Sayfa 6 / 11 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 326 sonuç

Konu: Şampiyonluk Tükenmiş Nefeslere l Eskişehirspor l 3. Sezon

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

11. BÖLÜM : DÜŞE KALKA ZİRVE YÜRÜYÜŞÜ
    ( Not: Daha önce de bahsettiğim gibi oyunun kapanmasından dolayı Kupadaki Akhisar, Ligdeki Antalya ve Başakşehir maçlarını tekrar oynadım. Tek değişen Antalya maçı oldu. Önceden kazanmıştım şimdi kaybettik )

Spoiler: Maç Detayları 

Ligde on numara top oynuyoruz, tüm maçlar da top bizde ve baskılı taraf biziz. Ama bazen gol bulmakta zorlanıyoruz ya da gol bulduktan sonra maçın sonlarına doğru rehavete kapılıp skoru koruyamıyoruz. Mesela Antalya maçının detayları bakın, maçın neredeyse tamamı Antalyaspor yarı sahasında geçti ama maçı biz kaybettik. Bir de Kayseri maçı var ki onu hiç sormayın, 2-0 öne geçince takım rahat rahat top yapıyordu ki maçın sonuna doğru 2-1 oldu. Benim salakça müdahalem sonucu takım iyice mallaştı ve 2-2 bitti maç.

Ancak bu aksiliklere rağmen ligde gayet iyi durumdayız. Özellikle Fenerbahçeyi 4-0 gibi ezici bir skorla geçmemiz çok güzel oldu. Kalede Volkan olmasa rahat 7-8 gol atardık Son paslar ve bitiriciliğimizi birkaç tık geliştirsek çok rahat şampiyonluğa oynarız. Forvetimiz Arthur gününde olduğudan da 2-3 tane atıp geçiyor günün de değilse attır attırabilirsen.

Spoiler: Maç Detayları 

Sezon başında söylediğim gibi [MENTION=297426]Barak[/MENTION] tan gördüğüm 2 takımlı sistemi benimsedim. Lig'de as Kupa'da yedek takımla çıkıyorum ve böylece sakatlık riskini azaltıyorum. Yedek takımımız Kupa'da gayet iyi gidiyor. Yedek takımda rağmen birkaç oyuncum çok güzel performans gösteriyor. Duruma göre birkaç yedek takım oyuncumu as takıma çekebilirim.

Ne kadar dikkat etsem de sakatlıkalr hız kesmeden devam ediyor. Durmadan ufak tefek sakatlıklar çıkıyor. Sadece 2 hafta üzeri olanların ss sini paylaşıyorum.

Spoiler: Sakatlıklar 

Nesil
    2006
    Yer
    06

Şampiyonlar ligi seni bekliyor Gidişat daha da iyi olacak gibi.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Şampiyonlar ligi seni bekliyor Gidişat daha da iyi olacak gibi.
    Fazlasında gözüm yok, bu sezon AL'ye gitsek yeterli

4. Default

Sonuçlar çok iyi hocam takım taktiğe alışmış. Ziraat Kupası'nı zorlayalım bence.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Hocam bu yeni güncelleme yüzünden böyle oluyor. Hele ki kaleciler sanki geçen seneki seride olduğu gibi olmuşlar.
    Benim en son Galatasaray maçımda 40 lık Muslera bir çevikleştiki 18 lik delikanlı öyle zıplayamaz. Müthiş kurtarışlar yaptı.

Nesil
    2014

Kardeşim Arthur'un rapor'unu paylaşırmısın sana zahmet
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Proudlion View Post
    Sonuçlar çok iyi hocam takım taktiğe alışmış. Ziraat Kupası'nı zorlayalım bence.
    İki kulvarda da sonuna kadar zorlayacağım.
    Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Hocam bu yeni güncelleme yüzünden böyle oluyor. Hele ki kaleciler sanki geçen seneki seride olduğu gibi olmuşlar.
    Benim en son Galatasaray maçımda 40 lık Muslera bir çevikleştiki 18 lik delikanlı öyle zıplayamaz. Müthiş kurtarışlar yaptı.
    Bu yeni güncellemeyi yayınladılar ama çok eksikleri var. Bir tarafı düzeltirken bir tarafı bozmuşlar.
    Quote Originally Posted by Barak View Post
    Kardeşim Arthur'un rapor'unu paylaşırmısın sana zahmet
    Oyunu açtığım zaman paylaşayım, mention yaparım sana.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Maçlar çok iyi hocam.Böyle gidersek ŞL ye gideriz

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Maçlar çok iyi hocam.Böyle gidersek ŞL ye gideriz
    İnşallah, güzel bir tempo tutturursak şampiyonluk bile gelebilir

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

@Barak oyunu yeni açabildim, Arthur'un şuanki raporu:

Hava toplarında zayıf biraz maç içinde de belli oluyor ama benim takım ayağa pas yaptığı için pek sıkıntı olmuyor.

Nesil
    2014

İstikrarlı bir oyuncuymuş yahu onu merak ettim Eyv.
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Barak View Post
    İstikrarlı bir oyuncuymuş yahu onu merak ettim Eyv.
    Kafa toplarında da iyi olsa tam bir komple forvet olacak. Ben Sahte Forvet olarak oynatıyorum, genelde taktik gereği ileri uçta durmadan hareket halinde ama gol de atıyor oyun da kuruyor. Özellikle duvar pasları güzel oluyor

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Kafa toplarında da iyi olsa tam bir komple forvet olacak. Ben Sahte Forvet olarak oynatıyorum, genelde taktik gereği ileri uçta durmadan hareket halinde ama gol de atıyor oyun da kuruyor. Özellikle duvar pasları güzel oluyor
    Aynen bende de golleri sıralamaya başladı Pasları da etkili oluyor.

Nesil
    2013
    Yer
    tekirdağ

başarılar dilerim güzel atlatmıssın ilk sezonu 2. sezon transferlerin guzel bu sezon slye katılırsın gibi geliyor

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Talha Hocam yine geriye düşme
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Aynen bende de golleri sıralamaya başladı Pasları da etkili oluyor.
    Arada kesiyorum kadrodan . Bazı çok basit pozisyonları kaçırıyor, onun yüzünden puan kaybediyoruz.
    Quote Originally Posted by Tsubasa_Oozara View Post
    başarılar dilerim güzel atlatmıssın ilk sezonu 2. sezon transferlerin guzel bu sezon slye katılırsın gibi geliyor
    teşekkürler. Fazlasında gözüm yok , Al ye gitsem yeterli.
    Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Talha Hocam yine geriye düşme
    Takımın konsantrasyonunu sağlam tutmak için herşeyi yapıyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Ben ona kanat oyuncusu pozisyonu kazandırıp sıkıştığım yerde orda da kullanmıştım. Her halde sağ kanatta kullanmıştım. Ve verim almıştım.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Ben Raporunda büyük maçlarda forma giymeyi sevmiyor olan oyuncuları kadroma almıyorum. Sırf raporunda o var diye çok şahane bir regen i almadım. Büyük maç derken ŞL maçları geliyor aklıma ama derbiler i felan mı kastediyor onu bilmiyorum. Bir de hem istikrarlı olup hem de büyük maçları sevmiyor nasıl oluyor onu da anlamadım

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Ben ona kanat oyuncusu pozisyonu kazandırıp sıkıştığım yerde orda da kullanmıştım. Her halde sağ kanatta kullanmıştım. Ve verim almıştım.
    Sağ kanada Andaç Güleryüz'ü alıştırıyorum. Zaten kanat alt yapısı var, paso içe kat eden oyuncu ve sağ kanat çalışıyor. İleri de Emrah'ı satarsak lazım olabilir.
    Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Ben Raporunda büyük maçlarda forma giymeyi sevmiyor olan oyuncuları kadroma almıyorum. Sırf raporunda o var diye çok şahane bir regen i almadım. Büyük maç derken ŞL maçları geliyor aklıma ama derbiler i felan mı kastediyor onu bilmiyorum. Bir de hem istikrarlı olup hem de büyük maçları sevmiyor nasıl oluyor onu da anlamadım
    Büyük maçlar; Kupa Finali, Lig içni kritik maçlar vs. tarzı diye düşünüyorum ben. Benim kadro da seven de var sevmeyen de Ben daha çok karakter ve profesyonellik sıkıntılı ise almamaya özen gösteriyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Rodi taktikle aran nasıl , işler daha iyi gitmeye başladı mı

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Rodi taktikle aran nasıl , işler daha iyi gitmeye başladı mı
    Abi taktik iyi de bazen çok zorlanıyoruz gol bulmak için. Genel olarak ceza sahasına paslaşarak girdiğimiz için kapalı takımlara karşı oynarken bal yapmayan arı gibi ordan oraya top çevirip duruyoruz. O yüzden maç içinde oynamalar yapıyorum, duruma göre bazen düzelme oluyor bazen olmuyor.

Ama az açık oynayan takım denk geldi mi takrı takır saydırıyoruz orası ayrı

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Abi taktik iyi de bazen çok zorlanıyoruz gol bulmak için. Genel olarak ceza sahasına paslaşarak girdiğimiz için kapalı takımlara karşı oynarken bal yapmayan arı gibi ordan oraya top çevirip duruyoruz. O yüzden maç içinde oynamalar yapıyorum, duruma göre bazen düzelme oluyor bazen olmuyor.

Ama az açık oynayan takım denk geldi mi takrı takır saydırıyoruz orası ayrı
    Hmm anladım . Maç içinde gerektiği yerde aksiyonunu alıyorsundur tabi , öyle de olmalı. Sana bir tüyo vereyim.
    Maç verilerinde pas yüzdelerinden savunma bölümüne bakabilirsin karşı takımın ne kadar baskılı oynadığını ya da kapandığını anlamak için. Senin defansının pas yüzdesi çok düşükse rakip ileride basıyor demektir ona göre önlemini alabilirsin.
    Geniş alanda oynayıp kanatları kullanmak bazen de rakip oyuncuların üzerine üzerine gitmek etkili olabilir.
    Last edited by aytekin79 : 13.Mart.2015 at 23:58 Reason: " anlamak için " eklenmiştir

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Hmm anladım . Maç içinde gerektiği yerde aksiyonunu alıyorsundur tabi , öyle de olmalı. Sana bir tüyo vereyim.
    Maç verilerinde pas yüzdelerinden savunma bölümüne bakabilirsin karşı takımın ne kadar baskılı oynadığını ya da kapandığını. Senin defansının pas yüzdesi çok düşükse rakip ileride basıyor demektir ona göre önlemini alabilirsin.
    Geniş alanda oynayıp kanatları kullanmak bazen de rakip oyuncuların üzerine üzerine gitmek etkili olabilir.
    Deniyeceğim hocam, sağol tavsiyeler için Sezon sonu fikstürü falan toplu paylaşırım senin için.

24. Default

Andaç form tutmuş. Adamım

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by sogutumu View Post
    Andaç form tutmuş. Adamım
    Andaç'ı sağ kanada alıştırıyorum. Bir alışsın taş gibi topçu olacak inş

Güncelleme biraz gecikti kusura bakmayın. Okul, spor falan derken vakit bulamadım oyunda ilerlemeye

26. Default

Arthur ile Oynamayı Çok İstiyordum Ama Bende Çıkmıyor Eleman Tek Ülke Açık Olduğu İçin Sanırım

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Yeni bir makine aldık. Onun ayarlarını yapıyorum. Sonra oyunu ve logo paketlerini atacağım. O yüzden güncelleme gecikti biraz

yokluğumda hiçbişey değişmemiş ya sen daha küme düşmedinmi

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    yokluğumda hiçbişey değişmemiş ya sen daha küme düşmedinmi
    Şampiyonluk tükenmiş nefeslerden sonra sana gelsin Gümbür gümbür devam ediyorum zirve takibine.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

12. BÖLÜM : GALİBİYET SERİSİ

Öncelikle geciken güncelleme için kusura bakmayın. Oyuna vakit ayıramadım, bugün biraz ilerledim.

Ligde bomba gibi devam ediyoruz ve 6 maçlık bir galibiyet serisi yakaladık. Zirve ile olan farkı 3 puana kadar indirdik ve önümüzdeki 4 haftada Galatasaray ve Beşiktaş ile oynayacağımız maçlar var. Eğer önümüzdeki 5-6 haftayı kayıpsız atlatırsak şampiyonluk yolunda çok büyük avantaj elde elmiş olacağız.

Kupada ise hala rotasyon yapıyorum. Ancak sakatlıklar yüzünden rotasyon imkanım çok azalıyor ve bazı mevkiler de rotasyon yapamamaya başladım. Her daim takımda en az 3-4 sakat oyuncu oluyor. Hele ki ZTK maçlarındaki saçma yabancı kuralı yüzünden kadroya altyapıdan oyuncu almak zorunda kaldım birkaç maçta.

Grubu namağlup olarak ilk sırada kapadık ve 4. turda Rize ile eşleştik. Çok zorlanmadan ve yine rotasyon yaparak Çeyrek Finale yükseldik.

Bu sırada transfer sezonu da açıldı. Ayuncularımızın başlarına Avrupa'dan , yedek oyuncularımıza ise Türkiye'den bir çok takım üşüştü. Özellikle Fiorentine Emrah Başsan'ın 5 milyon avroluk serbest kalma maddesini kullanmak istedi ama Allahtan Emrah Fiorentina'nın sözleşmesini beğenmedi. Adamsın çocuk

Ayrıca 3. kalecimiz Sinan Ören kulüpten ayrılmak ve yeni maceralar yaşamak istediğini söylediği için onu kırmadık. Göztepe'ye sembolik bir ücret karşılığı transfer olmasına izin verdik. Onun yerine 3. kaleci zorunluluğu yüzünden birkaç ay önce serbest bıraktığımız Gökhan Siverek ile sezon sonuna kadar anlaştık. Emrah gitmeyince Andaç'ı da maç tecrübesi alması için kiralık gönderdim. Son olarak Bursa'dan kiraladığımız Ozan İpek'i geri yolladım. Çünkü 400 bin maaş veriyorduk ve o parayı hak edecek kadar oynamıyordu. Onun mevkisinde bulunan Kenneth McEvoy çok parladı ve formayı kaptı.

Sayfa 6 / 11 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri