11. BÖLÜM : DÜŞE KALKA ZİRVE YÜRÜYÜŞÜ
( Not: Daha önce de bahsettiğim gibi oyunun kapanmasından dolayı Kupadaki Akhisar, Ligdeki Antalya ve Başakşehir maçlarını tekrar oynadım. Tek değişen Antalya maçı oldu. Önceden kazanmıştım şimdi kaybettik )

Spoiler: Maç Detayları 

Ligde on numara top oynuyoruz, tüm maçlar da top bizde ve baskılı taraf biziz. Ama bazen gol bulmakta zorlanıyoruz ya da gol bulduktan sonra maçın sonlarına doğru rehavete kapılıp skoru koruyamıyoruz. Mesela Antalya maçının detayları bakın, maçın neredeyse tamamı Antalyaspor yarı sahasında geçti ama maçı biz kaybettik. Bir de Kayseri maçı var ki onu hiç sormayın, 2-0 öne geçince takım rahat rahat top yapıyordu ki maçın sonuna doğru 2-1 oldu. Benim salakça müdahalem sonucu takım iyice mallaştı ve 2-2 bitti maç.

Ancak bu aksiliklere rağmen ligde gayet iyi durumdayız. Özellikle Fenerbahçeyi 4-0 gibi ezici bir skorla geçmemiz çok güzel oldu. Kalede Volkan olmasa rahat 7-8 gol atardık Son paslar ve bitiriciliğimizi birkaç tık geliştirsek çok rahat şampiyonluğa oynarız. Forvetimiz Arthur gününde olduğudan da 2-3 tane atıp geçiyor günün de değilse attır attırabilirsen.

Spoiler: Maç Detayları 

Sezon başında söylediğim gibi [MENTION=297426]Barak[/MENTION] tan gördüğüm 2 takımlı sistemi benimsedim. Lig'de as Kupa'da yedek takımla çıkıyorum ve böylece sakatlık riskini azaltıyorum. Yedek takımımız Kupa'da gayet iyi gidiyor. Yedek takımda rağmen birkaç oyuncum çok güzel performans gösteriyor. Duruma göre birkaç yedek takım oyuncumu as takıma çekebilirim.

Ne kadar dikkat etsem de sakatlıkalr hız kesmeden devam ediyor. Durmadan ufak tefek sakatlıklar çıkıyor. Sadece 2 hafta üzeri olanların ss sini paylaşıyorum.

Spoiler: Sakatlıklar