik stockholm ü nasıl bilirsiniz? eğlenceli midir?

Arkadaşlar, büyük paraların dönmediği bi Avrupa ülkesi liginden takım arıyorum;
    -Takım ülkenin büyük takımlarından olmayacak
    -Başarı istemeyen ama potansiyelli bir takım olabilir alt liglerden veya en üst seviye ligin kötü takımlarından olabilir
    -Mali durumu kötü de olabilir, tek istediğim kombine sayıları düzgün olsun
    Büyük lig istemememin sebebi de yayın geliriyle 1-2 yılda müthiş bir takım kuracak bolluğa erişmek yerine bi kaç yıl sürünüp kendi oyuncularımı yetiştirmek, istediğim tek şartsa tribünleri tamamen dolduran kulübe bağlı taraftarlar. Eğer öneriniz varsa memnun olurum.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Pedro View Post
    -Başarı istemeyen ama potansiyelli bir takım olabilir alt liglerden veya en üst seviye ligin kötü takımlarından olabilir
    Büyük lig istemememin sebebi de yayın geliriyle 1-2 yılda müthiş bir takım kuracak bolluğa erişmek yerine bi kaç yıl sürünüp kendi oyuncularımı yetiştirmek, istediğim tek şartsa tribünleri tamamen dolduran kulübe bağlı taraftarlar. Eğer öneriniz varsa memnun olurum.
    Dostum benim beklentilerim de senin yazdıklarınla benzer ve kendime takım olarak AIK Stockholm' ü belirledim 50.000 kişilik modern bir stadyuma sahip ve lig maçlarında ortamala 22.000 kişi ile oynuyorlar bu İskadinav takımları için gayet iyi bir rakam. Ayrıca kulüp 1891 yılında kurulmuş ve ligde 11 şampiyonluğu var Malmö nün üstünlüğüne son vermek ve Avrupa' da küçük bütçelerle de bir yerlere gelinebileceğini göstermek adına güzel bir tercih olabilir.

Hala önerilerinizi bekliyorum..

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara-Adapazarı

Aklıma Millwall ve St Pauli geliyor ama aklına geldi mi daha önceden bilemiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Ülke futbolunda büyük paraların dönmedigi fakat avrupada son yıllarda ders veren takımlardan biri Basel , hem İsviçre'de Basel'i devirip hemde avrupada küçük bütçelerle mucizeler yaratmaya çalışabilirsin Young Boys , Zurich , Sion , Servette gibi takımlarla onun dışında Danimarka'yı önerebilirm FC Midtjylland durmadan cok yetenekli afrikalı oyuncular üretip avrupaya satan bir klüp son olarak Aklıma gelen takım Standard Liege Belçika'da aradıgın kriterlere uyuyor gibime egliyor
    You'll Never BeatThe Irish !

yeni güncellemelde sonra aklınızda güzel bi takım var mı arkadaşlar ortas sıra

sparta prag'da çok iyi oyuncular var. özellikle dockal ve krejci.

Herkes kesinlikle en az 3 sene Everton ile oynamalı.Kadro potansiyeli muhteşem.Öncelikli hedef olarak ilk 4 içinde yer almaya çalışmak ve yavaş yavaş şampiyonluğa oynamak aşırı zevkli.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Az önce araştırırken gördüm.Orta sıralar için Newcastle güzel bir seçim gibi görünüyor.Ayrıca teknik direktörü olmadığı için boş bir koltuğu devralmış oluyoruz(Bazen bir takımın başına geçerken o takımın hocasının serbest kalıyor olması beni üzmüyor değil )

ispanya da celta vigo nasıl ?

almanyadan wolfsburg iyi takim. bayernle biraz da olsa basedilebilir. iyi oyunculari var ve avrupa kupalarinda da basarili olma ihtimalleri yuksek. kulup tarihi boyunca tek sampiyonluklari var. o yuzden 2. ve hatta 3.yu kazanabilirsiniz. bir de sampiyonlar ligine dogrudan katilmak konusunda o takimi almanyada bayernden sonra devamli hale getirebilirsiniz.

Yeni güncelleme'de Malezya'dan Sabah'ın koltuğu boşalmış... Malezyaseverleri bekler...

Bana Almanya, İngiltere, İtalya, Türkiye, Fransa, Hollanda, Danimarka, İspanya harici saracak, ligde rekabetin olduğu, iyi yıldızların parladığı, yabancı sınırı olmayan ve takımların borca saplanmadığı bir lig söyler misiniz ? Biliyorum çok şey istedim ama elbet bilen vardır

Quote Originally Posted by marlo41 View Post
    bana almanya, ingiltere, italya, türkiye, fransa, hollanda, danimarka, ispanya harici saracak, ligde rekabetin olduğu, iyi yıldızların parladığı, yabancı sınırı olmayan ve takımların borca saplanmadığı bir lig söyler misiniz ? Biliyorum çok şey istedim ama elbet bilen vardır :d
    salzburg

Nesil
    2013
    Yer
    Azerbaijan , Baku

Arkadaslar ben 2002 yilindan itibaren fanatik bir chelsea sevdalisiyim , cm 01-02 den beri chelsea takimi ile kariyer yapiyorum hic bikmadimda fantastik kadro kurmayi ve transfer yapmayi cok seviyorum.. 15 de daha kariyere baslamadim ve sizlere soruyorum bi degisiklige gideyimmi yoksa chelsea ile devammi edeyim. Eger farkli bi takim kurarsam secenekler sunlar ; napoli , galatasaray , newcastle united , watford ve CHELSEA

Sayfa 8 / 10 İlkİlk ... 678910 SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri