1 ile 30 arası toplam 326 sonuç

Konu: Şampiyonluk Tükenmiş Nefeslere l Eskişehirspor l 3. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Ben Raporunda büyük maçlarda forma giymeyi sevmiyor olan oyuncuları kadroma almıyorum. Sırf raporunda o var diye çok şahane bir regen i almadım. Büyük maç derken ŞL maçları geliyor aklıma ama derbiler i felan mı kastediyor onu bilmiyorum. Bir de hem istikrarlı olup hem de büyük maçları sevmiyor nasıl oluyor onu da anlamadım

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Ben ona kanat oyuncusu pozisyonu kazandırıp sıkıştığım yerde orda da kullanmıştım. Her halde sağ kanatta kullanmıştım. Ve verim almıştım.
    Sağ kanada Andaç Güleryüz'ü alıştırıyorum. Zaten kanat alt yapısı var, paso içe kat eden oyuncu ve sağ kanat çalışıyor. İleri de Emrah'ı satarsak lazım olabilir.
    Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Ben Raporunda büyük maçlarda forma giymeyi sevmiyor olan oyuncuları kadroma almıyorum. Sırf raporunda o var diye çok şahane bir regen i almadım. Büyük maç derken ŞL maçları geliyor aklıma ama derbiler i felan mı kastediyor onu bilmiyorum. Bir de hem istikrarlı olup hem de büyük maçları sevmiyor nasıl oluyor onu da anlamadım
    Büyük maçlar; Kupa Finali, Lig içni kritik maçlar vs. tarzı diye düşünüyorum ben. Benim kadro da seven de var sevmeyen de Ben daha çok karakter ve profesyonellik sıkıntılı ise almamaya özen gösteriyorum.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri