Originally Posted by
rexpo1994
Ligde de Kupa da da Şahaneyiz. Grupta kolay gelmiş bu performans devam edecek anlaşılan

Edicez inşallah şu gidişten sonra inancımız dahada arttı

Originally Posted by
Ali Hikmet
Gruba bak sen. A2 yi çıkar bence
Ligde bizi yenme yeter
A2 nin hali harap alicim, 2.yarı bakıcaz artık demirsporun durumuna göre

Originally Posted by
RodiMood
Lider olabilirsin ama dediğin gibi beklediğimin Ragnar performansı değil bu

Yaklaşıyoruz biraz daha var %100'ü göstermeye 
5
Ligdeki güzel gidişat kupayada yansıdı ki zaten kupa grubumuzda oldukça kolay denk gelmişti fakat bir şeyi atlamışız grupları söylerken, Antep belediye süper ligde oynuyormuş bende yeni farkettim. Süper ligde 12.sıradaydılar maçı yaptığımız gün o sıradaki bir süper lig takımına pttnin zirvesindeki bir ekip olarak deplasmanda 5 gol atıp sükse yaptık. Güzel bir zafer oldu bizim için, bunun dışında kupada daha çok şans verdiğim Batuhan yüzümüzü kara çıkarmadı 9 golle kupada gol krallığı için emin adımlarla ilerliyor. İlk 3 maçımızı kazanarak gruptan çıkmayı garantiledik diyebilirim bakalım bir sonraki turda Galatasaray veya Fenerbahçe denk gelmezse daha kolay gidecek gibi zira iki takımda Avrupa Liginde dolu dizgin gidiyorlar...
İlk devreyi bitirip ara transfer dönemine girmemizle beraber gelecek yılın yatırımlarını yapmak için adım atmaya başladık. Bu hedefle peru takımlarından
Universtario'da forma giyen
Christofer Gonzales'i bedelsiz olarak kadromuza kattık. Gözlemcilerimin 4.5 yıldız verdiği bir oyuncu ben genelde gözlemci raporuna pek dikkat etmem ama mental olarak çok iyi olmasada harikulade teknik kapasitesiyle bize çok yararlı olacağını düşündüğüm bir oyuncu. Aralık ayında sözleşmesi biten erkek güzeli sefil gonzaleside başarılı bir transfer olarak görüyorum fakat; 5 yabancı kontejyanımız dolu kendisini kaydedemiycez ve oynatamıcaz büyük ihtimal ama yerli bir solbek bulursak Achaoui'nin kiralık sözleşmesini feshedip gonzalesi bu yıl oynatabilirim, aksi halde gelecek yıla kadar paf takımda forma giyecek...