-
Bu konuda şu şekilde düşünüyorum bende; forumun aktif üyeleri çok fazla değil, online insan yok Türkiye'nin bu oyun bölümündeki en iyi forumu tartışmasız. Diğer herkesin dediği gibi site yöneticileride fazla aktif değil, tabii ki insanların özel hayatları var her dakika her saniye kimse burda online olamaz ama foruma olan ilgisizlik aşikar.. aytekin hocanında dediği gibi forumun en hareketli bölümü kariyer hikayeleri orda bile tarkan hocanın dışında aktif bir yönetici yok.. forumda eventler yok, etkinlikler yok.. 2014 girişli gözüküyorum ama farklı kullanıcı isimleriyle 5 6 yıldır takip ettiğim bir site burası. Bana kalırsa Turksportal geçmişinin ekmeğini yiyor. Diğer fm sitelerindede üyeliklerim var, ki buradan çok daha fazla canlı ortamlar ama kullanıcılarının yaş ortalaması 13 14 yaşında arkadaşlar olunca saçma sapan muhabbetler gelişebiliyor.
Turksportalın yeni üyeleri az sayıda bunun nedenide dediğimiz gibi foruma olan ilgisizlik, eski üyelerin yaşlarının ilerlemesi foruma zaman ayıramamaları gibi düşünüyorum bende.
Birde şu var bir arkadaş oyuncu incelemeri hakkında bi tartışma olmuş; siz konu açıyormusunuzda ne bekliyosunuz gibisinden. Forumda canlılık olmadığı içi insanın konu açası bile gelmiyor, takdir edersiniz insan bir emek veriyorsa karşılığını iyi yada kötü almak ister. Şu an baktığınız bir oyuncu incelemesinde 2 3 mesaj var..
Bu Konuya Ait Etiketler
Mesaj Yetkileri