Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 38 arası toplam 38 sonuç

Konu: Hasat Yapma Zamanı Geliyor - Galatasaray 5.Sezon

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Mola Verdiğimiz Yerden Devam.

A.B.D Maceramız Kısa Sürdü Ve Kendimi Sadece Galatasaray'a Adadım. Ancak Kolay Bir Durumda Olmayacaktı. Çünkü Şubat Ayında A.B.D Takımını Bıraktığım Zaman'da Ligde İşler Hiç İyi Gitmiyordu. Fenerbahçe'nin Tam 7 Puan Gerisine Düşmüştük. Herşeyi Mucize'ye Bağlamaya Başlamıştım. Fenerbahçe Adeta ligde Fırtına Gibi Esiyor Önüne Gelene Acımıyordu. Avrupa'da Gruptan Çıkmayı Başarmıştık ve Rakibimiz PSG Olmuştu İlk Maçta 2-1 Kazanmıştık. Skorumuzu 2. Maçta Taşıma Şansımız Yoktu. O Yüzden Farklı Kaybettik.

Eskişehirspor Maçından İtibaren Başlayan Ve Ligde Durmayan Bir Galatasaray Vardı. Önüne Gelen Her Rakibini Farklı Yeniyor Rakiplerimize "SON SÖZÜMÜ SÖYLEMEDEN , BU LİG BİTMEZ" diyorduk. Nitekim Son 2 Hafta'ya Fenerbahçe İle Puan Puana Olmuştuk. Ancak 2. Sıradaydım İkili Averaj Yüzünden.

13. Hafta'dan İtibaren Odaklandığım Takım Rakiplerine Bakmadan Şampiyonluğa Koşuyordu Adeta. Ancak Tek Sıkıntı Fenerbahçe ile Oynadığımız 2 Maçta'da Rakibime Üstünlük Kuramamıştım (0-4 ve 4-4). Biz Kalan 2 Zorlu Maçı'da Farklı Kazanarak Rakibimizi Beklemeye Başlamıştık.

Fenerbahçe'nin Sadece 2 Puan veya 3 Puan Kaybetmesini Beklemek'ten Başka Seçeneğim Kalmamıştı. Tamamen Umutsuz Durumdaydım. Maçı İzle Seçeneğine Tıkladım ve 10 Dakika Odaya Giremedim. 10 Dakika Sonra Odaya Girdiğimde Gördüğüm Skor Takımımızı Özellikle Beni Mutluluktan Uçurmaya Yetmişti.

Fenerbahçe'nin Sezonun Son Maçında Bıraktığı 2 Puan Ve Şampiyonluk Travma Geçirdiğimiz 2. Sezondan Sonra Büyük Sevinç Yaşamamıza Sebep Olmuştu. O Maçtan Sonra Fenerbahçe Teknik Direktörü Şota'da Görevinden İstifa Ettiğini Açıklamış ve 4. Sezon Başlangıcında Hannover'den Ayrılan Eski Fenerbahçeli Tayfun Korkut İle Anlaşma Sağlamışlardı.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Tebrik ederim dostum. Bayağı bir zevkli olur böyle şampiyonluklar

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Tebrik ederim dostum. Bayağı bir zevkli olur böyle şampiyonluklar
    2. Sezonda Bildiğin Travma Geçirmiştim Oynadığım Kumarı Kaybetmiştim. Bir Travma Daha Kabul Edemezdim. O Yüzden Bu Sene Önemliydi Kazandık. 4. Sezon'da Gene Birşeyler Yapacağız.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Kadro nasıl , gelen giden oyuncular kimler ? Oyuncu performansları , kullandığın diziliş falan nasıl ?

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

bu akşam 4. sezon için bir güncelleme yapıcam o arada gönderirim.

bekliyoruz yeni sezonu neler oldu kimler geldi gitti

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Hazırlıkları Tamamladık Biraz Uzun Sürecek Yazımız Ancak Şöyle 4 Sezon'da Neler Yaptığımız , Neleri Başarıp Nerelerde Çuvalladığımızı Anlatacağım.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Transfer Döneminden Başlayalım Bakalım.

2014-2015 Sezonunda Gelen Oyuncu Olmadı Ancak Sattığımız veya Kiraladığımız Oyuncular Oldu.

2. Sezonda Artık Kulübümüzü Geleceğe Hazırlama Yolunda Ciddi Adımlar Atmaya Başlamıştık.

Gelen ve Giden ( 1 ) Oyuncular

Giden ( 2 ) Oyuncular

2. Sezonda Yaşadığımız Travma'dan Sonra 3. Sezon'da Hedefimizi Bir Kademe Daha Üstte Çıkartmıştık. Onun İçin Belli Başlı Transferler Yaparak Hem Güçlü Bir Kadro Kurmuş Olduk Hemde Sattığımız Zaman Bir Takımlık Oyuncu Alacağımız Kadar Oyuncu Alacağımızı Bilerek Transferlerimizi Gerçekleştirdik. ve nitekimde Başarı Bu Şekilde Gelmişti.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri