Aynen Takviye Şart.

İlk Devrede Çok Az Şans Tanıdığımız Genç Stoperlerin Önünü Kapamamak Adına Kiralık Sözleşmelerini Feshettik. Ali, Emre'ye Göre Çok Daha İyi Oyuncu Olduğu İçin Feshedip Feshetmeme Konusunda Çok Kararsız Kaldım.

Her İki Futbolcuya da Verdikleri Emeklerine Teşekkür Eder, Yollarının Açık Olmasını Dileriz.

İlk Devre Boyunca Kullandığımız Kadro Aşağıdaki Gibi Oldu. Rotasyonu Mümkün Olduğunca Düzenli Bir Dağılım İçinde Yapmaya Çalıştık. Tolga Çavdar Sakatlanmadan Önce Bu Sezon En Çok Forma Giyen Oyuncuydu.

Şimdi 1 Ocak İtibari ile Transfer Sezonu Açıldı. Üst Liglerde Bize Gelebilecek Oyuncuları Analiz Edip Kaliteli Bir Kaç İsim Almaya Çalışacağım.

Eksikliğini Çektiğimiz Bölgeler;

* Hücum Anlamında Duran Toplarda Özürlü Bir Takımız. Hem Korner Hemde Serbest Vuruşları Etkili Kullanabilecek Hiçbir Oyuncumuz Yok.

* Ortasaha'daki Yaşına Rağmen Hâlâ Taş Gibi Sağlam Oynayan Tolga Çavdar'ın Eksikliğini Kapatmamız Lazım.

* Beklerde Özellikle Sağbeklerden Çok Memnunum Ancak Solbekte Bursaspor'dan Gelen Eleman Sık Sakatlandığı İçin Yerine Sağbek Olan Erman'ı Tercih Ettik Çoğu Zaman Ama O da Çok Yeterli Olmadı. O Yüzden As Kadro İçin Solbek Şart.

* Stoperlerimiz Özellikle Eşref ve Burak'dan Memnunum Ama Onları Yedekleyecek Elemanlar Çok Yeterli Değil. En Çok Özgür'e Güveniyorum Çünkü Hem Gelişebilecek Güzel Bir Potansiyeli Hemde Oyun İçinde Nerede Durmasını Çok İyi Bilen Bir İsim. Diğer Yedeğimiz Ahmet İse Olgun Yaşına Rağmen Elde Patlamaya Her An Hazır Bir Bomba Misali İstikrarsız Bir Oyuncu. Sonuç Olarak Bu Bölgeye Özellikle Tecrübeli ve Saha İçinde Diğer Savunma Oyuncularını Yönlendirebilecek Bir İsim Arıyorum.