Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 80 sonuç

Konu: A. Asuman ÖZDEMİR (Allah Aşkına Şu Yazının Tamamını Okuyun)

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

ya gükhancım biraz abartmışım kusura bakma...

sağ sol tartışması da yapmayalım sonu gelmeyecek...

kürtleri savunma konusunda dediklerim kesinlikle sana değildi mesajlarını okdum...

ama düğünde kürtçe şarkı dinlemek pkkyı destekleme anlamına gelmez.ingilizce dinleyen de amerikayı mı destekliyo yani?

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

o mesajların bana değilse tartışmanın uzamasına zaten gerek yok ben onları bana yazdın zannettim.
    sağ sol olaylarınıda bu topicte bırakalım dediğin gibi.
    ama ben bu ülkede kürtçeye sonuna kadar karşıyım burası türkiye.kürtçe müziklerde birçok propaganda yapılıyor ama yabancı müziklerin çoğunda böyle bir şey olmuyor....

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

senin bu savunduğun kadın çağdaş yaşamı destekleme Derneğine pkkya yardım ediyor diye bir çamur attı.Ve sen bu kadını savunuyorsun ha

Quote Originally Posted by sherryy
    senin bu savunduğun kadın çağdaş yaşamı destekleme Derneğine pkkya yardım ediyor diye bir çamur attı.Ve sen bu kadını savunuyorsun ha
    ya sen neden bahsediyorsun ya ne kadını ne çamuru erkek olsa anlıcam ama bu yazarda kadın insan kendi kendisini kötülemez....

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

bi internette kadının adını yaz ekşisözlüğe bir gir oku bakalım gerçekten bu çöamuru atmışmı atmamışmı

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Sen savunmaya devam et abi...

Ayrıca bir dil bir ülkeye aittir.Kürdistan diye bir ülke olmadığına göre kürtçe'yi de tanımam.
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

PKK'ya Burs Veriyor İddiası!

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği üyelerinden Asuman Özdemir, geçtiğimiz günlerde dernekten istifa etti. İstifanın gerekçesi ise: PKK'ya burs verilmesi...

03/08/2006

Asuman Özdemir, bir sivil toplum gönüllüsü. Banka emeklisi Özdemir, uzun bir süre Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Üsküdar Şubesi başkan yardımcılığı yaptı.

ADD adına Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin (ÇYDD) projelerinde aktif çalışmalarda bulundu. ÇYDD üyesi olan Özdemir, derneğin tespit ettiği öğrencilere burs da veriyordu. Özdemir, geçtiğimiz günlerde ÇYDD’den istifa etti. Özdemir ‘ÇYDD’nin bölücü terör örgütü PKK’ya destek mahiyetindeki çalışmaları’ yüzünden istifa ettiğini söylüyor. Özdemir, yıllarca samimi duygularla çalıştığı ÇYDD’nin PKK’nın siyasallaşmasına katkı sağladığını düşünüyor. Ona göre Doğu ve Güneydoğu Anadolu’dan “Kardelenler Projesi” adı altında İstanbul’a getirilen kız öğrenciler, Demokratik Toplum Partisi’nin (DTP) kadro açığını karşılıyor. Yine Özdemir’e göre ÇYDD’nin Kandilli Kız Lisesi gibi yerlerde okuttuğu kızlardan bazılarının akrabaları hâlâ dağlarda Türk askerine kurşun sıkıyor.

Asuman Özdemir, Dünya Türkleri ve Akraba Toplulukları Hizmet Derneği’nin muhasip üyesi olarak görev yapıyor. Ufuk Ötesi gazetesinde yazılar kaleme alan Özdemir, emekli olduktan sonra topluma faydalı olmak için önce ADD’de sonra da ÇYDD içinde çalışmaya başlamış. Zamanla samimi duygular içinde aktivitelerine katıldığı ÇYDD’nin projeleri hakkında zihninde soru işaretleri oluşmaya başladığını kaydeden Özdemir, o günleri şöyle anlatıyor: “ÇYDD, İstanbul’a sadece Güney ve Doğu Anadolu’dan kız öğrenci getirip okutuyordu. Neden Edirne ve Muğla gibi diğer illerden kız öğrenci getirmediğimizi yönetime soruyorduk. Çünkü oralarda daha zor şartlarda okuyamayan kızlarımız vardı. Ama sorularımıza yanıt alamıyorduk. Zamanla ÇYDD içinde bazı şeyler açıktan açığa konuşulmaya başlandı. İstanbul’a getirilen öğrenciler içinde yakınları dağlarda terörist olanlar olduğu konuşuluyordu. Bütün bunlar beni rahatsız etmeye başladı. Burs verdiğimiz öğrencileri niçin sıkı bir elemeden geçirmiyorduk?”

Benzer soruları ÇYDD Genel Başkanı Prof. Dr. Türkan Saylan’a ilettiklerini; ancak ya yanıt alamadıklarını ya da kendilerine, “Onları burada eğiteceğiz.” denildiğini anlatan Özdemir, ileri sürülen gerekçeleri gerçekçi bulmuyor. Hatırlanacağı gibi ÇYDD son birkaç yıldır “Çağdaş Türkiye’nin Çağdaş Kızları-Kardelenler Projesi” kapsamında Doğu ve Güneydoğu’daki kız öğrencilere eğitim desteği veriyordu. Bazı öğrenciler, İstanbul’a getirilerek Kandilli Kız Lisesi gibi okullarda her türlü maddi ihtiyaçları karşılanarak okutuluyordu.

Özdemir, İstanbul’a getirilen kız öğrencilerin çok şımartıldığını ve bu yüzden okul arkadaşları ile aralarında kavgalar yaşandığını da belirtiyor. ÇYDD’nin bu projesinin başarısızlıkla sonuçlandığını hatta Güneydoğu’da bölücü hareketlerin güçlenmesine yol açtığını ileri süren Özdemir, “Bu projeyi şöyle tarif edebiliriz. Güneydoğu’da saksıdaki çiçeği söküp İstanbul’a getiriyoruz. Ama burada toprağa ekmiyoruz. Pamuğa koyup her gün su veriyoruz. Sonra çiçeği mezun olduktan sonra ait olduğu saksısına koyuyoruz. Başlanılan yere dönülüyor. Devleti onlara sevdiremiyoruz.” diyor.

Özdemir, kopuş sürecinde Saylan’ın, yardımcılığına, tartışmalara yol açan Azınlık Raporu’nu hazırlayan Başbakanlık İnsan Hakları Danışma Kurulu Başkanı Prof. Dr. İbrahim Kaboğlu’nu getirmesinin ise bardağı taşıran son damla olduğunu kaydediyor.

Kızlar Kürtçü oldu

ÇYDD’nin İstanbul’a getirerek okuttuğu öğrencilerin mezun olduktan sonra gittikleri yerlerde bölücü hareketlere destek olduğu görüşünü ileri süren Özdemir, şöyle konuştu: “Bugün DTP binalarında erkek üyeden çok genç kızlar var. Orada bilgisayar başında genç kızları görürsünüz. Nereden öğrendiler bunları? Son birkaç yıldır bölücü örgütün Güneydoğu’da düzenlediği eylemlere iyi bakın. Kadınlar, özellikle genç kızların ön sıralarda olduğunu görürsünüz. Hakkari gibi illerde, İstanbul’da okumuş kızlara daha büyük değer verilir. ÇYDD’nin yetiştirdiği kızlar İstanbul’daki okullarından mezun olunca orada kendi talebelerini yetiştirmeye başladı. Bu nedenle ÇYDD’nin yetiştirdiği kızlar Güneydoğu’da Kürtçülüğün, PKK’nın daha çok sivilleşmesine hizmet eder hale geldi.”

Bu nasıl Atatürkçülük?

Asuman Özdemir, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin Doğu’da hiç kadın okutulmadığı izlenimi vermeye gayret eden KADER ile ortak çalışmalar yaptığını da hatırlatıyor. Özdemir: “ÇYDD de KADER’in bu çalışmalarına destek veriyor. İyi de burada atlanılan bir ayrıntı vardı. KADER’in çalıştığı ya da diğer bir deyişle koruyup kolladığı aileler çoğunlukla terörist ailelerdi. Her zaman eylemlerde başrolde gördüklerimizdi. Bunun en güzel örneğini geçen yıl Avrupa Konseyi Nobel Barış Ödülü projesine destek verince Türkiye’den gösterilen adaylarda gördük. Başta KADER olmak üzere kadın derneklerinin desteği ile dört kadın aday belirlediler. Leyla Zana, Ayşe Düzkan, Müyesser Güneş ve Pervin Buldan... Bunların kim olduğunu anlatmama gerek yok. Hepsini biliyorsunuz. Bu nasıl Atatürkçülük?”diye konuşuyor.

Nesil
    2005
    Yer

Bunun en güzel örneğini geçen yıl Avrupa Konseyi Nobel Barış Ödülü projesine destek verince Türkiye’den gösterilen adaylarda gördük. Başta KADER olmak üzere kadın derneklerinin desteği ile dört kadın aday belirlediler. Leyla Zana, Ayşe Düzkan, Müyesser Güneş ve Pervin Buldan... Bunların kim olduğunu anlatmama gerek yok. Hepsini biliyorsunuz. Bu nasıl Atatürkçülük?”diye konuşuyor.

ya yok yok sen bu milleti aptal yerine koyuyorsun şimdi sen leyla zana denilen (kadın demeye bir şahit ister)kadın ve yoldaşlarını mı savunuyorsun burda sana birşeyler derdim de burası hem resmi site hemde üç aylardayız.
    sen avrupaya ne bakıyorsun onlar türkiyeyi ne zamanadan gizlide olsa sömürüyor.hep kötülüğünü istiyor.avrupa bize barbar diye niteliyor.sen avrupaya bakarsan ohoooo...
    avrupanın biri faşist biri kominist bir hiçbirşey bilmiyor.

"Biz ne bolşeviğiz ne de komünist;ne biri ne diğeri olamayız.
    Çünkü, biz milliyetperver ve dinimize hürmetkarız."

-Mustafa Kemal Atatürk

bu söz herşeyi açıklıyor heralde...

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

bak benim o haberi direkt olarak yayınlamamın amacı Asuman özdemirin çağdaş yaşamı destekleme derneğine pkkya yardım yapıyor diyerek ordaki görevinden ayrılması.Asi çocuk 16 ve hp-fm-gs bunu ben söylediğimde inanmadılar.Yapmaz böyle bir şey dediler bende haberi getirdim koydum buraya.Benim için önemli olan nokta bu kadının çydd ye çamur atması bu çamuru atmışmı atmış.Bu haberin sonraki kısmı beni ilgilendirmiyor

PKK'ya Burs Veriyor İddiası!

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği üyelerinden Asuman Özdemir, geçtiğimiz günlerde dernekten istifa etti. İstifanın gerekçesi ise: PKK'ya burs verilmesi...

03/08/2006

Asuman Özdemir, bir sivil toplum gönüllüsü. Banka emeklisi Özdemir, uzun bir süre Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Üsküdar Şubesi başkan yardımcılığı yaptı.

ADD adına Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin (ÇYDD) projelerinde aktif çalışmalarda bulundu. ÇYDD üyesi olan Özdemir, derneğin tespit ettiği öğrencilere burs da veriyordu. Özdemir, geçtiğimiz günlerde ÇYDD’den istifa etti. Özdemir ‘ÇYDD’nin bölücü terör örgütü PKK’ya destek mahiyetindeki çalışmaları’ yüzünden istifa ettiğini söylüyor. Özdemir, yıllarca samimi duygularla çalıştığı ÇYDD’nin PKK’nın siyasallaşmasına katkı sağladığını düşünüyor. Ona göre Doğu ve Güneydoğu Anadolu’dan “Kardelenler Projesi” adı altında İstanbul’a getirilen kız öğrenciler, Demokratik Toplum Partisi’nin (DTP) kadro açığını karşılıyor. Yine Özdemir’e göre ÇYDD’nin Kandilli Kız Lisesi gibi yerlerde okuttuğu kızlardan bazılarının akrabaları hâlâ dağlarda Türk askerine kurşun sıkıyor.
    ben kadını neden istifa ettiğinin gerekçesini belirtmek için bu haberi bıraktım.Aslında haberin bu kısmını sadece koyacaktım ama bütünlük açaışından hepsini koydum

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by gezenti
    o mesajların bana değilse tartışmanın uzamasına zaten gerek yok ben onları bana yazdın zannettim.
    sağ sol olaylarınıda bu topicte bırakalım dediğin gibi.
    ama ben bu ülkede kürtçeye sonuna kadar karşıyım burası türkiye.kürtçe müziklerde birçok propaganda yapılıyor ama yabancı müziklerin çoğunda böyle bir şey olmuyor....
    gökhan bu ülkede en az on dil konuşuluyo.istenilen şey kürtçenin türkçe gibi ana dil olması.ben kesinlikle buna karşıyım kesinlikle.ama konuşulmasına kimse karışamaz kusura bakmayın...

Quote Originally Posted by hp-fm-gs
    Sen savunmaya devam et abi...

Ayrıca bir dil bir ülkeye aittir.Kürdistan diye bir ülke olmadığına göre kürtçe'yi de tanımam.

sen tanımasan da var o dil...

kürtçe varsa var ama bu sınırlar içinde ülkesi olmayan bir dil konuşulmaz. ingilizce amerika ve ingilterenin dili fransızca fransa isviçre nin dili kürtçe hangi ülkenin dili???

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by hurmet
    kürtçe varsa var ama bu sınırlar içinde ülkesi olmayan bir dil konuşulmaz. ingilizce amerika ve ingilterenin dili fransızca fransa isviçre nin dili kürtçe hangi ülkenin dili???
    olaya son nokta konuldu galiba...

bu arada yukarıda adımı yanlış yazmışssın gükhan değil gökhan türkçede gükhan diye bir kelime yok kürtçeyi savunucağına türkçeyi araştır...

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

olaya son nokta konuldu galiba...

bu arada yukarıda adımı yanlış yazmışssın gükhan değil gökhan türkçede gükhan diye bir kelime yok kürtçeyi savunucağına türkçeyi araştır...
    asgari ücrete "askeri ücret" diyen biri nasıl oluyorda bunları diyor.Sen asıl Türkçe yi araştırsan daha iyi.Yücel yanlışlıkla bir harfi yanlış yazmış ya sen

Nesil
    2005
    Yer

asgari ücrete "askeri ücret" diyen biri nasıl oluyorda bunları diyor.Sen asıl Türkçe yi araştırsan daha iyi.Yücel yanlışlıkla bir harfi yanlış yazmış ya sen
    ya bak şimdi bunlar küçük olaylar bende kusur arasam bir sürü çıkarırım önemli olan bunlar deil ama bu ülkede kürtçe kullanılamaz kullanılmayacak kullandırmayız.BİZ TÜRKLER TÜRKÇEDEN BAŞKA DİL KULLANMAYIZ KULLANDIRMAYIZ.BU ÜLKE BİZİM ADI ÜSTÜNDE T-Ü-R-K-İ-Y-E...

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

madem bunlar küçük olaylar .O zaman niye yücel gükhan yazdı hemen türkçeyi araştır diyon.Nedense sana verilen cewaplarda haksız olduğun bir nokta çıktığı zaman direk konuyu saptırmaya başka yönlere çekmeye çalışıyorsun

Nesil
    2005
    Yer

madem bunlar küçük olaylar .O zaman niye yücel gükhan yazdı hemen türkçeyi araştır diyon.Nedense sana verilen cewaplarda haksız olduğun bir nokta çıktığı zaman direk konuyu saptırmaya başka yönlere çekmeye çalışıyorsun
    Ya saçma sapan kouşma ben her zaman sizin tezlerinizi çürütmekten bıktım siz saçma sapan şeylerden bıkadınız bak ben asgari ücret olduğunu konuşurken söylüyorum ama yazarken öyle yazılıyor zannediyordum ama yücel onu kasıtlı yazdığını düşünüyorum çünkü ö ve ü klavyede çok farklı yerlerde tamammı?
    hani ya tkpnin resimleri koymuyormusunuz.(!)

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

bak yine aynı şeyleri yapıyorsunuz .Sen ve senin gibi düşünenler
    1-)Sen benim daha hiç bir tezimi çürütmedin.Bu asuman ben sana dedim çydd ye pkkyı destekliyor diye itiraafta bulunduğunu bunuda ispatladım
    2-)Ben hadi bu kadın mustafa erdoğanın pkk üstünde yattığını ispatlasın dedim belgeler vversin.Sen belgeler var dedin belge falan yok
    3-)Ben tkp li değilim ben sosyalistim sen daha kavramların ne olduğüunu bilmeden,kulaktan dolma bilgilerle burada her şeyi bilmişlik taslıyorsun,biri de sana cevabını verdimi seni haksız çıkardımı,olayı hemen sapıtmaya,başka yönlere çekmeye çalışıyorsun
    4-)asgari ücret-askeri ücret ikisi maşallah birbirine çok benziyor.Yücel bir harf hatası yapmış sen 3 harf hatası yapmışsın.Bizim dilimiz ingilizce falan değildir okunduğu gibi yazılır sen türkçeyi ingilizce zannettin galiba yazılışla okunuş farklı
    5-)Gece nette gezerken dikkat ettiğim bir şey oldu.Kilitlenen konuların hemen hemen hepsinde senin yorumun var veya konuyu sen açmışsın
    6-)Burada bir sözünde yücele ben seni ve sherryy ve kürtleri koruyorum demişsin.Eğer sen böyle bir konu açmasan hiç kimsede çıkıp "en iyi kürt ölü kürttür " falan demeyecekti.
    7-)Sen aslında kendini zeki zannedyon ama değilsin.bir konu açıyorsun kürtlerle ilgili(Konuyu açma nedenin belli milletin kürtleri kötü düşünmesini sağlamak)sonra millet işte "kürtler böyle kürtler şöyle"deyince de "arkadaşlar yapmayın"falan filan diyorsun.Yani kürtleri milletin önüne atıp sonra sonrasında ise yapmayın etmeyin.Sen açmazsan bunlar olmayacak.
    8-)benimle konuşurken seçtiğin laflara dikkat et.ben sana hiç bir zaman saçlama falan demiyorum sende üslüba dikkat et

Nesil
    2005
    Yer

bak yine aynı şeyleri yapıyorsunuz .Sen ve senin gibi düşünenler
    1-)Sen benim daha hiç bir tezimi çürütmedin.Bu asuman ben sana dedim çydd ye pkkyı destekliyor diye itiraafta bulunduğunu bunuda ispatladım
    2-)Ben hadi bu kadın mustafa erdoğanın pkk üstünde yattığını ispatlasın dedim belgeler vversin.Sen belgeler var dedin belge falan yok
    3-)Ben tkp li değilim ben sosyalistim sen daha kavramların ne olduğüunu bilmeden,kulaktan dolma bilgilerle burada her şeyi bilmişlik taslıyorsun,biri de sana cevabını verdimi seni haksız çıkardımı,olayı hemen sapıtmaya,başka yönlere çekmeye çalışıyorsun
    4-)asgari ücret-askeri ücret ikisi maşallah birbirine çok benziyor.Yücel bir harf hatası yapmış sen 3 harf hatası yapmışsın.Bizim dilimiz ingilizce falan değildir okunduğu gibi yazılır sen türkçeyi ingilizce zannettin galiba yazılışla okunuş farklı
    5-)Gece nette gezerken dikkat ettiğim bir şey oldu.Kilitlenen konuların hemen hemen hepsinde senin yorumun var veya konuyu sen açmışsın
    6-)Burada bir sözünde yücele ben seni ve sherryy ve kürtleri koruyorum demişsin.Eğer sen böyle bir konu açmasan hiç kimsede çıkıp "en iyi kürt ölü kürttür " falan demeyecekti.
    7-)Sen aslında kendini zeki zannedyon ama değilsin.bir konu açıyorsun kürtlerle ilgili(Konuyu açma nedenin belli milletin kürtleri kötü düşünmesini sağlamak)sonra millet işte "kürtler böyle kürtler şöyle"deyince de "arkadaşlar yapmayın"falan filan diyorsun.Yani kürtleri milletin önüne atıp sonra sonrasında ise yapmayın etmeyin.Sen açmazsan bunlar olmayacak.
    8-)benimle konuşurken seçtiğin laflara dikkat et.ben sana hiç bir zaman saçlama falan demiyorum sende üslüba dikkat et
    ya allah aşkına burada cheyi tanıtan imza kullanıyordun ondan sonra kominizm kokan başka bir imza daha ondan sonra bana ben sosyalistim diyorsun.
    benim açtığım konular sıradan konular olmaz ben havaya konu açmam hepsinin bir amacı vardır.o yüzden tartışmalar çıkar.
    sen demişssinki kürtleri göstermelik savunuyorsun.burda sana DUR derim ben.sen diyosunki kürtleri kötüleyen bir konu açmıssın.bunu söylemek istemiyordum ama söyletmek zorunda bıraktınız.ewet pkk daki insanların yüzde 95 i kürttür.ben bu ülkede kürtlere yer yok demiyorum elbette var ama kürt milliyetçisne izin yok.çünkü milliyetçiler her zaman ayaklanıp kendi devletini ister.bunu fransız ihtilalinden sonra gördük.
    ya birde bu kulaktan dolam laf demişssinsin işte bu lafı sen başkasından çok duydun.seninle istediğin konuda her yerde tartışırım bakalım kim kime üstünlük sayğlayacak busitede çok şeybildiğini söyleyebileceğim bir kaç kişi var ama bunların arasında sen kesinlikle yoksun...
    pardon 3 harf hata yapmışım kusura bakma edebiyat sınavında olduğumuzu unuttumartık bunu 1 2 sene söylersin sen 3 harf hata yapmıştın diye.
    sen diyorsun bana sen zeki değilsin diye zeki olmayan aptaldır sana göre ben aptalım.doğru seni ve senin gibileri savundum ben gerçekten aptalmışım.
    size kürt ırkıyla ilgili bir hikayecik anlatayım.bunu bütün tarihçiler bilir anlatır.
    bir türk köyünde 4 tane kürt varmış.bunlarda ısrarla türk olmak istiyorlarmış.ne yapalım ne yapalım diye düşünürken biri demişki köyün bilgesine gidip soralım nasıl oluruz diye.neyse gitmişler sormuşlar.bilge dede de demişki tanrı dağlarının suyunu içip eeennn yüksek tepesine çıkın demiş onlarda tamam demiş.gidip suyunu içmişler.sonra bakmışlarki görünen en yüksek yer çok büyük bir kaya oraya çıkan türk olucak hepsi heyecanlanıyor.ama çalışıyorlar çalışıyorlar olmuyor en sonunda çakalın biri diyorki bana bir el atın ben çıkayım sonra sizi çekirim diyor.neyse hepsi kaldırıyor ve biri çıkıyor oh be diyor TÜRK oldum.ondan sonra adamlar diyor ee yeter bu kadar sevinç demişler bizide çek deyip elini uzatmışlar yukarıdaki adamda aynen şu cevabı verdi.
    "Pislikler siz kürtsünüz hade ordan demiş."yani burdan ne çıkarıcaksın biz size hiçbir zaman birşey demedik(durduk yerde) ama siz kendi kendinizi her zaman yediniz.
    sana ne diyeyim ki ben burda bir tek ben kürt ırkını savunmuşum ama sen bana neler söylüyorsun aşalım kendimizi tamammı lütfen biraz çaba....

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

sen demişssinki kürtleri göstermelik savunuyorsun.burda sana DUR derim ben.sen diyosunki kürtleri kötüleyen bir konu açmıssın.bunu söylemek istemiyordum ama söyletmek zorunda bıraktınız.ewet pkk daki insanların yüzde 95 i kürttür.ben bu ülkede kürtlere yer yok demiyorum elbette var ama kürt milliyetçisne izin yok.çünkü milliyetçiler her zaman ayaklanıp kendi devletini ister.bunu fransız ihtilalinden sonra gördük.
    ya birde bu kulaktan dolam laf demişssinsin işte bu lafı sen başkasından çok duydun.seninle istediğin konuda her yerde tartışırım bakalım kim kime üstünlük sayğlayacak busitede çok şeybildiğini söyleyebileceğim bir kaç kişi var ama bunların arasında sen kesinlikle yoksun...

bana kulaktan dolma bilgiyle yazıyon diyen birisini göster bende eywallah diyeyim.Ama ben sana şimmdi sana kulaktan duyma laflarla yazıyorsun diyen baya bi mesaj gösteririm

Bide benim değindiğim bir kaç noktada da mesaj yazmamışsın.Benim hangi tezimi çürüttün bunu söylermisin???
    Sen belge var belge var diyon daha bir belgeni göremedik???

Nesil
    2005
    Yer

bana kulaktan dolma bilgiyle yazıyon diyen birisini göster bende eywallah diyeyim.Ama ben sana şimmdi sana kulaktan duyma laflarla yazıyorsun diyen baya bi mesaj gösteririm

Bide benim değindiğim bir kaç noktada da mesaj yazmamışsın.Benim hangi tezimi çürüttün bunu söylermisin???
    Sen belge var belge var diyon daha bir belgeni göremedik???
    ya milletin ağzı torbamı büzesin demişler.sen bana göster bakayım yazdıklarımın hangisi gerçek dışı hangisi sallama.tez çürütme olayına gelince hani demiştin ocakta oturarak mı ülkeye yararlı olucaz deiye bende sana tkpde olan şeyleri yazdım bunun üstüne bir cevap gelmedi sonrada işin ucundan sıyrılmak için ben sosyalistim dedin.senin imzanıda biliyorduk ne biçim sosyalistsen sen ben anlamadım.
    neyse bu i,şi uzatmaya ve kişiselleştirmeye gerek yok daha fazla pkk adamlarının yüzde 95i kürttür.
    birde ben seni sevmiyorum sende beni sevmiyorsun bu yüzden yeter birbirimiz hakkında mesajlar yazmayalım....

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

al bu konu direk gerçek dışı.Bu yazıyı yazan kadın mustafa erdoğana pkk kampında yatıyor dedi.Ben ispatlasın dediğimde sen belgelerle ispatladı dedin ben belge istedim hani belge falan ortalıkta yok
    Ben bu kadının çydd ye pkkya yardım ediyor diye attığı çamuru burada yayınladım.3.sayfaya bakarsan kadının gerçekten böyle bir şey yaptığını görürsün ama işine gelmeyince onları es geçiyon.
    Ben burda hiç bir zaman tkp liyim demedim.İstersen tüm mesajarımı incele bak benim öyle bir yorumum varmı.ama sen palavralarına uygun olsun diye beni tkp li gösterdin.ama öyle değilim.Hiçbir mesajımın içinde de tkp böyle yapacak galan demedim(mesajlarımın hepsini incele istersen).Zaten üste yazdığın mesajda senin bu konuyu benim dediğim gibi kürtleri millete kötü düşürmek için açtığın tezini direk yansıtıyor.

Nesil
    2005
    Yer

al bu konu direk gerçek dışı.Bu yazıyı yazan kadın mustafa erdoğana pkk kampında yatıyor dedi.Ben ispatlasın dediğimde sen belgelerle ispatladı dedin ben belge istedim hani belge falan ortalıkta yok
    Ben bu kadının çydd ye pkkya yardım ediyor diye attığı çamuru burada yayınladım.3.sayfaya bakarsan kadının gerçekten böyle bir şey yaptığını görürsün ama işine gelmeyince onları es geçiyon.
    Ben burda hiç bir zaman tkp liyim demedim.İstersen tüm mesajarımı incele bak benim öyle bir yorumum varmı.ama sen palavralarına uygun olsun diye beni tkp li gösterdin.ama öyle değilim.Hiçbir mesajımın içinde de tkp böyle yapacak galan demedim(mesajlarımın hepsini incele istersen).Zaten üste yazdığın mesajda senin bu konuyu benim dediğim gibi kürtleri millete kötü düşürmek için açtığın tezini direk yansıtıyor.
    ya ben senin tkpli olduğunu nerden anladıım açıklayayım.senin imzanda adminler kaldırmadan önce cheyi tanıtan bir link vardı işte ordan kominzim kuyusuna düşmüş birisi olduğu anladım.sen bana palavracı demişssin ama bende ALLAH inancı var bazıları gibi değilim o yüzden yalan söylemem.ama ben nette aradım senin bu gönderdiğinle ilgili fazla bir bilgi yok ama ben onun yorumunu okumştum asuman yazarımısın vede orda herşey alalade açıktı.
    sen bana diyorsunki üslubunu düzelt "ASUMAN BİLMEMNE" pardon istanbul ağzıyla konuşuyorsun sen demi.
    zaten sana kalsa leyle zana ve adamlarıda masum.ben kürt düşmanıyım(ki değilim ama senin gibiler adamı düşmanda yapar katilde)...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

katil ol o zaman gökhan.beni çoluk çocukla da bir tutma gükhan yazmışım yanlışlıkla haddinden fazla abartmışsın.önüne cevap veremeyeceğin şeyler çıkınca böyle konulara takıyorsun galiba...senin gibiler adamı düşmanda yapar katilde demişsin.-da -de ayrı yazılır kürtçeyi karalamadan önce kendi dilini bil...

allah inancı olan herkes dürüst olsaydı memleket böyle oılmazdı gökhan gene allahı vatanı katıp prim yapmaya çalışıyorsun ama artık yemiyorlar.

anlattığın hikayeden de söylediğin dersi çıkaran adam varsa alkışlamak istiyorum...

ben sosyalistim gökhan ayrıca bunu da söylemek isterim che hakkında çok kitap okudum severim de...komünizmle ilgili bir mesajımı göster bana...çürüttüğün binlerce(!) tezimiz arasına bu da girsin...

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

her che nın hayat felsİefesini begenen tkplimidir.Ona bakarsan Yüce Önderimiz M.Kemal Atatürk chpyi kurdu.Ozaman bizde Atatürkü sadece chp ile ozdeşleştirelim.
    Köşeye sıkıştığınız zaman hep başka şeylere sarılmaktan bıkın.Bu seferde Müslümanlığa sığındın.Niye hiç bir müslüman yalan konuşmazmı.Bu mesajında bana gönderme yapmaya çalışmışsın ama başarılı olamadın.Evet sosyalistim ama sadece milliyetçiler müslüman olacak diye bir kaide yok.Senin burada amacın belli zaten .beni dinsiz göstermeye çalışıyon ama kusura bakma başarılı olamadın.
    Ne zaman haksız duruma düşşen direk konuyu saptırmaya çalışıyon.Ben hic bir zaman leyla zana ve arkadaşları hakkında yorum yapmadım ama sen nedense konuyu buraya çaptırarak kendini haklı çıkarmaya çalıiıyorsun.
    Bana bir iftira attın ama bu iftiranın daha gerçek olduğunu ispatlayamadın.Dedinki sana bu sitede bir çok kişi "kulaktan dolma bilgilerle yazıyorsun" demiş.ama daha bır tek kısı bıle gosteremedin.Bu lafı hatırladığım kadar sana söyluyorlardı

Nesil
    2005
    Yer

Bunun en güzel örneğini geçen yıl Avrupa Konseyi Nobel Barış Ödülü projesine destek verince Türkiye’den gösterilen adaylarda gördük. Başta KADER olmak üzere kadın derneklerinin desteği ile dört kadın aday belirlediler. Leyla Zana, Ayşe Düzkan, Müyesser Güneş ve Pervin Buldan... Bunların kim olduğunu anlatmama gerek yok. Hepsini biliyorsunuz. Bu nasıl Atatürkçülük?”diye konuşuyor.

ya yok yok sen bu milleti aptal yerine koyuyorsun şimdi sen leyla zana denilen (kadın demeye bir şahit ister)kadın ve yoldaşlarını mı savunuyorsun burda sana birşeyler derdim de burası hem resmi site hemde üç aylardayız.
    sen avrupaya ne bakıyorsun onlar türkiyeyi ne zamanadan gizlide olsa sömürüyor.hep kötülüğünü istiyor.avrupa bize barbar diye niteliyor.sen avrupaya bakarsan ohoooo...
    avrupanın biri faşist biri kominist bir hiçbirşey bilmiyor.

"Biz ne bolşeviğiz ne de komünist;ne biri ne diğeri olamayız.
    Çünkü, biz milliyetperver ve dinimize hürmetkarız."

-Mustafa Kemal Atatürk

bu söz herşeyi açıklıyor heralde...

aaa bak burda ne var sheryy leyla zana hakkında yorum yapmamışssın gerçekten.
    bak size bir şey söyliyeyim bende chenin hayatını vede kominist imam adlı kitabıda okudum.yani che hakkında yeterince bilgim var.örneğin astım hastası olduğu cüzzam hastaları arasında yaptığı çalışmalar yani che çok kolay bir insandı.ben sana dinsiz demedim zaten böyle bir şeye hakkım yok sadece comandante ben deistim demişti ordan inancının zayıf olduğunu kadere ahirete inanmadığını biliyorum.
    yeter yav siz beni nelerle suçladınız böyle yok kürt düşşmanı yok bilmem ne.ya ya sizin gözünüz kör yada bana düşman gözüyle bakıyorsunuz.ya bir dönün bakın geçen sayfalara ben bunu anlatıken kürtleri kötülemek için yazmadım.çünkü bu ülkede onlarında hakkı vardır...
    ondan sonra her müslüman olan yalan söylemez mi gibi bir şey demişssiniz.hatasız kul olmaz elbette herkezin suçu günahı vardır.ama gerçek bir müslüman ne olursa olsun yalan söylemez.
    siz ikiniz birlik olmuşssunuz bana saldırıyorsunuz.konuyu nerden nereye getirdiniz.tez çürütmekten bahsettiğim hep en son mesajı tartışyığımız konuda ben yada şampiyon yazar.tez çürütmekten kastım bunlar.
    siz bana diyorsunuz kulaktan dolma bilgiler demişssinzi.sheryy diyorsunki bana nie kimse öyle demiyor sen böyle konularda zaten mesaj atmıyorsun attığın mesajlarıda kimse kaale alıp sana cavep vermiyor. o yüzden senin tatlı sert tartışmaların olmuyor.
    insan zaten sana hayatta yardım etmemelisen onu suçlarsın beni korudun ben kendimi koruyamıyormuyum filan dersin neme lazım...
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

sn ne bıcım ınsansn burda kürtlerı bı tek gökhan(gezenti)savundu sende ona saldırıyosn harbi yaptığın ayıp delıkanlılığa sığmaz

konuşma üslubumuza dikkat edelim arkadaşlar....Burası siyasi platform değil

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

aaa bak burda ne var sheryy leyla zana hakkında yorum yapmamışssın gerçekten.
    bak size bir şey söyliyeyim bende chenin hayatını vede kominist imam adlı kitabıda okudum.yani che hakkında yeterince bilgim var.örneğin astım hastası olduğu cüzzam hastaları arasında yaptığı çalışmalar yani che çok kolay bir insandı.ben sana dinsiz demedim zaten böyle bir şeye hakkım yok sadece comandante ben deistim demişti ordan inancının zayıf olduğunu kadere ahirete inanmadığını biliyorum.
    yeter yav siz beni nelerle suçladınız böyle yok kürt düşşmanı yok bilmem ne.ya ya sizin gözünüz kör yada bana düşman gözüyle bakıyorsunuz.ya bir dönün bakın geçen sayfalara ben bunu anlatıken kürtleri kötülemek için yazmadım.çünkü bu ülkede onlarında hakkı vardır...
    ondan sonra her müslüman olan yalan söylemez mi gibi bir şey demişssiniz.hatasız kul olmaz elbette herkezin suçu günahı vardır.ama gerçek bir müslüman ne olursa olsun yalan söylemez.
    siz ikiniz birlik olmuşssunuz bana saldırıyorsunuz.konuyu nerden nereye getirdiniz.tez çürütmekten bahsettiğim hep en son mesajı tartışyığımız konuda ben yada şampiyon yazar.tez çürütmekten kastım bunlar.
    siz bana diyorsunuz kulaktan dolma bilgiler demişssinzi.sheryy diyorsunki bana nie kimse öyle demiyor sen böyle konularda zaten mesaj atmıyorsun attığın mesajlarıda kimse kaale alıp sana cavep vermiyor. o yüzden senin tatlı sert tartışmaların olmuyor.
    insan zaten sana hayatta yardım etmemelisen onu suçlarsın beni korudun ben kendimi koruyamıyormuyum filan dersin neme lazım...

Yazık yazık çok yazık o leyla zana kısmı bir haberdi.Asuman ın çyddyi pkkya yardım ediyor diye istifa etmesiyle ilgili yazının bir kısmı yani bu yazıyı ben yazmadım
    http://www.haberim.com/ic.php?id=50007&g=18
    Yukarıdaki link bu haberin linkidir.Yani bu haberde geçen bir kısmın benim yorumum olduğunu söylüyorsun.
    Kimse beni kalle almıyor demişsinama ben senin gibi bir konu hakkında illa benimki doğru olacak demiyorum.Yanlışlarım olurda tabi susarım.İlla kendimi hakılı çıkarmaya çalışmam.Örnek verecek olursam Türkiye ve dünya gündemi bölümünde"Akp hükümeti başarılı mı?"adlı konuda ben başbakanın halkla ilişkilerinin kötü olduğunu söyledim.Bana şampiyon evet daha partinin halkla ilişkilerinde bazı konularda eksiklikler var dedi.Şampiyonun verdiği bu cevaptan sonra yok siz başarısızsınız demedim.Benim için başarısız oldukları nokta bu idi.Şampiyonda kabul etti.Yani anlaşma noktasına geldik.Ama bu sitede daha kimse senle anlaşamadığı için seni haksız çıkarsalar bile altta kalmamaya çalışıyorsuun.Örnek verecek olursam burada yücel gükhan yazdı sende sen Türkçeyi adam akıllı kullan dedin.Bende sana asgari ücrete askeri ücret dediğini yazdım.Sende yok edebiyat dersindemiyiz.Yok ben konuşurken öyle söylerim ama böye yazılacağını zannediyordum falan filan.Tabi böyle yaparsan kimse senle anlaşamaz
    Tatlı sert tartışmalar demişsen senin tartıştığın hemen hemen her konu kilitlendi demekki tatlı sert bir üslup yok ortadaki kilitleniyor.

Quote Originally Posted by Asi ÇocUk_16
    sn ne bıcım ınsansn burda kürtlerı bı tek gökhan(gezenti)savundu sende ona saldırıyosn harbi yaptığın ayıp delıkanlılığa sığmaz
    Delikanlılığın ne olduğunu belki de öğreneceğim en son insansın
    ben sizinle konuşurken böyle yorumlar yapmıyorum sizde yapmayın

Nesil
    2005
    Yer

Yazık yazık çok yazık o leyla zana kısmı bir haberdi.Asuman ın çyddyi pkkya yardım ediyor diye istifa etmesiyle ilgili yazının bir kısmı yani bu yazıyı ben yazmadım
    http://www.haberim.com/ic.php?id=50007&g=18
    Yukarıdaki link bu haberin linkidir.Yani bu haberde geçen bir kısmın benim yorumum olduğunu söylüyorsun.
    Kimse beni kalle almıyor demişsinama ben senin gibi bir konu hakkında illa benimki doğru olacak demiyorum.Yanlışlarım olurda tabi susarım.İlla kendimi hakılı çıkarmaya çalışmam.Örnek verecek olursam Türkiye ve dünya gündemi bölümünde"Akp hükümeti başarılı mı?"adlı konuda ben başbakanın halkla ilişkilerinin kötü olduğunu söyledim.Bana şampiyon evet daha partinin halkla ilişkilerinde bazı konularda eksiklikler var dedi.Şampiyonun verdiği bu cevaptan sonra yok siz başarısızsınız demedim.Benim için başarısız oldukları nokta bu idi.Şampiyonda kabul etti.Yani anlaşma noktasına geldik.Ama bu sitede daha kimse senle anlaşamadığı için seni haksız çıkarsalar bile altta kalmamaya çalışıyorsuun.Örnek verecek olursam burada yücel gükhan yazdı sende sen Türkçeyi adam akıllı kullan dedin.Bende sana asgari ücrete askeri ücret dediğini yazdım.Sende yok edebiyat dersindemiyiz.Yok ben konuşurken öyle söylerim ama böye yazılacağını zannediyordum falan filan.Tabi böyle yaparsan kimse senle anlaşamaz
    Tatlı sert tartışmalar demişsen senin tartıştığın hemen hemen her konu kilitlendi demekki tatlı sert bir üslup yok ortadaki kilitleniyor.

Delikanlılığın ne olduğunu belki de öğreneceğim en son insansın
    ben sizinle konuşurken böyle yorumlar yapmıyorum sizde yapmayın
    ya üf sen bu konuyu bu kadar kişiselleştirip bu kadar büyüttünki bu konuyuaçıp nasıl cahil insanları kandırıldıklarını anlattığıma pişman oldum.benimle kimse anlaşamıyormu bak benim yazdıklarımın hepsine katılmayanlar olabiliyor ama herkezin mesajında ksımen (ilgili ilgisiz) katılırlar baak şimdi sen öm ile şampiyona dedeye sor bakalım biz onunla 2 kere hararetli tartışma yaşadık.ama hepsi tatlıya bağlandı.sen öm ile dedeye sor bakalım gökhan herkeze sataşarakmı kavga ediyor diye.bakalım ne cevap verecek.
    ya sen gerçekten neyse söylemicem.sen çok kavgacı bir insansın.ben yücele bir mesaj yazdım.onu baz alıp bana saldırdın.bak şimdi askeri ile asgari birbirinin aynısı gibidir.anlam olarakda yazılış olarakda.ve bir kişinin ismi deildir.yani özel isim deildir.bak şimdi.gökhan nerde gükhan nerde klavyede tuşlar yanyana olsa neyse dicem ama arada dağlar kadar fark var.nasıl böyle bir yanlış yapılabilir?
    sonra sen bu benim yorumum deil demişssin ama savunduğun düşünce hakkında başkasının yorumunu ortaya koyuyorsun daha ne olsun.ha senin ha başkasının hepinizin düşüncesi aynı.
    ayrıca ben yücele hiç bir şey demiyecektim ama siz kürtçeyi savundunuz.bu ülkede kullanılabilir diye ima ettiniz.ama bir dil bir ülkenin herşeyidir.
    Türklüğün bir ili var,
    Yalnız bir dili var,
    Başka bir dil var diyenin,
    Başka bir emeli var !!!
    bu sözde size kapak olsun.
    olayı kişiselleştirmeden adam gibi yorumunu yazıcaksan yaz ama sırf senin yüzünden konuyu kapatacaklar.sne beni sevmiyorsun bende senden ve senin gibilerden nefret ediyorum.

Quote Originally Posted by comandante

kürtleri savunma konusunda dediklerim kesinlikle sana değildi mesajlarını okdum...
    bak burda senin bu sitedeki en yakın arkadaşın bile beni burda kürtleri koruduğumu kabul etmiş ama sen çoooookkkk sabit fikirli vede komplocusun....
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

.bak şimdi askeri ile asgari birbirinin aynısı gibidir.anlam olarakda yazılış olarakda.ve bir kişinin ismi deildir.yani özel isim deildir.bak şimdi.gökhan nerde gükhan nerde klavyede tuşlar yanyana olsa neyse dicem ama arada dağlar kadar fark var.nasıl böyle bir yanlış yapılabilir?
    Şu yazdığın bölüm sana mantıklımı geliyor.Ne demek asgari ile askeri aynı.Bunların ne yazılışı birbirlerine benziyor ne de anlamları.Ama tabi sen kendini haklı çıkarmak için Türkçeyi ingilizceye rahatça çevirebiliyorsun.Burada yok ben böyle Türküm Türkiyenin her şeyini koruyoruz değerlerine saygı gösteriyoruz diyorsun.Ama daha TÜRKÇE yi kullanmayı blmiyorsun.Vatan severlik ne demektir.Yaşadığının vatanın her yerini bir kabul edip,vatan için değerli olan tüm değerleri sahip çıkmak onu korumaktır.Sen ben vatanseverim diye geçiniyorsun,daha vatanının dilini konuşmayı bilmiyorsun.Vatanseverlik öyle kuru kuru demekle olmaz,Git Türkçe yi öğren de öyle gel ben vatanseverim de.Askeri-Asgari ilk iki harfleri aynı son harfleri aynı aradaki kalanlar ker-gar gerçekten bunlar yazılış olarakda okunuş olarakda birbirine çok benziyor

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri