Valla Heralde Bu Sezon Yine Transferde Zorlanacağız Gibi Sezon Başındaki Gibi Acele Davranmamalıyız Yoksa Gelecek Sezon Bu Kadar Çabuk Toparlayamam.
Amin!!!Her Sezon Ligler Daha da Zorlaşıyor Bakalım Gelecek Sezon Nasıl Bir Lige Düşeceğiz Merak Ediyorum.
Valla İlk Sezon Amatör Yamadan mı Kaynaklı Bilmiyorum Basitti Bir de Oyunu Kurarken Oyuncu Ekle Falan Aktif Olmadığı İçin Diğer Takımlar Hep Sanal Kadroyla Oynadı.
3.Ligde Amatör'e Göre Biraz Daha Zorlandık Ama Sanırım O da Oyuncu Kalitesinden Dolayı Takımın Taktiği de Birbirine Uyumlu Olunca Zorlanmadık.
Bu Sezonda Eğer Sezon Başındaki Belirttiğim Oyuncu Bulma Sorununu Yaşadık Gözlemcilere İnansaydım Eğer İlk Aldığımız Oyuncularla İşimiz Çok Zordu Küme Bile Düşebilirdik Ama Ben Süperlig, PTT, 2.Ligdeki Bütün Takımdaki Oyunculara Tek Tek Bakıp Kadro Durumları (Yedek, Gereksiz) Ayarlanan Oyuncuları Bulduk Beğendiklerime de Teklif Götürdük İçlerinden Kabul Edenler Geldi Takımın Bir An Potansiyeli Yükseldi Ama En Az Gelenlerin İki Katı Kadar Gelmeyenler de Oldu. Zaman Zaman Maç Motorunun Kurbanı Olduk Zaman Zaman da Biz Maç Motorunun Sayesinde Kazandık Durum Öyle Böyle Gelişti Bu Günlere.
Bu Arada 3 Sezonda 67 Kez Kaydetmişiz Oyunu.
Artık Bakacağız Para Fena Değil Ama Oyuncu Bulabilecek miyiz Bilmiyorum? Umarım Sorun Yaşamayız.

Her Sezon Ligler Daha da Zorlaşıyor Bakalım Gelecek Sezon Nasıl Bir Lige Düşeceğiz Merak Ediyorum.