Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 125 sonuç

Konu: Floriana F.C-Çilekçi Başkan İle Yeni Sezon Yeni Umutlar [2021/2022]

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

İyi gidişatımız tersine dönmüş bir kaç galibiyetle AL ye gideriz yine.

Nesil
    2013
    Yer
    tekirdağ

ilk sezon guzelmiş sansız kura olmus daha iyi kurayla birkaçtur cıkardın gelecek senelere artık

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

2.Sezon birincisinden daha kötü geçti malesef.İstediğimiz bütçe ve oyuncu grubunu oluşturamadık.Bu sene şampiyon geçen sene kümeye oynayan takım oldu o derece saçma ve garip bir lig sistemi var Maltada.Herneyse bunlar bahane değil kendimiz bu yolu seçtik zorda olsa devam edeceğiz.Kulüp bizden memnun Yeni sözleşme imzaladık...

çok enteresan geçmiş bu sene az daha gidiyomuşuz, seneye bunu mutlaka telafi etmek lazım hoca yakışmadı bu sene bize

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    çok enteresan geçmiş bu sene az daha gidiyomuşuz, seneye bunu mutlaka telafi etmek lazım hoca yakışmadı bu sene bize

Malta San Marino gibi liglerde değişkenlik cabuk oluyor forvetinin 11 bitiriciliği olmasına seviniyosun öyle diyeyim artık.Takım yarı prof.Gözlemledigim bir sürü genc afrikalı var hepsi norveç liglerine gidiyolar.Cok zor çokkk

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Yeni Sezon Yeni Umutlar - Sezon III

Evet üçüncü yılımızdayız.2 senenin özetini yapmak gerekirse doğrusu asansör takımı gibiydik.İlk sene 4. olup Avrupa Liginde atlayacağımız bir iki turdan gelecek paralara tamah eder durumdaydık onuda başaramadık ilk turda elendik.İkinci sezon yine inişli çıkışlı performanslar sergiledik son 6 7 maç çok çok kötü performans sergiledik neredeyse küme düşecektik ama şans yanımızda oldu.Oyuncu bulamıyoruz gözlemci ağımız sen Maltadan öteye gitme burda bulursun oyuncu diyor neyse..Yönetimden ne istiyosam geri çevirdi kardeş kulüp bulun dedik Maltadan Kayseri Erciyesi nerden buldulursa seceneklere onu koydular bizde en güzel parayı onlar veriyor diye seçtik.Oyuncusunda değildim yani zaten oyuncu gelmiyor kulüp kabul etsede.Dediğimiz gibi yeni sezon yeni umutlar belikde şampiyonluk belkide yine hüsran hep birlikte göreceğiz

Bayerni yendik mi yendik ben anlamam II.Takım falan

Nesil
    2013
    Yer
    tekirdağ

yeni sezonda basarılar

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Hazırlık maçlar baya iyi geçmiş bu sezon bizim yılımız olacak

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Yeni sezon da başarılar. birşey sormak istiyorum. Ligden kaç takım Avrupa'ya gidiyor ?

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Yeni sezon da başarılar. birşey sormak istiyorum. Ligden kaç takım Avrupa'ya gidiyor ?

4 takım gidiyor
    Şampiyon CL elemelerine

2,3,4. Avrupa Ligi elemelerine

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Hazırlık maçlar baya iyi geçmiş bu sezon bizim yılımız olacak
    İnşallah vallahi bu senede takımdan bir cacık olmazsa Maltada çiftlik satın alıp emekli olucam

Quote Originally Posted by Tsubasa_Oozara View Post
    yeni sezonda basarılar
    Çok teşekkür ederim

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Devre arasında alınabilecek en iyi oyuncuyu aldığımızı düşünoyorum Sytnik ile iyi ikili olabilirler

Ligi yarıladık an itibari ile durumlar durumlar

Performanslar...

Hoca temilenin ahı gitmiş vahı kalmış nasıl poz o

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Hoca temilenin ahı gitmiş vahı kalmış nasıl poz o

Ragnar hocam ne yaptın sen bunu yazarken maç esnasında adam sakatlandı 3 ay sakat 4 maç 3 gol 1 asist devam ediyordu

Nesil
    2013
    Yer
    tekirdağ

ha gayret sampiyonluk gelcek

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Bu sene bizim yılımız olacak demiştim Haydi bastır liderliği alalım.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

2016/2017 Sezonu Şampiyonu Floriana !!!!

Kim ne yaptı ?

Denys Sytnik Adamın dibi dibi gol atmadığı maç 1 2 taneden ibaretti çok verim aldık ondan

Ebiesuwa son 14 15 maç oynadı belkide ama öyle kritik goller attı ki sanki bütün sezon takımın bir parçasıymış gibi oynadı

Daniel Farugia 17 yaşındaki 9 bitiriciliğe sahip regenim Oda Ebiesuwa'ya son maçlarda yerini kaptırdıysada bu profille 14 gole imza attı

Connor Borg Takımın orta sahadaki beyni herşeyi kritik penaltıları frikikleri pasları oyunu dengede tutması ve istatistiklere sığdırdığı 9 gol 7 asist

Clyde Borg Savaşçı Ruh.. İşin ağır tarafını hep o üstlendi kırmızı gördü sarı gördü tekmeye kafa attı ama yılmadı gol asist olmasada sahada kendini fazlasıyla gösterdi

Steve Pisani Asist Makinası 16 asist ile açık ara ligin en iyi kanat oyuncusu olduğunu gösterdi.Ortalama her özelliği 11 ama müthiş performans gösterdi

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

ha gayret sampiyonluk gelcek
    Bu sene bizim yılımız olacak demiştim Haydi bastır liderliği alalım.
    Çok şükür geldi şampiyonluk 3 senenin acısını Lig ve Kupa ile çıkardık.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Hocam başarılar güzel ve zor ve keyifli bir seçim olmuş maltada kariyer yapmak

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Malta'da TVM televizyonun yapmış olduğu spor programına konu olduk..

Moderatör Mifsud: Floriana'da 3.sezonunuzda hiç beklenmedik şekilde 2 kupada da ipi göğüsleyen taraf oldunuz duygularınızı alabilir miyim ?

Joseph Borg: 3 senedir bu takımın başındayım ilk sene ilk 4'te bitirdik sonrasında 2.sezon küme bile düşebilirdik ama başkanla oturduk konuştuk devam etmek istediklerini oynadığımız futboldan memnun olduklarını söylediler ve bu sezon meyvelerini aldık zor bir lig zor bir serüven oldu sakatlıklar maddi imkansızlıklar ama yılmadık burdan tüm oyuncularıma beni mahçup etmedikleri için teşekkür ediyorum.Taraftarlarımız keyfini çıkarmaya başlamalı.

Moderatör Mifsud: Maddi yetersizlikler dediniz kulübün mali yapısını ve geleceğe ilişkin planlarınız nelerdir ?

Joseph Borg: Evet..Malta küçük bir ülke futbola ilgi malumunuz.Çoğu oyuncumuz bu işi yarı-profesyonel bir şekilde sürdürüyor.Kulubün scouting ekibi malesef zayıf..Bu şekilde yine lig şampiyonu olabiliriz ama eğer kulüp Avrupa'da kalburüstü takımların olduğu seviyeye çıkmak istiyorsa bize gereken desteği vermeli malesef bu şampiyonluktan sonra da profesyonel kulüp olalım talebim reddedildi..

Moderatör Mifsud: Malta liginden bir takım ve profesyonellik Kulağa pek gerçekçi gelmiyor..

Joseph Borg: Neden olmasın ? Neden Floriana'da Avrupa Kupalarında gruplara çıkmasın daha ileriye gitmesin ? Vakti gelince herşey mümkün..İnsanların karamsarlığını anlamıyorum evet ufak bir ülke oyuncu havuzu dar ama uzun vadeli bir planlama ile hersey degişebilir.Bu sene dediğim gibi profesyonellik çağrım reddedildi Oyuncu gözlemleme ağımızın gelişmesi cagrım da reddedildi.Yönetimden istediğim alt yapı tesislerinin geliştirilmesi konusunda malesef olumlu başka bir adım göremedik ve bu beni üzüyor..

Moderatör Mifsud: Evet anlıyorum..Milli takımdan bahsedelim birazda.Pek iç açıcı görünmüyor sanırım..

Joseph Borg: Vallahi kardeşim dost meclisi açık konuşalım.Kulüplerdeki bu yabancı sistemi bu beleşçilik oldukça Malta Milli takımına beni değil Guardiola'yı getirseniz ne olur.Ligde saçma kurallar.5 yabancı istiyosunuz 6 tane Malta'da yetişmiş oyuncu.Malta'da erikten başka bişey yetişmiyor ki.Bu konuda fedarasyona bir sunum hazırladım..Gana'da Fildişi Sahilleri'nde Kamerun'da Nijerya'da Senegal'de bir sürü
    oyuncu izlemeye gittim.Bunlar kendi imkanlarımla kulüpten bağımsız.14-15 yaşında yetenekli çocuklar var.Alalım 5 sene ligimizde oynatalım isteyene vatandaşlık verelim Milli takımımızda boy göstersinler daha önce yapmışıssınız 30'ndan sonra almışşsınız Nijeryalı adamı takımı kurtarmasını bekliyosunuz.Alın dedim size bir yıgın genç yetenek.O vadede altyapı tesslerini geliştirmesinde kulüplere destek çıkın ama nerde.Gidiyorum federasyon binasına bakıyorum içerde kağıt oynuyorlar.Bu şekilde futbolumuz gelişmez.

Moderatör Mifsud: Kardeşim ne yapıyorsun burası federasyon'a yakın bir kurum rezil ettin bizi canlı yayında.

Joseph Borg: Ben gerçekleri söyledim sayın moderatör..Bir daha da cagırmayın gelmiyorum bu televizyona lanet olsun...

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Hocam başarılar güzel ve zor ve keyifli bir seçim olmuş maltada kariyer yapmak

Öyle vallahi senelerdir fm oynarım bu kadar önü görünmeyen lig yok.Önceki sezon kümeye oynayan adam bile şampiyon olabilir

Bu arada deminki resimlerde lig tablosunda 2.görünüyoruz.O ligin ilk yarısı sonra lig ikinci devreye giriyor 22 maçın üstüne 11 maç daha oynuyoruz soru işareti kalmasın kimsede

Bu arada Malta Milli takımını bırakmalı mıyım Floriana ile daha çok ilgilenmiş olurum en az 5 6 sezon daha Malta Milli Takımın'da ben ışık göremiyorum

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

bırak hocam takıma konsantre ol malum ne olacağı belli değil önümüzü daha rahat görürüz

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Malta milli takımı'ndan istifa ettik.Böylece Floriana'ya daha fazla konstantre olabiliriz.Takımın gol yükünü çeken Denys Sytnik'i ne yaptım ne ettiysem yeni sözleşme imzalamaya razı edemedim.Hayır oyuncunun favori kulüplerinde bile biz varız.28 gol atan bir forveti bırakmakta istemiyorum zaten samanlıkta iğne arıyoruz..

Şampiyonlar Ligi Elemeleri'nde rakibimiz Faroe Adaları temsilcisi Havnar Boltfelag oldu.

5.7.2017 İlk Maç
    12.7.2017 İkinci Maç

Nesil
    2013
    Yer
    tekirdağ

hanvar yarı prof takımların en iyilerinden basarılar bakalım bu sene neler yapıcaksın

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

hanvar yarı prof takımların en iyilerinden basarılar bakalım bu sene neler yapıcaksın
    Teşekkür ederim evet ilk maç neysede ikinci maç bunu gördük az kala eleyeceklerdi bizi..

İlk turu zorda olsa deplasman golünün nimetleriyle geçtik..

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

İkinci turda sanırım veda edeceğiz gibi görünüyor..Rakibimiz Güçlü İsveç temsilcisi AIK Stockholm..

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Quote Originally Posted by sukass53 View Post

İkinci turda sanırım veda edeceğiz gibi görünüyor..Rakibimiz Güçlü İsveç temsilcisi AIK Stockholm..
    AIK zor bir kura olmuş hocam ama elersek süper olur

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Tebrikler hocam şampiyon olmuşuz AIK i yenebiliriz kolay gelsin

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Tebrikler hocam şampiyon olmuşuz AIK i yenebiliriz kolay gelsin
    Malesef Rexpo çok çok kalite farkı vardı 2 takım arasında

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Sezona Süper Kupa maçıyla başladık.Yardımcıya oynattım kaybettik.Lig maçlarında iyi performans gösterdik moralli başlamak iyi oldu

Temile Temile Temile...!!!!

Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri