Sayfa 7 / 11 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 326 sonuç

Konu: Şampiyonluk Tükenmiş Nefeslere l Eskişehirspor l 3. Sezon

Nesil
    2013
    Yer
    tekirdağ

emrahı satan takımı satar satma sakın maçlar güzel

Nesil
    2014

Türkiye Liginde 3 büyükler zirveye oynuyor. Çekişmenin devam etmesi güzel, Emrah'ın kalmasıda iyi olmuş
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2006
    Yer
    06

Gidişat çok iyi Şl ye gitsek dahi çok büyük başarıdır bu sene

Tapatalk'tan gönderilmiştir.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Tsubasa_Oozara View Post
    emrahı satan takımı satar satma sakın maçlar güzel
    Emrah canımız ciğerimiz ama sözleşmesindeki 5 minyon avro serbest kalma maddesi elimi kolumu bağlıyor. İlk fırsatta yeni sözleşme imzalatıp o maddeyi kaldıracağım veya yükselteceğin.
    Quote Originally Posted by Barak View Post
    Türkiye Liginde 3 büyükler zirveye oynuyor. Çekişmenin devam etmesi güzel, Emrah'ın kalmasıda iyi olmuş
    5-6 sezon sonra sapıtırlar Daha 2. sezon adamlar ama doğru dürüst transfer yapmıyorlar. 1-2 tane anca oyuncu alıyorlar. Şimdilik tutarlı bir davranış olabilir ama ileride de böyle devam ederlerse çok büyük sıkıntı olacak onlar için. Cidden 3-4 sezon sonra banko şampiyon olmak istemiyorum.
    Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Gidişat çok iyi Şl ye gitsek dahi çok büyük başarıdır bu sene

Valla ben AL diye yola çıktım ama şampiyonluk yarışına girdik senin taktik sayesinde Tabi pozisyonlara uygun oyuncular bulmak için baya uğraştım ama değdi.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Helal hocam seriye bağlamış gidiyoruz

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Sana da The Buldozer ismini takmak lazım.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Helal hocam seriye bağlamış gidiyoruz
    Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Sana da The Buldozer ismini takmak lazım.
    Nazar değdirdiniz ha

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

13. BÖLÜM : AÇAYDIM KOLLARIMI GİTME DİYEYDİM

Devre arası transfer sezonunun son günüydü. Sakat olan Emrah'ın 1 haftası vardı ve GS maçına yeteşeceğini tahmin ediyordum. Son gün çabuk geçsin diye hemen ileri sarmak istedim. Ama bir de ne göreyim. Fenerbahçe Emrah Başsan'ın 5 minyon avroluk serbest kalma bedelini ödedi ve Emrah'ı dire kadrosuna katarak kilit oyuncu yaptı. Herşey benim kontrolüm dışında gerçekleşti. Bunu yazdım bir kenara

Emrah'ı Antalyaspor'dan 1.2 Milyona almıştık. Ama ilk sezon transferi gerçekleştirebilmek için Antalya ve Emrah'a verdiğimiz satıştan pay yüzdeleri dolayısıyla. 5 milyondan elimize 3.3 milyon geçti. Yani 2.1 milyon kar etmiş olduk. Yine de Emrah gitmeyeydi eyiydi

Transferin kapanmasına 2 saat kalmışken as sağ kanadımız satıldı ben de onun yerine Emrah'ın rotasyonu olan Litsingi'yi geçiririm diyerek. Litsingi'ye yerli yedek baktım. Ters ayaklı sağ kanat çok fazla olmasa da Başakşehir'den Cenk Şahin'i buldum ve 1 milyon avro karşılığı transfer ettim. Belki biraz daha ucuza alabilirdim ama risk etmek istemedim. En ufak bir aksilikte transfer sıkıntıya girebilirdi. Bir Emrah Başsan değil ama gelecek vaad eden bir oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Emrah'ın gitmesi kötü olmuş yahu Sağ kanada ters ayaklı oyuncu olarak kiralık birini bulaydın keşke Avrupa'dan .. İnşallah Cenk götürür orayı.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Emrah'ın gitmesi kötü olmuş yahu Sağ kanada ters ayaklı oyuncu olarak kiralık birini bulaydın keşke Avrupa'dan .. İnşallah Cenk götürür orayı.
    Litsingi var sezon başında aldığımız, ayrıca McEvoy'da orada oynayabiliyor. Cenk'i biraz geleceğe yönelik transfer ettim denebilir.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Emrah iyi paraya gitmiş Cenk hayırlı olsun profilini de paylaşır mısın?

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Emrah iyi paraya gitmiş Cenk hayırlı olsun profilini de paylaşır mısın?
    Ben paylaştım sanıyordum Kaynamış arada

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Profili idare eder. Ters ayaklı oyuncu bulmak zor. Bende içe kat eden kanat kullanıyorum ama hiç dikkat etmiyorum ters ayaklı olup olmamasına,sonuç olarak sıkıntı da çıkmıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Ters ayaklı olup hız hızlanma ,bitiriciliği ve uzaktan şutu yüksek olan oyuncu bulmak daha zor

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Profili idare eder. Ters ayaklı oyuncu bulmak zor. Bende içe kat eden kanat kullanıyorum ama hiç dikkat etmiyorum ters ayaklı olup olmamasına,sonuç olarak sıkıntı da çıkmıyor.
    Ters ayaklı olup hız hızlanma ,bitiriciliği ve uzaktan şutu yüksek olan oyuncu bulmak daha zor
    Üst düzey bir kanat olduktan sonra ters ayaklı olup olmaması pek fark etmez ama ters ayaklı olması her zaman avantaj sağlıyor diye düşünüyorum.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

14. BÖLÜM : ZİRVE TAKİBİNE DEVAM

Zor bir fikstüre giriş yaptık. Özellikle 3 Gs maçı ve Bjk maçı üst üste gelince bir de sakatlıklar artınca iyice sıkıştım. Lig veya Kupadan birini seçmem gerekti. Bende Kupa'da GS ile eşleşince Lig'e daha fazla ağırlık verdim. Çünkü yabancı sınırı yüzünden Kupa'da çok fazla birşey yapamadım. Bu sezon GS ye şansımız bir türlü iyi gitmedi. Ancak diğer rakiplerimize karşı gösterdiğimiz performans sayesinde zirve takibine tüm hızımızla devam ediyoruz.

Spoiler: Bazı Önemli Maç Detayları 

Maçlar ve sakatlıklar sıkıştırınca birkaç maçta beraberlikler üst üste geldi. Ancak fikstür rahatlayınca tekrar galibiyet serimize döndük.

6

Sakatlık demişken, yeni transfermiz de siftahını yaptı. Ağlar mısın güler misin

Bu arada Fenerbahçe devre arasından sonra resmen atağa kalktı. Ne var ne yok diye bakayım dedim. Adamlar resmen transfer bombardımanı yapmış

Bizim de mali durumumuz toparlandıktan sonra yönetim ipleri gevşetmeye başladı.

Alt yapıdan çıkan gençlerimiz duyruldu. Ama ne yazık ki yine fos çıktılar. Birkaç tane vasat topçu dışında gerisi çöp sayılır. 1-2 tanesine anca imzalatırım. Belki de imzalatmam.

Son 1 ay da Süper Ligde çok fazla teknik direktör değişti. Arada bizi de isteyenler oldu. Cevabımız tabi ki RET

sakatlardan bi 11 daha çıkacak bu oyunda 70 liralık şu oyun için 2 bin liralık makinayı parçalıcaz ona yanıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    06

Yenildiğin Gs maçlarında aslında istatistik anlamında ezilmemişsin hatta şanssızlık olmuş. Genel olarak gidişatın çok iyi Lig tablosu da çok heyecan verici

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    sakatlardan bi 11 daha çıkacak bu oyunda 70 liralık şu oyun için 2 bin liralık makinayı parçalıcaz ona yanıyorum
    Artık alıştım bazen 1-2 hafta sakatlık olmayınca çok şaşırıyorum bi sıkıntı mı var diye.
    Yenildiğin Gs maçlarında aslında istatistik anlamında ezilmemişsin hatta şanssızlık olmuş. Genel olarak gidişatın çok iyi Lig tablosu da çok heyecan verici
    Ligde içimden bir ses biz olamazsak FB nin şampiyon olacağını söylüyor. Ama 3 büyükleri sonuna kadar ezmek boynumuzun borcudur En büyük ESES

Nesil
    2014

Şu sakatlık olayı bir tek biz Türklere has birşey mi merak ediyorum diğer ülkelerde bizim kadar sakatlıktan dert yanıyor mu Yanıyorsa eğer bunu üretici firma görmüyor mu çok can sıkıcı gerçekten
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Şu sakatlık olayı bir tek biz Türklere has birşey mi merak ediyorum diğer ülkelerde bizim kadar sakatlıktan dert yanıyor mu Yanıyorsa eğer bunu üretici firma görmüyor mu çok can sıkıcı gerçekten
    Sadece Türk Liglerine has değil bu sorun. Diğer liglerle oynarken de aynen devam ediyor sakatlıklar. Bence SI artık umudu kesti 15 den, bir tarafını yamıyorlar başka bir taraf bozuluyor.

Ancak çeviri sıkıntısı bize özgü olabilir. Spor Toto Super League nedir abi ?

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Lig baya çekişmeli geçiyor, son maçlarda seriye bağlamışız böyle gitmek lazım

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Lig baya çekişmeli geçiyor, son maçlarda seriye bağlamışız böyle gitmek lazım
    Şampiyonluk çin yarışmaya başladık. Ben bile bu kadarını beklemiyordum takımdan. 1-2 oyuncum adeta sırtlıyor takımı

Nesil
    2013
    Yer
    tekirdağ

emrahın gitmesi kötü olmuş gerçekten emrah profilin otesinde performans gosterıor benim oyunlarımda cenk dolarabılcegını sanmam sl gidersin gibi geliyor transfer dönemi iy, bir kanat alırısn artık

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

15. BÖLÜM : ŞAMPİYONLUK İÇİN NEFESLER TUTULDU

Ligde son 3 maçta gösterdiğimiz efsane performansın ardından Beşiktaş ile kafa kafaya şampiyonluk yarışına girdik. Galatasaray'ın maç eksiği olmasına rağmen onlar da ensemizde takibe devam ediyorlar. Son 4 haftaya girerken heşeyi önümüzdeki hafta oynayacağımız Fenerbahçe maçı belirleyecek gibi duruyor.

Son 3 maçta da 4 er gol attık. Ama maçlar efsaneydi. Bir maçta rakip 8 kişi kaldı. Bir maçta biz 9 kişi kaldık. Bunda hem kırmızı kartlar hem de sakatlıklar çok büyük etken oldu.

Spoiler: Maç Detayları 

Son maçlarda forvetimiz Arthur ve sağ kanadımız Litsingi'nin çok büyük payı var. Neredeyse her maç bir şekilde gol buluyorlar. Ayrıca yaptıkları asistlerle de farkı açıyorlar. Arthur biraz daha önce olunca basının da dikkatini çekti.

Son 4 hafta da her şey belli olacak

Nesil
    2006
    Yer
    06

Ha gayret Rodi, yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin, yakalım artık meşaleleri

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Ha gayret Rodi, yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin, yakalım artık meşaleleri
    Bu başarı da senin taktiğin büyük payı var abi =)

Nesil
    2006
    Yer
    06

Default Şampiyonluk Tükenmiş Nefeslere l Eskişehirspor l 2. Sezon

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Bu başarı da senin taktiğin büyük payı var abi =)
    Taktik ne kadar iyi olursa olsun taktiğe uygun oyuncu bulan hocadır şampiyon yapan Rodi

29. Default

Hüso ve Rodi Bence Siz Gidin Filozof Olun

Arthur'u Selamlayan Selamlayana. Adam FM15'in Tsigalko'su Oldu Mübarek

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2014

Fenerbahçe maçı deplasmansa sıkıntı olabilir. Onlarında ŞL iddası var.
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Sayfa 7 / 11 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri