1. BÖLÜM : SEZON ÖNCESİ HAZIRLIKLAR

Bu seride bir türlü kendi taktiğimi oturtamadım ve hep hazır taktikleri modifiye ederek kullandım. Bu kariyerde de bunu yapabilirim ama açıkçası artık kendi taktiğimi kullanmak istiyorum. Bunun için hem kadro yapısını uygun hem de işlevsel bir taktik hazırlamaya çalıştım. Taktik hakkında görüşlerinizi mutlaka bekliyorum. Bu taktiği daha da geliştirmemiz lazım

Taktiği oluşturduktan sonra eksik olan bölgelerimiz daha da belli oldu. Sağ kanat için bir İçe Kat eden oyuncu ve sağ bek için en azından orta halli bir oyuncuya ihtiyacımız vardı. Ancak elimde transfer yapacak bir bütçe olmadığı için mecburen oyuncu göndererek bütçe açmaya çalıştım.

Öncelikle ilk sezon yabancı sınırından dolayı pek forma bulamayacak olan ve 500 bin avro gibi bir maaş alan Funes Mori'nin kiralık sözleşmesini fesh ettim. Bu sayede maaş bütçesinden yer açmış olduk. Ardından orta sahada düşünmediğim Onur Bayramoğlu ile karşılıklı anlaşarak yoolarımızı ayırdık ve oradan da az da olsa maaş bütçesi elde ettik.

Az da olsa bir bütçe oluşturmuştum ve hemen oyuncu araştırmalarına başladım. İçe kat eden bir oyuncu için bildiğim ve güvendiğim bir oyuncu olan Emrah Başsan'ı bir miktar nakit ve taksit ile Antalya'dan aldık. Sağ bek için ise kiralık oyuncu aradım ama ilgimi çeken oyuncular gelmek istemedi ben de elde kalan az miktar ile en uygun oyuncuyu bulmak için İskandinavya'ya gittim.
Araştırmaları yaparken geçen sezon Odd takımında çok iyi bir performans gösteren Steffen Hegen'in ismi kulağıma çalındı. Birkaç gözlem sonucu beğenince kadromuza uygun bir ücretle kattık.

Spoiler: Emrah Başsan 

Spoiler: Steffen Hegen