-
Merhaba Herkese;
İş Yerine Geldiğim İçin Evde Hazırladığım Resimleri Alamadım. O Yüzden İlk 2 Sezonu Özetle Geçmiş Olacam.
1. Sezon:
İlk Sezonda Hiç Bir Transfer Yapmadan Sezona Giriş Yaptık. Avrupa Şampiyonlar Liginde Arsenal,PSG ve Bate Borisov'lu Gruptan 3. Olarak Çıktık. Avrupa Liginde Villareal İle Eşleştik Ancak Elenmiş Olduk. Ligde İse Açık Ara Şampiyon Olmayı Başardık. Kupa'da İse Fenerbahçe'ye Yarı Finalde Kaybettik.
2.Sezon:
Takım Adına Büyük Bir Revizyon Yaptık Takımımıza Gençleri Transfer Ettik. İlk Sezonda Olduğu Gibi 2. Sezonda'da Şampiyonlar Liginde Gruptan 3. Çıktık. Avrupa Liginde Ajax'a Kendi Sahasında 3-0 Yenildikten Sonra Kendi Evimizde 90 dk yı 3-0 önde tamamladık ancak uzatmalarda atılan 4 gol ancak 4 golün 2 sini bizim atmamız sonucunda Avrupa Liginden Elendik. Ligde İse 7 Puan Önde İken Kupa'dan Bilerek Elendim. Ancak Bunu Pahalıya Ödedim. Son Hafta Kasımpaşa'yı Kendi Sahamızda Yenemeyince Averaj Farkı İle Fenerbahçe Sezonu Şampiyon Tamamladı.
3.Sezon DEVAM EDİYOR.
Sezona Başlarken ABD Milli Takımından Gelen Teklifi Kabul Ettik.

Aldığımızda Dünya Kupası Elemeleri 3. Tur da 4 Maçını Oynamış ve Trinidad Tobago Milli Takımının 1 Puan Önündeydik. İlk Maçımızda Panama'ya 3-1 Kaybettik. 2. Maçta Küba'yı Yenerek 4. Tur Gruplarına Kaldık......
DEVAMI AKŞAMAAAAA!!!!!!!!
Bu Konuya Ait Etiketler
Mesaj Yetkileri