Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
Tabiki. Genel antreman dengeli - ortalama , maç antremanını hücum organizasyonu yapıyorum ben sürekli .. Sana da tavsiye ederim. Ayrıca duran top organizasyonlarında çok gol buluyorum , sende nasıl bu durum ?
Abi daha detaylı inceleme fırsatım olmadı. İlk 3 maçı taktiği merak ettiğim için hızlıca oynayıp şehir dışına çıktım sonra
Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
Vay Transfer çok güzel. Özellikle Onur tabi ki Arthur da iyi sol bekler felan sağlam kadro kurmuşsun
Bir tek sol kanat ve sağ bek içime sinmedi ama yapacak birşey yok. Gerçekçi olarak hedefim ilk 5 çünkü ne yazık ki güncellemeden sonra bir türlü oturtamadım hiçbir taktiği fm de
Quote Originally Posted by Barak View Post
Rodi Yine mi Humam, Onur son güncellemede sakat oluyor sanırım o yüzden alabildiğini düşünüyorum
Onur sezon başı sakattı 2-3 ay, sonra oynadı. Zaten sezon başlayana kadar 1-2 ay geçtiği için Trabzon bol bol faydalandı Onur'dan. Trabzon'un asıl sıkıntısı gol yollarıydı. Sadece Cardozo birşeyler yaptı. O da yetmeyince düştüler. Bu sene Ptt den rahat çıkarlar diye düşünüyorum. Ancak daha sonra mali durumları yüzünden uzun süre üst sıralara yanaşamazlar.