1 ile 30 arası toplam 787 sonuç

Konu: Kupa Avcısı DOĞAN gözünü Dünya Kupasına Dikti| Tokat Spor & Fransa (7.Sezon)

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Sonunda tokatlama moduna geri dönmüşüz Ama ligde dikakt et 4 puan fark çok birşey değil, tekrar kötü seri yaparsak Gs geçer bizi.

Gs'nin ŞL'de gruptan çıkması iyi olmuş, ülke puanını sadece sen bir yere kadar taşırsın.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Sonunda tokatlama moduna geri dönmüşüz Ama ligde dikakt et 4 puan fark çok birşey değil, tekrar kötü seri yaparsak Gs geçer bizi.

Gs'nin ŞL'de gruptan çıkması iyi olmuş, ülke puanını sadece sen bir yere kadar taşırsın.
    Lig de pek sorun çıkmaz bence.Hedefimiz ŞL

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Vay arkadaş bu Manchester ne çekti senden bee
    Manchester United in çekeceği varsa senden çekecek hocam

Quote Originally Posted by canerimtrak View Post
    Harika gidişat sürüyor. Mali durumun ekran görüntüsünü paylaşır mısınız hocam?
    Teşekkür ederim. Buyur
    Spoiler: Mali Durum 

Quote Originally Posted by Vatanarchy View Post
    Kariyeri incelemedim fakat Tokatspor'la şampiyonlar ligi... Kusura bakmayın ama bana hiç gerçekçi gelmedi...

50. sezon olsa bir ihtimal verebilirim ancak 5. sezon olması ihtimali düşürüyor benim için.
    Kusura bakmıyorum hatta bu yorumu görünce şımardım ben olsam bende inanamazdım ama gerçek ben bu başarı acaba yama dan mı kaylanıyor diye düşünmüyor değilim.Böyle bir şey mümkün mü acaba yabancı yaması diye indirdik.Yama ile oyunu kolaylaştırmak mümkün mü bilmiyorum. İnanmıyorsan elimden bir şey gelmez.
    Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    @Vatanarchy hocam sana katılmayacağım çünkü şuan koltukta oturan hoca öyle başarılı ve tecrübeliki bu başarılarda gelebilir. örnek verirsek ben fm2012 Adana Demirspor ile daha başarı yakalayamazdım alışa alışa oldu.
    Ali Hikmet hocam çok teşekkürler yorumun için
    Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Hocam yokluğumda maşallah çoşmuşsun. Tebrik ederim.

@Vatanarchy Hocam kariyerini incelediğin zaman düşüncen değişebilir. Bu seride doğru taktik ve doğru oyuncularla başarı ister istemez geliyor. Mesela benim kariyerimde bile ben takımı frenlemesem başarılar erken gelebilirdi. Yeri geldi iyi oynayan oyuncuyu değiştirdim. Yeri geldi ligin son 10 maçını tatile aldım. Ama arkadaş benim gibi yapmamış.

Teşekkürler hocam ne zaman dönüyorsun özledik seni Ne güzel Şımarıyordum hocam sende başarı normal gördün oldu mu bu şimdi
    Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    Gerçekçi diyerek neyi kast ettiniz emin değilim ama size katılmıyorum. Menajerlikteki durumlar gerçekle birebir olsa, oynamamıza gerek kalmazdı. Burada menajerlerin takımlarına kattığı büyük bir güç var. Taktiksel anlamda, transfer ve mali yönetim anlamında. Gerçek hayatta böyle bir şeyin olması elbette çok çok zor ama dediğim gibi, menajerlik oyununda olayın güzelliği burada. Belki hiçbir zaman süper lige bile yükselemeyecek bir takımla, kendi çabalarınızla tarih yazabilmeniz.
    Hocam yorumun için teşekkürler
    Quote Originally Posted by Vatanarchy View Post
    Tabi bu bir eğlence. Ben sadece düşüncemi belirttim ve bana yanlış bir durum söz konusu gibi geldi. Eğer ki arkadaş eğleniyorsa benim birşey söylemeye hakkım yok. isteyen istediği şekilde eğlenir. Ben sadece bu tip şeylerin doğru şekilde gerçekleşmesi taraftarıyım.

@MelihTrezeguet Gerçekçi derken gerçek hayat ile alakalı değil, oyun içerisinde gerçekleşmiş gerçekler.
    Hocam hile yapsaydım asla zevk almazdım zaten.

Şu fotoyu da atayım belki istersiniz diye ama bu ss den ne anlam çıkarılıyor onu da bilmiyorum.Yalnız bağımlılık derecesi güldürdü
    Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Oyunda 1-2 sezondan sonra zaten doğru taktik ve oyuncuyla herşeyi yaparsın Türkiye'de, o kadar üst düzey bir ligimiz yok. Ben belli başlı hazır taktikleri kullanarak çok rahat şampiyon yapabilirim takımı ama yeni şeyler denediğim için yapamıyorum o ayrı mesele. Arkadaşımız Tokat'a uygun bir taktikle gayet iyi performans göstermiş. Gerçekçi olmadığı doğrudur, çünkü burada yapay zekayla kapışıyorsun, yapay zeka ne yaparsa yapsın insan aklını geçemez.
    Rodi adam şımartıyor beni,bu başarı normal olamaz diyor. Sen ne diyorsun burda ya

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri