Quote Originally Posted by Barak View Post
Tüm ölümsüzlerin Ruhu şad olsun.

Bende bir ara kariyeri kapatıyordum. Eğer açsaydım. Fransa 3.liginde Tours ile açacaktım alt yapısı harika bakmanı öneririm
Avrupayı bir süre düşünmüyorum.
Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
Abi seni artık avrupada görmek istiyoruzz
Dostum Avrupayı bir süre düşünmüyorum.
Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
Hayırlıısı olsun. Yeni kariyerini bekliyoruz
İnşallah Pazartesi yada pazar günü yeni kariyer geliyor. Takım belli oldu. Sürpriz olsun. Şu anda transferleri yapıyorum. Takımın çoğu gri oyuncu olunca mecburen ilk iki sezon transfer olacak sonrasında sadece oyuncu satacağız.
Quote Originally Posted by RodiMood View Post
Abi git Asya'da sürün özle buraları Bak ben yaptım öyle bişi, şimdi Türkiye Ligi bile cennet geliyor
Asya bir sonraki durağım olacak. Onun yamasını bile indirdim kurdum. Buralarda işim bitince oraya geçeceğim yada anket açacağım Avrupa hariç sonuç ne çıkarsa oraya uçacağım. İnşallah bu seferki FM15 te son kariyerim olacak.
Quote Originally Posted by devilshand View Post
Üzüldük ana heyecanlandık iple çekiyorum yenisini abi hayırlısı olsun
İnşallah bir iki güne gelecek.

Arkadaşlar şu anda işyerindeyim pc mde tamirde olduğu için ve yeğenin laptoptaki klavye sorunundan dolayı forumda aktif olamıyorum. İnşallah sorunlar düzelince yine tam gaz aktif olurum.
Daha önce gol kralı çıkarabilir demiştim. Onu bir oyuncuya güvenerek söylemiştim. Ama o ligin daha alt ligini indirince en alt ligden başladım. Takımımız medya tahminine göre 20. sırada olacağı söyleniyor. Ve renkleri Şehitlerimizin anısına aynı renklerdeki takımı seçtim.