-
sağlam bir oyuncu bulduğunu düşünüyorsan 1'den fazla gözlemci ile gözlemlemek en mantıklısı.. ve bu gözlemler oyun süresi itibariyle 1-2 ay olmalı en az.
çünkü siyah yıldızlarla işaretli gözlemler tam olarak oyuncunun potansiyelini yansıtmıyor. belki siyah yıldızla 5 yıldızlı ama normalde 2.5 yıldızlı. bunlar olabiliyor.
ayrıca bu kadar potansiyele takılıp kalma. senin oynattığın düzene kim uyum sağlıyorsa o oyuncu iyi oyuncudur.
kendimden örnek vermek gerekirse sağ bek bir regenim var, neredeyse altyapıdan beri benimle beraber, ligde 7,80 ortalamanın altına düşmüyor son 2-3 sezondur. merak edip pa 'sı kaç diye bakmıştım bana göre 170 falan olan pa'sı 150 çıkınca baya şaşırmıştım.. üstelik oyuncu gözde bir oyuncu ve değerinin 2-3 katı teklifleri çok rahat alabiliyor.
tabi şu eklemeyi de yapayım. gençliğinde 5 yıldızlı bile olsa senin kulübün imkanları, ligdeki rekabet durumu vs. oyuncunun gelişimine ket vurabilir. 5 yıldız diye alırsın 2 sene sonra kadro kaliten artınca 3 yıldıza düşebilir. özetle yıldız gereksiz, rol ve performans önemli
Bu Konuya Ait Etiketler
Mesaj Yetkileri