Quote Originally Posted by 33avci33 View Post
Çok güzel gidiyor valla uzun süredir okuduğum en güzel kariyer. Daha başlangıcı bile bu kadar sardı devamını bekliyoruz
Devamı gelecek takipte kalın

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
Yarı final ilk maçını yaptım. 2 . maçta bitsin okuyacağım hocam resimler güzelmiş

Okudum hepsini çok güzel yazıyorsun,devamını da bekliyoruz. Paris FC hayırlı olsun hocam
Eyvallah kardeşim

Quote Originally Posted by devilshand View Post
Abi basardık hamur işini mis şimdi hep döla bilmemne söyleyemiyorum bile isimlerini sen evden kavanoza domates filan yaptırt anneye miss
Hamur deme demee, diyetteyim 2 aydır hamur işi yemedim İzmirliyim gevrek boyoz yiyemiyorum hamur demee !

Quote Originally Posted by NomrukaN View Post
Çok güzel olacağa benziyor. Takibe aldım, biraz ilerleyince toptan okuyacağım.
Oda güzel tabi eyvallah

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
Hikaye sardı iyice Sende mi Barak gibi paraya karşı direnecen bakalım Sonra gidip milyonluk oyuncuları alcan 4-5 sezon sonra Paraya karşı direneceksen her zaman diren Ragnar
Görücem seni 4 5 sezon sonra bakalım neler oluyor rodicim

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
Hocam Başarılar ilginç bir kariyer oluyor şiir gibi desek yeridir
Eyvallah dostum sağolasın

Quote Originally Posted by Tsubasa_Oozara View Post
paris fc bayılırım güzel seçim ana red starı seçmeni daha çok isterdim
Paris, red star, strasbourg arasında kaldım PSG'ye kafa tutarken paris daha iyi olur dedim

Quote Originally Posted by sukass53 View Post
Başarılar Paris FC muazzam bir seçim.Sırf PSG ile ligde bir maç yapabilmek onları orda yenebilmek için bile ne uykusuz geceler geçirdim
Kalede Demorcanny
Bafode Diakhaby
Defansta bitane fildişi sahilli abi vardı birde onları elden kacırma derim
edit:mamadou mara diye bir stoper var tavsiye ederim takımını tam hatırlamıyorum tekrar başarılar
Demorcanny dışındakilerle yolları ayırdık, kalemiz sağlam allahtan