1 ile 30 arası toplam 56 sonuç

Konu: FM 2015 Takımınız Ne Durumda

Threaded View

Şu an Bursaspor ve Beşiktaş'la kariyer yapıyorum. Bursaspor'u pek sevmememe rağmen gençleri çok iyi olduğu için aldım. Enes Ünal 17 yaşında bildiğiniz gibi ve ligde her maç neredeyse atıyor. İlk sezonumda ligde sekizde sekiz gidiyorum ama Avrupa'da evlere şenlik... Metalist beni kendi evimde 0-7 yendi. Adını ilk defa duyduğum bir takım 3-1 yendi. Sanırım Avrupa için çift santrforlu taktiğim tutmadı. Fakat gençlerden çok umutluyum. Özellikle Enes Ünal ve Ozan Tufan çok iyiler. Şener Özbayraklı'yı 2 milyon Euro'ya satmak zorunda kaldım çünkü maddi sıkıntılar çok fazlaydı. Enes Ünal'a da Atlethico ve PSG talip oldu ama 3,5 milyon gibi 17 yaşındaki bir canavara komik bir teklif gelince satmadım. Aziz Behiç çok iyi ama maalesef iki maça bir kırmızı görüyor. Serdar Aziz de aynı şekilde. Ozan İpek ve Volkan Şen kanatlarda çok yararlı oluyorlar ama Holmen ve Belluschi bir türlü dikiş tutturamadı. Fernandao daha ilk maçtan sakatlanıp 5 ay sahalardan uzak kalınca mecburen Bakambu, Enes Ünal çiftiyle oynadım ileride. Enes Ünal iş yapıyor ama çift santrforken, tek başına çok iş yapamıyor ve kondisyon sıkıntısı var. Ligi domine eden, Avrupa'da toz yutan bir Bursaspor var elimde şu an.

Beşiktaş kariyerimse apayrı bir dünya. Takımı yeterli gördüğüm için transfer yapmama düşüncesiyle başladım lige. Fakat İsmail Köybaşı daha ilk maça çıkmadan çifte fıtık nedeniyle 3 ay sahalardan uzak kalınca, Motta'nın tek başına götüremeyeceğini düşünüp Everton'dan Luke Garbutt'u kiraladım. Ayrıca daha önceki Beşiktaş tecrübelerimden dolayı Gökhan Töre sakatlanabilir diye düşünerek Liverpool'dan Ibe'yi kiraladım. İlk hazırlık maçlarından sonra şöyle bir tablo çıkarttım ortaya kalede tabii ki Tolga Zengin, savunmanın sağında Luke Garbutt merkezinde Ersan ve Miloseviç solunda Serdar Kurtuluş. Orta alanın sağında Olcay, merkezinde Veli ve Sosa, solunda Gökhan Töre. İleri ikili Pektemek, Demba Ba. İlginçtir ki Bilic de son maçta ileri ikilide bu ikisini oynattı.

Sivok ve Uğur Boral'ı yolladım takımdan gereksiz maaş aldıkları için. Maaş bütçem de rahatladı çünkü Garbutt ve Ibe için aylık bi' hayli para ödüyorum. Yine Avrupa'ya çok kötü başladım. Panhatinaikos'la eşleşmemde iki maçta üç gol oldu, üçünü de Panhatinaikos'lu oyuncular attı ama turu geçen ben oldum çünkü ikisini kendi kalelerine attılar.

Tabii bir sonraki tur Napoli geldi ve bu sefer o kadar şanslı olmayacaktım. B planına geçip 4-1-2-3-1 DOS dizilimine gittim. Atiba'yı oyuna sürdüm. Fakat ikinci ve otuz beşinci dakikalarda Ersan iki penaltı yaptırdı. Kendi evimde 3-0 yenildim. Artık atak oynamam gerekiyor diyerek savunmayı boş bıraktım. maçın ilk on beş dakikası 3-0 Napoli üstünlüğüyle geçilince tarihi fark yememek için kapandım ve maç sonucu 4-0...

Artık yoluma Avrupa Liginde devam edicem. Bursaspor kariyerimi bırakmak ve bırakmamak arasında gidip gelirken, Beşiktaş'ımı başarısızlığa götürmekten korkuyorum. Çünkü çok üzülücem. Bu sene formda değilim, FM takviminde 2015 benim yılım değil maalesef. Henüz hiçbir takımı iki sezondan fazla çalıştırmadım.

FM 2015'te takımımın durumu, "varsa şekerin, patlayalım şekerim".
    Last edited by kuatemok : 17.Mart.2015 at 10:05

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri