Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 49 sonuç

Konu: Forumda İncelemelerdeki Yetersizlik ve Durgunluk

Default Forumda İncelemelerdeki Yetersizlik ve Durgunluk

iyi aksamlar öncelikle sitenize uzun zamandır üyeyim,ancak bayadan beri yeni oyuncu incelemeleri,takım incelemeleri,personel incelemeleri vb. seyler yapılmıyor forumda.Size söyle bir sey teklif etmek istiyorum düsüncelerinizi yazarsanız mutlu olurum. Ben ve 3,4 arkadasım daha fmturkiye.net forumunda inceleme ekibindeydik.Ancak anlaşmazlıklardan dolayı ayrılmak zorunda kaldık,bu forumdada dedigim gibi cok durgun ve incelemeler cok uzun zamandır güncellenmiyor eğer yetkili alımı varsa ekibi buraya getirip forumu canlandırmak istiyorum, bu konu hakkında ne düsünüyorsunuz? ((((forum yetkilileri ciddiye alırlarsa sevinirim))))

Yetkililer nerdesiniz genclerin önünü açın artik.

o eski halinden eser yok şimdi .

1 tane yetkilide yardımcı olsa keşke

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

şu konuda katılıyorum forum çok durgun. yeni konu bile haftada bir açılıyor.
    oyuna girdiğimizde altta form açık kalsa düşüncelerimizi yada yardımcı olunmasını istediğimiz şeyleri anında yazsak küçük takım yönetiyorsak transfer tavsiyeleri yapsak bi canlansa forum bence harika olur.
    birde fmscouttaki gibi chat çubuğu eklenebilir forma bence yetkililer dikkate almalı bunu

Nesil
    2006
    Yer
    06

Foruma aktif olabilen yönetici gerekiyor katılıyorum bu konuya ben de

Nesil
    2014

İlla yönetimi Darbe ile aşağı indirin diyolar İlla paralel yapı mı oluşturalım
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Uzun yıllar üyeyim ve öncesindede takip ettiğim bir site hareketli cap canlı görmek güzel olur.

Guzel konuya deginmissiniz kardesim forum hakkaten durgun ve gereken ilgiyi gormuyor.
    Gecmisteki kendi tecrubemden yola cikarak sunun da gozardi edilmemesi lazim:
    Forum da yetkiler bir seyler verdikten sonra ve o yaptiklariniz takdir gordukten sonra illa ki dagitilir.

Kaldi ki inceleme yapmak icin yetki sart degil.
    Bence siz once marifetlerinizi gosterin ki sonra odulunuzu kesin alirsiniz ama boyle teklif ederek pek ciddiye
    almazlar sizi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Forumun ölü olmasının bir çok sebebi var, içerik üretememek de bunlardan biri bu konuda haklısınız. İçerik üretecek bir şeyler yapacak isimlere tabii ki ihtiyacımız var, sadece yöneticilerin çalışmasıyla olacak şeyler değil bunlar zaten. İçerik ekibi, inceleme ekibi gibi denemelerimiz daha önceden olmuştu, hala da aklımızda olan bir şey ancak kimin ne olduğunu bilmeden de bir ekip kurmamız söz konusu değil. Sizler çalışmalarınızı gerekli bölümlerde açın, yeteneklerinizi, çalışmalarınızı gösterin sonrasında işi resmiyete dökmek, içerik ekibi oluşturmak vb. işler kolayca halledilecek şeyler zaten.
    Screw you guys, I'm goin' home

2010-2011-2012 gibi yıllarda forum çok hareketliydi. oyuncu incelemeleri kısmında falan bir sürü oyuncu ismi görürdük. 2-3 yıldır baktığımızda çok az oyuncu ismi görüyoruz bu bölümde ve forumun genelinde. bence bunun sebebi oyunun artık zor kırılması ve korsan oyunun sürekli hata yapması. yani sadece orjinal oyun alanlar oynayıp birşeyler paylaşıyor. eskiden oyun çıktıktan 2 gün sonra korsanı çıkardı herkes oynardı.

Nesil
    2013
    Yer
    Azerbaijan , Baku

Bu forum ölmüş yaa ) güncel fm konuları açıldığı bi forum önerin arkadaşlar

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

hakikaten çok durgun ya en azından bir pazar günü biraz hareketlrnse forum :/

Eskiden böyle değildin kalabalıktı konuşurduk bilgi alışverişinde bulunurduk. Zaman geçtikçe insanlar işlerine güçlerine odaklanıyor. Zaman bulup siteye giremiyor. Misal ben Üniversite'de okuduğum için fırsat bulamıyorum fazla tabi sosyal medyayı unutmamak Lazım arkadaşlarımız zamanını orada da geçiriyor. Bu saatten sonra yoğunluk olacağını düşünmüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben çok yazamasamda her gün bakıyorum, uğruyorum. Çok güzel insanlarda tanıdım bu forumdan. Kendi halinde ufak bir aile gibi olduk zaten son zamanlarda. Herkes herkesi biliyor. Chat falan eklense fena olmayabilir, zaten kişi sayısı az. İçerik arttırılabilir yine aynı şekilde.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2014
    Yer
    Tekirdağ

Bu konular konuşulmaya başlandığında sonuç iç açıcı olmaz genelde.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by fernando1907 View Post
    2010-2011-2012 gibi yıllarda forum çok hareketliydi. oyuncu incelemeleri kısmında falan bir sürü oyuncu ismi görürdük. 2-3 yıldır baktığımızda çok az oyuncu ismi görüyoruz bu bölümde ve forumun genelinde. bence bunun sebebi oyunun artık zor kırılması ve korsan oyunun sürekli hata yapması. yani sadece orjinal oyun alanlar oynayıp birşeyler paylaşıyor. eskiden oyun çıktıktan 2 gün sonra korsanı çıkardı herkes oynardı.
    Başlığı görünce aklıma ilk gelen bu idi. Zaten arkadaş yazmış. Temel sorunun bu olduğu kanısındayım ben de. Ek olarak forumda bahsi geçen her şey gönüllülük esasına dayandığı için zaman zaman böyle süreçlerden geçmek mümkün. Bir hevesle başlayıp, bir yerde bırakmak gerekebiliyor. Çok vakit ayırabildiğim dönemlerde teknik konulardaki yabancı makaleleri çevirip yayınlardık, aktif bir inceleme şefi mevcuttu ve iş paylaşımını o yapar, işleri takip ederdi, dergi ekibi vardı ve tabii organize eden biri, gönüllülük esasına dayalı aksaksız bir kaç sayı çıkarabildik sadece. Geçen şubat ayıydı sanırım tekrar bir sayı yayımlandı ama arkası gelmedi vs gibi. Yani organizasyon işi önemli. Yapılacak ya da yapılması planlanan işin başında işi organize edecek, bilgisi, deneyimi ve vakti bol birileri gerekiyor ki işler çekip çevrilsin. Yoksa herkes tek başına bir şeyler yapsın beklenirse oradan iş çıkmıyor.

Madem konu inceleme diye başladı nacizane fikrimi beyan edeyim. İnceleme Şefimiz vardı misal Sheriff. İşleri o organize eder inceleme bölümü üyelerine işleri dağıtır geri dönüşleri takip ederdi. O zaman iyi incelemeler çıkıyordu. Ancak kişisel sebeplerden ötürü muhtemelen şef daha az vakit ayırır olunca o ekipte tarih oldu. Bu yapıyı canlandıracak ve eli tam anlamıyla taşın altına koyacak birilerinin çıkması şart.

Yetki işi de daha önce de bahsedildiği üzere çok gerekli değil. Ama inceleme ekibi kurularak inceleme ekibi üyelerine ilgili alanda yetki verilmesi işleri kolaylaştıracaktır.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Bende bir iki birşey iletmek isterim bence kariyer hikayelerindeki kariyerlerin ilgi çekmemesi bunun sebebide süslü püslü anlatımlar yapılmaması değil gerçeklikten uzak kariyerler türkiyede 3 lig takımını 3 sezonda süper liige çıkarıp ilk sezonda şampiyonluk bir iki sezonda avrupada kupa yani 3 .lig takımına 5 6 sezonda avrupada kupalar.na malüp şampiyonluklar. bnde forumdaki yetkililere bu konuda ulaşmaya çalıştım dedim kariyer hikayeleri kısmı ile ilgili ama diğer arkadaşlarada katılıyorum incelemeler çok az.sadece 3 büyükler var.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Türkiye'nin En İyi Fm Forum Sitesinin Bu Durumlara Düşmesine Üzüldüm Şaşırdım. Eğer Hedef Bu forumu Canlandırmak ise ben bu işe gönüllüyüm.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Bende bir iki birşey iletmek isterim bence kariyer hikayelerindeki kariyerlerin ilgi çekmemesi bunun sebebide süslü püslü anlatımlar yapılmaması değil gerçeklikten uzak kariyerler türkiyede 3 lig takımını 3 sezonda süper liige çıkarıp ilk sezonda şampiyonluk bir iki sezonda avrupada kupa yani 3 .lig takımına 5 6 sezonda avrupada kupalar.na malüp şampiyonluklar. bnde forumdaki yetkililere bu konuda ulaşmaya çalıştım dedim kariyer hikayeleri kısmı ile ilgili.
    Öncelikle düzgün Türkçemizi düzgün kullanalım diyorum. Lütfen!
    Söyleyeceklerine gelecek olursak. Bu yazdığını yeni gördüm ve gerçekten çok sinirlendim .
    Bak kardeşim böyle bir yaklaşım doğru değil , (velevki )haklısın haksız duruma düşersin. En azından kendi adıma konuşayım, burada gerçekten emek sarfedip , afedersin ama takıma 2-3 oyuncu kazandıracaz, takım uyumunu artıracaz diye diye saatlerimizi harcıyoruz sonra adamın biri çıkıp laga luga yapacak ben de böyle birşeye sessiz kalacağım , yok öyle bir dünya. Genelleme yapma, git derdin kiminle ise anlat, öyle çıkıp benim gibi kariyer hikayecilerini töhmet altında bırakma. Azıcık insaf diyorum

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Öncelikle düzgün Türkçemizi düzgün kullanalım diyorum. Lütfen!
    Söyleyeceklerine gelecek olursak. Bu yazdığını yeni gördüm ve gerçekten çok sinirlendim .
    Bak kardeşim böyle bir yaklaşım doğru değil , (velevki )haklısın haksız duruma düşersin. En azından kendi adıma konuşayım, burada gerçekten emek sarfedip , afedersin ama takıma 2-3 oyuncu kazandıracaz, takım uyumunu artıracaz diye diye saatlerimizi harcıyoruz sonra adamın biri çıkıp laga luga yapacak ben de böyle birşeye sessiz kalacağım , yok öyle bir dünya. Genelleme yapma, git derdin kiminle ise anlat, öyle çıkıp benim gibi kariyer hikayecilerini töhmet altında bırakma. Azıcık insaf diyorum

Bu arkadaş genel olarak takık üzerine alınma derim Aslında şunu görse olay çözülecek. Oyunda Türkiye Ligi ile İngiltere Ligi arasında yapay zeka olarak uçurum var. Ama bunu hesaba katmıyor.
    İşi hile olarak adlandırıyor.
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Bu arkadaş genel olarak takık üzerine alınma derim Aslında şunu görse olay çözülecek. Oyunda Türkiye Ligi ile İngiltere Ligi arasında yapay zeka olarak uçurum var. Ama bunu hesaba katmıyor.
    Hayır üzerine alınma olayı değil ki mesele. Bu tamamen kişilik ile alakalı bir sorun. Önce saygı duymayı öğrenecek insan. Sen önce başkalarının emeğine saygı duyacaksın sonra da canını sıkan bir durum varsa derdini açık açık yazacaksın.
    Neyse ya daha fazla yazmak istemiyorum bu konuda.

Arkadaşlar bence forumun chatbox u olmalı fm oynarken sürekli birbirimizle iletişim halinde oluruz sorular tavsiyeler vs.

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Arada bende soruyorum kendime ne ara hile yaptımda süper lige çıktım diye farkında değilim meğer Dediğin şekilde düşünülmezse gerçekten yapay zekayla hile hurda olayı birbirine karışıyor dostum özellikle Türkiye kariyerlerinde başarının kısa sürede gelmesi akılda böyle bi soru işareti uyandırıyor

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

Şu kariyer hikayeleri bölümünde yılllar içinde bazen ciddi anlamda soru işareti oluşturan kariyerler görmedim değil. Nispeten kolay liglerde başarı çok çabuk gelsede zamanında İngiltere Blue Square dan takım alıp her sene şampiyon olarak üst lige çıkan,Premier Lige çıktığı ilk sezon şampiyonluğa oynayan kariyerlerde mevcut.Tabi ki bu tarz kariyerler istemesen de ''Acaba'' sorusunu insanın aklına getiriyor. Ama genelleme yapmak olayı sadece içinden çıkılmaz tartışmalara sürükler.Belki gerçekten de adamın efsane bir taktiği vardır,ilk sezonda altyapıdan wonderkid olacak regeni çıkmıştır. Kimse ''hile,hurda var,şike var bu işte'' diyerek kestirip atmamalı bence.Saygılar...

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Öteki başlığa yazdım ama burası daha uygunmuş. Aynen kopyalıyorum.
    Yaklaşık 10 senedir üyeyim bu foruma. Her geçen sene canlılık giderek azaldı. Eskiden oyun çıkacağı günler forumda online üye rekoru kırılırdı. Herkes gecelerdi. Artık o heyecan yok. Bence nedeni burada konuşulanlardan çok başka.
    90larda bilgisayarla tanışan kuşak için cm-fm çok başka şeyler ifade ediyordu. Bizim için ulaşılmazdı böyle bir oyun. Hayal dahi edemeyeceğimiz kadar güzeldi. Bu söylediğim "oyun çok iyiydi" anlamında değil tabi. O zamanın şartlarında bulunmaz bir şeydi. Ve o kuşak müptelasıydı oyunun.
    Şu an oyun elbet daha iyi. Lakin biz büyüdük. Ev bark sahibi olduk. Fm oynamaya devam etsek de hayatımızda başka şeyler ön planda. Yeni nesil için ise fm o kadar çok şey ifade etmiyor. Onlar için ulaşılmaz değil. Çok çeşitli, kaliteli oyunlar var. Ayrıca bi maymun iştahlılık da var. Hevesleri çabuk geçiyor.
    Bu yüzden de fm eski popülaritesini yitirdi. Hal böyle olunca kimse ilgilenmiyor eskisi gibi. Yöneticiler de, oyuncular da...

Hatta şöyle anlatayım. Menejerlik oyunları ile tanıştığımda 14 yaşındaydım. 2001'in yaz aylarıydı sanırım.. Pc world dergisinin bi sayısında total club manager ile ilgili bi yazı var. Apartmandaki komşu ile birlikte okumuştuk yazıyı. Hayran kaldık. Doğuda küçük bi şehirdeyiz. Pc world ancak çıktığı ayın ortasından sonra geliyor bayiye. Oyun bulmak imkansıza yakın. Fifa'yı falan zar zor buluyoruz. Öyle sipariş vereyim 2 günde gelsin, torrentten 5 dakikada çekeyim diye bişey yok. Varsa da bizim haberimiz yok. O yazıyı kaç kez okudum bilmiyorum. Ama oyunu oynamak için 1 sene bekledim. Sonraki yaz izmir'e gitmiştik ve oradan aldım. Dönüşte de bütün yaz tcm 2002 oynadım. Zaten sonra fm ile tanıştım 2004 sonunda sanırım..
    Şimdi adam 10 dakika içinde indiriyor, kuruyor, oynuyor ve sıkılıp siliyor..
    Benim için ifade ettiği şey ile şimdiki gençler için ifade ettiği şey aynı olabilir mi? Mümkün değil..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by serwan View Post
    Öteki başlığa yazdım ama burası daha uygunmuş. Aynen kopyalıyorum.
    Yaklaşık 10 senedir üyeyim bu foruma. Her geçen sene canlılık giderek azaldı. Eskiden oyun çıkacağı günler forumda online üye rekoru kırılırdı. Herkes gecelerdi. Artık o heyecan yok. Bence nedeni burada konuşulanlardan çok başka.
    90larda bilgisayarla tanışan kuşak için cm-fm çok başka şeyler ifade ediyordu. Bizim için ulaşılmazdı böyle bir oyun. Hayal dahi edemeyeceğimiz kadar güzeldi. Bu söylediğim "oyun çok iyiydi" anlamında değil tabi. O zamanın şartlarında bulunmaz bir şeydi. Ve o kuşak müptelasıydı oyunun.
    Şu an oyun elbet daha iyi. Lakin biz büyüdük. Ev bark sahibi olduk. Fm oynamaya devam etsek de hayatımızda başka şeyler ön planda. Yeni nesil için ise fm o kadar çok şey ifade etmiyor. Onlar için ulaşılmaz değil. Çok çeşitli, kaliteli oyunlar var. Ayrıca bi maymun iştahlılık da var. Hevesleri çabuk geçiyor.
    Bu yüzden de fm eski popülaritesini yitirdi. Hal böyle olunca kimse ilgilenmiyor eskisi gibi. Yöneticiler de, oyuncular da...

Hatta şöyle anlatayım. Menejerlik oyunları ile tanıştığımda 14 yaşındaydım. 2001'in yaz aylarıydı sanırım.. Pc world dergisinin bi sayısında total club manager ile ilgili bi yazı var. Apartmandaki komşu ile birlikte okumuştuk yazıyı. Hayran kaldık. Doğuda küçük bi şehirdeyiz. Pc world ancak çıktığı ayın ortasından sonra geliyor bayiye. Oyun bulmak imkansıza yakın. Fifa'yı falan zar zor buluyoruz. Öyle sipariş vereyim 2 günde gelsin, torrentten 5 dakikada çekeyim diye bişey yok. Varsa da bizim haberimiz yok. O yazıyı kaç kez okudum bilmiyorum. Ama oyunu oynamak için 1 sene bekledim. Sonraki yaz izmir'e gitmiştik ve oradan aldım. Dönüşte de bütün yaz tcm 2002 oynadım. Zaten sonra fm ile tanıştım 2004 sonunda sanırım..
    Şimdi adam 10 dakika içinde indiriyor, kuruyor, oynuyor ve sıkılıp siliyor..
    Benim için ifade ettiği şey ile şimdiki gençler için ifade ettiği şey aynı olabilir mi? Mümkün değil..
    Bence FM büyük bir gelişim kaydetmezse tamamen bitecek. Şöyle de bir tezim var bu konuyla ilgili; artık oyunlar multiplayer (online) şekilde oynanıyor. Kimse sanat bir makineye karşı oynamaktan haz duymuyor. Şahsen ben FM'yi bu yüzden sevmiyorum artık. Sevmiyorum değil de yani beni bağlamıyor. Ancak ve ancak kuzenimle ya da arkadaşımla multi girersek ve iki kişi oynarsak çekişmeli oluyor. Onda da yine yapay zekaya karşıyız ama hiç değilse aramızda bir çekişme oluyor.

Yani kısacası demek istediğim şu ki eğer FM bu konuda bir gelişme göstermezse takipçilerini tamamen kaybedecek. Ha, fm gibi bir oyun multiplayer ve online oynamaya elverişli bir oyun mudur orasını bilemem. Bana zor olur gibi geliyor. Herkesin "devam" demesini beklemek falan...
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bende forumun bu yetersizliğini,azlığını bizim neslin FM denen oyundan bir haber olmasına,ilgisizliğine bağlıyorum ve forumun bir çoğu üyesinin artık forumda sürekli takılacak halde olduğunu düşünmüyorum.Herkes işinde güçünde,zaman ayıramıyor foruma.Şahsen ben 15 yaşımda üye oldum foruma,geldim 19 yaşıma,şu son 1 yılda forum çok boşaldı,illa ki FM oynayan kitle sürekli var,kariyerler olsun falan forum ilerliyor ama incelemeler,araştırmalar konusunda bir kıtlık olduğu açık onu çözmenin yolu bence yok,geçmiş yıllarda yöneticiler,görevliler falan paylaşmıyordu,bildiğimiz üyeler oyuncu falan paylaşıyordu,aktif üye sayısı azalınca paylaşımda azaldı.

Belirli bir kitle olduğu sürece bende sürekli forumda olacağım ama maalesef gün geçtikçe forum kötüye gidiyor.En basitinden FM forumundan öte bir aile gibiydik bence.En aktif zamanlara denk gelmedim ama kafe falan hiç boş kalmazdı,futbol bölümünde sürekli tartışmalar falan olurdu,günde 5-10 üye ceza-uyarı falan alırdı.FM bölümünde herkesin kariyeri olurdu,herkesin FM ile sorunları falan olur gelir burada yazardı.Yahu personel bölümü bile canlıydı.Sonra FM 14 çıktı,herkes lanet etti oyuna
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Bende forumun bu yetersizliğini,azlığını bizim neslin FM denen oyundan bir haber olmasına,ilgisizliğine bağlıyorum ve forumun bir çoğu üyesinin artık forumda sürekli takılacak halde olduğunu düşünmüyorum.Herkes işinde güçünde,zaman ayıramıyor foruma.Şahsen ben 15 yaşımda üye oldum foruma,geldim 19 yaşıma,şu son 1 yılda forum çok boşaldı,illa ki FM oynayan kitle sürekli var,kariyerler olsun falan forum ilerliyor ama incelemeler,araştırmalar konusunda bir kıtlık olduğu açık onu çözmenin yolu bence yok,geçmiş yıllarda yöneticiler,görevliler falan paylaşmıyordu,bildiğimiz üyeler oyuncu falan paylaşıyordu,aktif üye sayısı azalınca paylaşımda azaldı.

Belirli bir kitle olduğu sürece bende sürekli forumda olacağım ama maalesef gün geçtikçe forum kötüye gidiyor.En basitinden FM forumundan öte bir aile gibiydik bence.En aktif zamanlara denk gelmedim ama kafe falan hiç boş kalmazdı,futbol bölümünde sürekli tartışmalar falan olurdu,günde 5-10 üye ceza-uyarı falan alırdı.FM bölümünde herkesin kariyeri olurdu,herkesin FM ile sorunları falan olur gelir burada yazardı.Yahu personel bölümü bile canlıydı.Sonra FM 14 çıktı,herkes lanet etti oyuna
    Katılıyorum, yeni nesil fm den bir haber olduğu için foruma da ilgi azalıyor. Arkadaşlarımla fm muhabbeti yapamıyorum ama işin ilginci babamla oturup takır takır muahbbet ediyorum fm hakkında Eskiler bir başka imiş

Yaza doğru buralar biraz daha hareketleniyor. Sonra Eylül-Ekim gibi tekrar boşalıyor forum. Kasım da yeni oyunun çıkmasıya tekrar hareketlenip 2-3 ay öyle devam ediyor sonra yine bir boşluk

bu forumun eski halini de hatırlıyorum gerçekten foruma girdiğinde oyn oynama isteği geliyordu burda ki konuları okuyunca kalabalığı görünce ama kimse kızmasında sayfayla çok ilgilenilmiyor bence bi reklam yapılsa sayfaya üye toplansa tekrar canlansa ne güzel olur

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri