1 ile 30 arası toplam 125 sonuç

Konu: Floriana F.C-Çilekçi Başkan İle Yeni Sezon Yeni Umutlar [2021/2022]

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Canlı yayında duman etmişsin adamları Yalnız Malta'da anca erik yetişiyor lafına çok güldüm.

Belki bilirsin, Kuantan ile Malezya'da bir kariyer yapmıştım. Takım profesyoneldi falan ama ben ne kadar uğraşsam da basiretsiz yönetim ve Federasyon yüzünden Malezya futbolu bir adım ilerlemiyordu. Takımların rekor transfer ücreti 5 bin avro idi yav

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Sağlık olsun diyelim. Bu sezonda Şampiyonluk bekliyorum iyi başlamışız
    Avrupada gelecek her türlü para bize ilaç etkisi inşallah yine en büyük adaylardan biriyiz

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Canlı yayında duman etmişsin adamları Yalnız Malta'da anca erik yetişiyor lafına çok güldüm.

Belki bilirsin, Kuantan ile Malezya'da bir kariyer yapmıştım. Takım profesyoneldi falan ama ben ne kadar uğraşsam da basiretsiz yönetim ve Federasyon yüzünden Malezya futbolu bir adım ilerlemiyordu. Takımların rekor transfer ücreti 5 bin avro idi yav
    Aaa bak nannar hocanın birkirkara kariyerini şuan oynarken bi yandan okuyorum forumda varsa linkini atarsan tecrübelerinden yararlanmak isterim Rodi.5 euroyu bile arar olduk yeminle.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Lig güzel gidiyor.Kupayı ne yalan söyliyeyim önemsemiyorum.Malta Milli takımını bırakmak çok isabetli oldu bu arada 4.sezondayım başlığı değiştirmek için yazdım ama değişmedi daha bilginiz olsun

Puan durumu

2017/2018 FİKSTÜR

Gençlerbirliği,Kayseri Erciyes ve Konya'dan sezon sonu 80.000 € Kardeş kulüp parası alacağız.Bütün ekiplerin Türkiyeden olması da ilginç üstelik menajerimi ben Malta uyruklu ayarladım..

Geçen yıl toplam gelir 430.000 € iken
    Bu sezon şuan Aralık ayındayız 740.000 €

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri