Anket Sonuçlarını Görüntüle: F.C.Unted'ta 2030 yılı son sezon olacak buradan hangi ülkenin en altından başlayalım?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Almanya

10 30.30%
  • İtalya

5 15.15%
  • Fransa

2 6.06%
  • İspanya

6 18.18%
  • Portekiz

6 18.18%
  • Hollanda

1 3.03%
  • 2030'da Tekrar İngiltere en alta dönelim

3 9.09%
Sayfa 31 / 39 İlkİlk ... 212930313233 ... SonSon
901 ile 930 arası toplam 1158 sonuç

Konu: F.C.United 12 Sezon| Stuttgarter Kickers 6.Sezon |Sadece Alt Yapı |2031-32|

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Kontralarım sağlam kanka

2 de 2 yapmışsın dostum başarıların devamını dileriz transferlerde gayet şahane olmasına rağmen bu girişe anlam veremedim hayırlısı

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by devilshand View Post
    Kontralarım sağlam kanka
    Kesinlikle öyle

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    2 de 2 yapmışsın dostum başarıların devamını dileriz transferlerde gayet şahane olmasına rağmen bu girişe anlam veremedim hayırlısı
    Valla bende şoktayım. Hiç bu kadar kötü beklemiyordum. Düzelticez inş.

Bu arada hala çalışıyorum anasını satayım. 13 saattir
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Yardır Mürsel bende şimdi eve gidiyorum

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Bir süredir kariyere bakamadım neler olmuş yahu FC United güzel bir kariyerdi ama bu kariyer de en az onun kadar zevk verecek gibi.

Her ne kadar ayaklarımıza beton kazıklar bağlayıp dibe çekmeye çalışsalar da üstesinden gelirsin evelallah

Nesil
    2014

Yardır Mürsel bende şimdi eve gidiyorum
    Bayadır bu kadar yardırmamıştım

Quote Originally Posted by ErayG View Post
    Bir süredir kariyere bakamadım neler olmuş yahu FC United güzel bir kariyerdi ama bu kariyer de en az onun kadar zevk verecek gibi.

Her ne kadar ayaklarımıza beton kazıklar bağlayıp dibe çekmeye çalışsalar da üstesinden gelirsin evelallah
    Bu kariyer her anlamda F.c United'tan zorlu olacak orası kesin ama bir gün F.C United ile Avrupa Kupalarında karşılaşmak büyük keyif verecek
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

3.Hafta

Hayırlı olsun ilk puanımızı aldık. İlk yarı berbat bir futbol oynadık. 2. yarı baklava dizilişine geçerken iyi oynadığımız dakikalarda golü kalemizde bulduk. 80.dakika eşitliği yakaldık sonrasında öne geçecek fırsatlarıda bulduk ama 3 puanı alamadık bunada şükür. Rakip ligin favori şampiyonluk adaylarından

4.Hafta

Vura vura kıra kıra 3 puan diye buna denir .) Rakibin ayağını kıra kıra 3 puan aldık.

Maçta kırmız kart gören genç oyuncumuz, gelecekte hiç bir beklentim yok. Boyu kısa pas yapamaz hızı kötü,ilk kontrol berbat, günü kurtarsa yeter

Transfer haberlerine bakarken gördüm. Dortmund alt yapısının ürünü bu yıl M.United'a 17 milyon euro'ya transfer oldu. Sanırım Türkiye Arsenal'daki Yavuz buld ve M.United'taki TunaCan ile Dünyanın en iyi hücum hattına sahip, Milli Takımın başında Emre Belezoğlu var

5.Hafta

3 puanı benim 2.yarıdaki hatalı takım konuşmam sonrası verdiğimi düşünüyorum. İlk yarı harika oynadık 2-0 öne geçtik. 2.yarı farkın artacağını düşünürken alakasız bir konuşma yaptım adamların kafası karışmış bir şekilde 2. yarıya başladılar. Bu şekilde 3 puan uçtu gitti

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Motivasyonu iyi bir yardımcı al da ona sor konuşmaları Bu sene lig kalacaz heralde,gidişat öyle gözüküyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Sonrada yavaştan toplamaya başlamışsın.Bu sene kalabilirsin.

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Motivasyonu iyi bir yardımcı al da ona sor konuşmaları Bu sene lig kalacaz heralde,gidişat öyle gözüküyor.
    Yokya yanlış konuşmam benim bilememeden değil bir hata sonucu asistana güvenerek hızlı geçtim konuşmayı o da takımı bozdu

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Sonrada yavaştan toplamaya başlamışsın.Bu sene kalabilirsin.
    Bir çıkıyoz bir iniyoz bakalım ama kesin kalırız gibi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

6.Hafta

MAINZ &
    STUTTGARTER

Takımdaki 3 stoperimde her hafta mallıkta çığır açıyolar 2 hafta üst üste 2 stoperim kırmızı bir maçta 2 penaltı, maça gelirsekte 7 ile iyi kurtardık.

7.Hafta

STUTTGARTER & DUESELDORF

2-0 öndeyken giden bir maç daha

8.Hafta

NURNBERG & STUTTGARTER

2 berbat maçı unutturan harika bir galibiyet,hiç ummadığım bir galibiyet Nürnberg medya'ya göre ligin mutlak şampiyonluk favorisi

9.Hafta

STUTGARTER & HOFFENHEIM

Beklenmedik bir galibiyet daha, güçlü rakibimizi tek golle geçmesini bildik.

Ligleri incelerken denk geldim. Yaşlı Kurt Fierro'nun bu halini çoğu kişi görmemiştir İngiltere Premier Liginde son takımı Q.P.R'de 2.Baharını yaşıyor.

Fierro'nun kişisel başarıları 4 Kez Dünya Altın Ayakkabıya Aday Gösterilmiş
    3 kez İngiltere 1 kez Fransa Gol krallığı
    2 Kez Avrupa Altın Ayakkabı
    Şampiyonlar Ligi En İyi Oyuncu
    Konfederasyon Kupası En İyi oyuncu ödülü

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

7-0 çok hoş gözüküyor ama iyi toparlamışsın madem son 2 maçta 2 tane üst düzey takımı yenmişsin

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ben bu takımı çok sevdim gelen tokatlıyor giden tokatlıyor

Fierroya bak gelmiş 33üne kadayıf olmuş ama hala iş var elemanda

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

hocam şampiyon olamasakta play offlarda çıkarız gibi inanıyoruz sana

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    7-0 çok hoş gözüküyor ama iyi toparlamışsın madem son 2 maçta 2 tane üst düzey takımı yenmişsin
    2 hezimetten sonra beklemediğim galibiyetlerdi onlarda gitseydi sanrım kapı dışarı olurduk

ben bu takımı çok sevdim gelen tokatlıyor giden tokatlıyor
    Sevmeyeceğin günlerde gelecek

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Fierroya bak gelmiş 33üne kadayıf olmuş ama hala iş var elemanda

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    hocam şampiyon olamasakta play offlarda çıkarız gibi inanıyoruz sana
    Valla 3. olabilieceğimizi hiç düşünmüyorum açaıkçası 2 yıl daha burada kalmak en mantıklısı adam gibi bir takımla oraya çıkmam gerekiyor. Yoksa anında geri yollarlar bizi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

10.Hafta

BOCHUM & STUTTGARTER

Oyun iki takım içinde gitti geldi.Bizim için maça etki eden en büyük kısım 2 önemli oyuncumun maç içinde sakatlanıp çıkması oldu. Sakatlanan stoperimi oyundan çıkınca yerine giren oyuncumun yetersizliği rakibe beraberliği yakalattı. Diğer saaktlanan forvet oyuncum Adil Eren'in yerine giren forvet oyuncum 2-2'lik berbaerlik sonrası yakaladığı 2 net fırstaı gole çeviremedi.

11.Hafta

STUTTGARTER & sT.PAULI

Adil Eren'in olmadığı hücum hattımız çok etkisiz kaldı.

12.Hafta

STUTTGARTER & DRESDEN

Dresden maçı öncesi 2 haftalık Milli ara vardı. O arada takımda huzursuz oyuncular ayaklanma çıkarttı. Bizde yetersiz kadromuza rağmen huzursuzluk çıkartan oyuncularımızı satışa çıkarttık ve 2 takıma gönderdik.

Huzursuzluk çıkartan oyuncular aslında mevki itibari ile önemli yedek oyunculardı henüz hiç birine teklif gelmedi. Zaten giderlerse işler bizim için daha kötü olur. Şuan onların yerini dolduracak alt yapıya sahip değiliz.

Maç öncesi kadro uyumu

Tüm etkenlere rağmen Milli arada iyileşen Adil Eren'in dönüşü takımı ateşledi. Bizde ateş hattından iyice uzaklaştık

Takımda iyi giden tek birşey yok Geldiğimden beri tek bir oyuncuya bile bonservis ödemedik ama mali durum berbat

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Sürün terbiyesizlan içimin yağları eridi

Nesil
    2014

Sürün terbiyesizlan içimin yağları eridi

13.Hafta

AUGSBURG & STUTTGARTER

14.Hafta

KARLSRUHE & STUTGARTER

Bu Başlığın Anlamı Çok Büyük

15.Hafta

STUTGARTER & HEIDENHEIM

16.Hafta

INGOLSTADT & STUTGARTER

Çok saçma bir mağlubiyet 2-0 öndeyiz rakip kaleye daha şut çekmeden 2 frikik 2 gol 2-0'dan verdiğimiz maçlar çıldırtıyor artık

17.Hafta

G.FURTH & STUTGARTER

3 dakika da hattrick Adil Eren

18.Hafta

WEHEN & STUTGARTER

19.Hafta

STUTGARTER
    & FRANKFURT A.M.

Takımın çıkışında büyük pay sahibi olan 2 oyuncu kaptanımız Adil Eren büyük takıma gitmek istemesinden dolayı sezon sonu servest kalıyor

Şuanki performansı 18 maç 13 gol 9 asist Ofansif orta sahamız Löbich 8 asist 3 golle takımı sırtılıyor.

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

maçlar inişli çıkışlı hocam kaptanı gemide tutarsak iyi olur

Nesil
    2006
    Yer
    06

Diren stuttgart Bu sene alışma senesi olacak belli ki

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    maçlar inişli çıkışlı hocam kaptanı gemide tutarsak iyi olur
    Tutamadık ya

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Diren stuttgart Bu sene alışma senesi olacak belli ki
    Düşme hattında olmadığıma şükrediyorum bu ligde kalalımda düşmeyelim

Yok pahasına takımdaki en önemli oyuncumuzu satmak zorunda kaldık beleşe gideceğine az biraz para kazandırdı.

Adil Eren'in sakatlığında yerine oynayan genç oyuncumuz Manukyan, bu yıl 7 maç 3 golle oynuyor. Artık tüm baskı onda olacak

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Bir ileri bir geri olduğumuz yerde sayıyoruz. Bu sezon alışalım, gelecek sezon başta Mainz olmak üzere herkesin ifadesini alırız.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Olum şaşırtıyorsun ne güzel tablolar

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Bir ileri bir geri olduğumuz yerde sayıyoruz. Bu sezon alışalım, gelecek sezon başta Mainz olmak üzere herkesin ifadesini alırız.
    Olum şaşırtıyorsun ne güzel tablolar
    Normal beyler bu durum takım cidden zayıf birde en iyi oyuncumuzu kaybettik Geleceğin takımını kurmaya çalışıyoruz
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

20.Hafta

BRAUNSCHWIG & STUTTGARTER

21.Hafta

STUTTGARTER & AUE

22.Hafta

BIELEFEILD & STUTTGARTER

23.Hafta

STUTTGARTER & MAINZ

Oyuna başlangıç profilim

Şuanki profilim

Almanya tam bir alt yapı cenneti, bu yıl çıkan gençlerimiz

19 yaş altındaki gençlerimiz. Maalesef buradaki hiç bir gencimizi ligde oynatamıyoruz. 17 yaş altı kuralı olmasaydı full bunlarla mücadele ederdim. Müthişte keyifli olurdu. Geleceğin tohumları burada atılıyor.

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Oy oy oy ben 2 sezondur doğru dürüst adam çıkaramadım. 1-2 tane çıksa direk as takıma çıkarıp geliştireceğim.

Bu arada sen temanı mı değiştirdin ? FC United ile kariyer başında kullandığın temanın linkini atar mısın sana zahmet. Bir ara atmıştın kaybettim sonra

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Oy oy oy ben 2 sezondur doğru dürüst adam çıkaramadım. 1-2 tane çıksa direk as takıma çıkarıp geliştireceğim.

Bu arada sen temanı mı değiştirdin ? FC United ile kariyer başında kullandığın temanın linkini atar mısın sana zahmet. Bir ara atmıştın kaybettim sonra
    Bende F.C United ile 12 sezonda çıkartamadım Bu biraz kulüple ve ülke ile alakalı, tema linki aşağıda

FM 2015 FLUT skin v2.1
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

Gelecek sezon itibari ile daha keyifli daha mücadeleci bir kariyer için bizim alt yapımızdan olmayan oyuncularıda satıcam

Mali durumunda buna etkisi çok oldu. Çünkü bu tabloda benim tesis geliştirmem imkansız.

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nasıl bir fantezi dünyan var lan

Sayfa 31 / 39 İlkİlk ... 212930313233 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri