1 ile 30 arası toplam 326 sonuç

Konu: Şampiyonluk Tükenmiş Nefeslere l Eskişehirspor l 3. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

4. BÖLÜM : SON UMUT

Taktikte ufak tefek birkaç ayarlama yaptım ve gol yeme sıkıntısını bir nevi çözdüm. Ama bir türlü yeteri kadar gol atamıyorduk, bende artık sezon bitti deyip ve rahatlama moduna geçmek üzereydim ki bir anda yukarıdaki mesaj geldi. Sezonun bitmesine 4 maç kala ligde 3. durumdaki Bursaspor mali gerekçelerle Avrupa'dan men edilmişti. Bunu görünce AL için son bir umut yüklenelim dedik. Ancak olmadı, bir türlü kazanamadık ve resmen beraberlik takımı olduk.
    İddamız kalmadığı için son 2 maçı asistanım Manolo Ruiz'e devrettim. Sağolsun güvenimi boşa çıkarmadı ve 2 maçtan 4 puan çıkardı.

Sezonun kuşkusuz en önemli olayı Trabzon'un küme düşmesi oldu. Lige kötü başlayıp ortalara doğru toparlayan Trabzon, ligin sonunda da seri mağlubiyetler alınca küme düşmekten kurtulamadı. Şimdiden tüm takımlar kadrosuna üşüşmeye başladı

Bu sezon Eskişehirspor'un reeldeki performansına çok yakın oynadık Amacım bu sezonu sağ salim atlatabilmekti, AL ye gitmek sadece bir ödül olurdu bizim için. Yönetimin verdiği hedefi tutturunca 2 senelik sözleşme imzaladık.

Ptt 1. Lig'in Durumu

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

5. BÖLÜM : İLK SEZONUN ÖZETİ

Bu sezon oyuncularımın çoğu beklediğimin altında bir performans gösterdi. Özellikle defansif anlamda çok kötü bir performans gösterdik. Ancak takım içinde özellikle ilk yarı çok sağlam performans gösteren oyuncular vardı.

Emrah Başsan, Sağ kanatta İçe Kat Eden oyuncu olarak çok güzel işlere imza attı. Yeri geldi gol attı yeri geldi gol attırdı ve Ligin Asist Kralı oldu.

İbrahim Sissoko'dan çok daha iyi bir performans beklerdim ama yine de sol kanatta iyi işler yaptı.

Raheem Lawal ise orta sahada çok istikrarlı bir performans gösterek en iyi ortalama puanı yakaladı. Taraftarın Yılın Futbolcusu olarak seçmesi de ödülü oldu.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri