12. BÖLÜM : GALİBİYET SERİSİ
Öncelikle geciken güncelleme için kusura bakmayın. Oyuna vakit ayıramadım, bugün biraz ilerledim.
Ligde bomba gibi devam ediyoruz ve 6 maçlık bir galibiyet serisi yakaladık. Zirve ile olan farkı 3 puana kadar indirdik ve önümüzdeki 4 haftada Galatasaray ve Beşiktaş ile oynayacağımız maçlar var. Eğer önümüzdeki 5-6 haftayı kayıpsız atlatırsak şampiyonluk yolunda çok büyük avantaj elde elmiş olacağız.
Kupada ise hala rotasyon yapıyorum. Ancak sakatlıklar yüzünden rotasyon imkanım çok azalıyor ve bazı mevkiler de rotasyon yapamamaya başladım. Her daim takımda en az 3-4 sakat oyuncu oluyor. Hele ki ZTK maçlarındaki saçma yabancı kuralı yüzünden kadroya altyapıdan oyuncu almak zorunda kaldım birkaç maçta.
Grubu namağlup olarak ilk sırada kapadık ve 4. turda Rize ile eşleştik. Çok zorlanmadan ve yine rotasyon yaparak Çeyrek Finale yükseldik.
Bu sırada transfer sezonu da açıldı. Ayuncularımızın başlarına Avrupa'dan , yedek oyuncularımıza ise Türkiye'den bir çok takım üşüştü. Özellikle Fiorentine Emrah Başsan'ın 5 milyon avroluk serbest kalma maddesini kullanmak istedi ama Allahtan Emrah Fiorentina'nın sözleşmesini beğenmedi. Adamsın çocuk
Ayrıca 3. kalecimiz Sinan Ören kulüpten ayrılmak ve yeni maceralar yaşamak istediğini söylediği için onu kırmadık. Göztepe'ye sembolik bir ücret karşılığı transfer olmasına izin verdik. Onun yerine 3. kaleci zorunluluğu yüzünden birkaç ay önce serbest bıraktığımız Gökhan Siverek ile sezon sonuna kadar anlaştık. Emrah gitmeyince Andaç'ı da maç tecrübesi alması için kiralık gönderdim. Son olarak Bursa'dan kiraladığımız Ozan İpek'i geri yolladım. Çünkü 400 bin maaş veriyorduk ve o parayı hak edecek kadar oynamıyordu. Onun mevkisinde bulunan Kenneth McEvoy çok parladı ve formayı kaptı.