Kontralarım sağlam kanka![]()
Kontralarım sağlam kanka![]()
2 de 2 yapmışsın dostum başarıların devamını dileriztransferlerde gayet şahane olmasına rağmen bu girişe anlam veremedim hayırlısı
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Yardır Mürselbende şimdi eve gidiyorum
Bir süredir kariyere bakamadım neler olmuş yahuFC United güzel bir kariyerdi ama bu kariyer de en az onun kadar zevk verecek gibi.
Her ne kadar ayaklarımıza beton kazıklar bağlayıp dibe çekmeye çalışsalar da üstesinden gelirsin evelallah![]()
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
3.Hafta
Hayırlı olsun ilk puanımızı aldık. İlk yarı berbat bir futbol oynadık. 2. yarı baklava dizilişine geçerken iyi oynadığımız dakikalarda golü kalemizde bulduk. 80.dakika eşitliği yakaldık sonrasında öne geçecek fırsatlarıda bulduk ama 3 puanı alamadık bunada şükür. Rakip ligin favori şampiyonluk adaylarından
4.Hafta
Vura vura kıra kıra 3 puan diye buna denir .) Rakibin ayağını kıra kıra 3 puan aldık.
Maçta kırmız kart gören genç oyuncumuz, gelecekte hiç bir beklentim yok. Boyu kısa pas yapamaz hızı kötü,ilk kontrol berbat, günü kurtarsa yeter
Transfer haberlerine bakarken gördüm. Dortmund alt yapısının ürünü bu yıl M.United'a 17 milyon euro'ya transfer oldu. Sanırım Türkiye Arsenal'daki Yavuz buld ve M.United'taki TunaCan ile Dünyanın en iyi hücum hattına sahip, Milli Takımın başında Emre Belezoğlu var
5.Hafta
3 puanı benim 2.yarıdaki hatalı takım konuşmam sonrası verdiğimi düşünüyorum. İlk yarı harika oynadık 2-0 öne geçtik. 2.yarı farkın artacağını düşünürken alakasız bir konuşma yaptım adamların kafası karışmış bir şekilde 2. yarıya başladılar. Bu şekilde 3 puan uçtu gitti
Motivasyonu iyi bir yardımcı al da ona sor konuşmalarıBu sene lig kalacaz heralde,gidişat öyle gözüküyor.
Sonrada yavaştan toplamaya başlamışsın.Bu sene kalabilirsin.
6.Hafta
MAINZ & STUTTGARTER
Takımdaki 3 stoperimde her hafta mallıkta çığır açıyolar2 hafta üst üste 2 stoperim kırmızı bir maçta 2 penaltı, maça gelirsekte 7 ile iyi kurtardık.
7.Hafta
STUTTGARTER & DUESELDORF
2-0 öndeyken giden bir maç daha
8.Hafta
NURNBERG & STUTTGARTER
2 berbat maçı unutturan harika bir galibiyet,hiç ummadığım bir galibiyet Nürnberg medya'ya göre ligin mutlak şampiyonluk favorisi
9.Hafta
STUTGARTER & HOFFENHEIM
Beklenmedik bir galibiyet daha, güçlü rakibimizi tek golle geçmesini bildik.
Ligleri incelerken denk geldim. Yaşlı Kurt Fierro'nun bu halini çoğu kişi görmemiştirİngiltere Premier Liginde son takımı Q.P.R'de 2.Baharını yaşıyor.
Fierro'nun kişisel başarıları 4 Kez Dünya Altın Ayakkabıya Aday Gösterilmiş
3 kez İngiltere 1 kez Fransa Gol krallığı
2 Kez Avrupa Altın Ayakkabı
Şampiyonlar Ligi En İyi Oyuncu
Konfederasyon Kupası En İyi oyuncu ödülü
7-0 çok hoş gözüküyorama iyi toparlamışsın madem son 2 maçta 2 tane üst düzey takımı yenmişsin
![]()
ben bu takımı çok sevdim gelen tokatlıyor giden tokatlıyor![]()
Fierroya bak gelmiş 33üne kadayıf olmuş ama hala iş var elemanda
hocam şampiyon olamasakta play offlarda çıkarız gibiinanıyoruz sana
![]()
2 hezimetten sonra beklemediğim galibiyetlerdi onlarda gitseydi sanrım kapı dışarı olurduk
Sevmeyeceğin günlerde gelecek![]()
Valla 3. olabilieceğimizi hiç düşünmüyorum açaıkçası 2 yıl daha burada kalmak en mantıklısı adam gibi bir takımla oraya çıkmam gerekiyor. Yoksa anında geri yollarlar bizi![]()
10.Hafta
BOCHUM & STUTTGARTER
Oyun iki takım içinde gitti geldi.Bizim için maça etki eden en büyük kısım 2 önemli oyuncumun maç içinde sakatlanıp çıkması oldu. Sakatlanan stoperimi oyundan çıkınca yerine giren oyuncumun yetersizliği rakibe beraberliği yakalattı. Diğer saaktlanan forvet oyuncum Adil Eren'in yerine giren forvet oyuncum 2-2'lik berbaerlik sonrası yakaladığı 2 net fırstaı gole çeviremedi.
11.Hafta
STUTTGARTER & sT.PAULI
Adil Eren'in olmadığı hücum hattımız çok etkisiz kaldı.
12.Hafta
STUTTGARTER & DRESDEN
Dresden maçı öncesi 2 haftalık Milli ara vardı. O arada takımda huzursuz oyuncular ayaklanma çıkarttı. Bizde yetersiz kadromuza rağmen huzursuzluk çıkartan oyuncularımızı satışa çıkarttık ve 2 takıma gönderdik.
Huzursuzluk çıkartan oyuncular aslında mevki itibari ile önemli yedek oyunculardı henüz hiç birine teklif gelmedi. Zaten giderlerse işler bizim için daha kötü olur. Şuan onların yerini dolduracak alt yapıya sahip değiliz.
Maç öncesi kadro uyumu
Tüm etkenlere rağmen Milli arada iyileşen Adil Eren'in dönüşü takımı ateşledi. Bizde ateş hattından iyice uzaklaştık
Takımda iyi giden tek birşey yokGeldiğimden beri tek bir oyuncuya bile bonservis ödemedik ama mali durum berbat
Sürün terbiyesizlan içimin yağları eridi
![]()
13.Hafta
AUGSBURG & STUTTGARTER
14.Hafta
KARLSRUHE & STUTGARTER
Bu Başlığın Anlamı Çok Büyük
15.Hafta
STUTGARTER & HEIDENHEIM
16.Hafta
INGOLSTADT & STUTGARTER
Çok saçma bir mağlubiyet 2-0 öndeyiz rakip kaleye daha şut çekmeden 2 frikik 2 gol 2-0'dan verdiğimiz maçlar çıldırtıyor artık
17.Hafta
G.FURTH & STUTGARTER
3 dakika da hattrick Adil Eren
18.Hafta
WEHEN & STUTGARTER
19.Hafta
STUTGARTER & FRANKFURT A.M.
Takımın çıkışında büyük pay sahibi olan 2 oyuncu kaptanımız Adil Eren büyük takıma gitmek istemesinden dolayı sezon sonu servest kalıyor
Şuanki performansı 18 maç 13 gol 9 asist Ofansif orta sahamız Löbich 8 asist 3 golle takımı sırtılıyor.
maçlar inişli çıkışlı hocam kaptanı gemide tutarsak iyi olur![]()
Diren stuttgartBu sene alışma senesi olacak belli ki
steam : aytekin79
Tutamadık ya
Düşme hattında olmadığıma şükrediyorum bu ligde kalalımda düşmeyelim
Bir ileri bir geri olduğumuz yerde sayıyoruz. Bu sezon alışalım, gelecek sezon başta Mainzolmak üzere herkesin ifadesini alırız.
Olum şaşırtıyorsun ne güzel tablolar![]()
20.Hafta
BRAUNSCHWIG & STUTTGARTER
21.Hafta
STUTTGARTER & AUE
22.Hafta
BIELEFEILD & STUTTGARTER
23.Hafta
STUTTGARTER & MAINZ
Oyuna başlangıç profilim
Şuanki profilim
Almanya tam bir alt yapı cenneti, bu yıl çıkan gençlerimiz
19 yaş altındaki gençlerimiz. Maalesef buradaki hiç bir gencimizi ligde oynatamıyoruz. 17 yaş altı kuralı olmasaydı full bunlarla mücadele ederdim. Müthişte keyifli olurdu. Geleceğin tohumları burada atılıyor.
Oy oy oy ben 2 sezondur doğru dürüst adam çıkaramadım. 1-2 tane çıksa direk as takıma çıkarıp geliştireceğim.
Bu arada sen temanı mı değiştirdin ? FC United ile kariyer başında kullandığın temanın linkini atar mısın sana zahmet. Bir ara atmıştın kaybettim sonra![]()
Bende F.C United ile 12 sezonda çıkartamadımBu biraz kulüple ve ülke ile alakalı, tema linki aşağıda
FM 2015 FLUT skin v2.1
Nasıl bir fantezi dünyan var lan![]()