Sonunda tokatlama moduna geri dönmüşüzAma ligde dikakt et 4 puan fark çok birşey değil, tekrar kötü seri yaparsak Gs geçer bizi.
Gs'nin ŞL'de gruptan çıkması iyi olmuş, ülke puanını sadece sen bir yere kadar taşırsın.
Sonunda tokatlama moduna geri dönmüşüzAma ligde dikakt et 4 puan fark çok birşey değil, tekrar kötü seri yaparsak Gs geçer bizi.
Gs'nin ŞL'de gruptan çıkması iyi olmuş, ülke puanını sadece sen bir yere kadar taşırsın.
Lig de pek sorun çıkmaz bence.Hedefimiz ŞL
Manchester United in çekeceği varsa senden çekecek hocam
Teşekkür ederim.Buyur
Spoiler: Mali Durum
Kusura bakmıyorum hatta bu yorumu görünce şımardımben olsam bende inanamazdım ama gerçek
ben bu başarı acaba yama dan mı kaylanıyor diye düşünmüyor değilim.Böyle bir şey mümkün mü acaba yabancı yaması diye indirdik.Yama ile oyunu kolaylaştırmak mümkün mü bilmiyorum. İnanmıyorsan elimden bir şey gelmez.
Ali Hikmet hocam çok teşekkürler yorumun için
Teşekkürler hocam ne zaman dönüyorsun özledik seniNe güzel Şımarıyordum hocam sende başarı normal gördün oldu mu bu şimdi
Hocam yorumun için teşekkürler
Hocam hile yapsaydım asla zevk almazdım zaten.
Şu fotoyu da atayım belki istersiniz diye ama bu ss den ne anlam çıkarılıyor onu da bilmiyorum.Yalnız bağımlılık derecesi güldürdü
Rodi adam şımartıyor beni,bu başarı normal olamaz diyor. Sen ne diyorsun burda ya