Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
61 ile 90 arası toplam 125 sonuç

Konu: Floriana F.C-Çilekçi Başkan İle Yeni Sezon Yeni Umutlar [2021/2022]

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Sağlık olsun diyelim. Bu sezonda Şampiyonluk bekliyorum iyi başlamışız

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Canlı yayında duman etmişsin adamları Yalnız Malta'da anca erik yetişiyor lafına çok güldüm.

Belki bilirsin, Kuantan ile Malezya'da bir kariyer yapmıştım. Takım profesyoneldi falan ama ben ne kadar uğraşsam da basiretsiz yönetim ve Federasyon yüzünden Malezya futbolu bir adım ilerlemiyordu. Takımların rekor transfer ücreti 5 bin avro idi yav

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Sağlık olsun diyelim. Bu sezonda Şampiyonluk bekliyorum iyi başlamışız
    Avrupada gelecek her türlü para bize ilaç etkisi inşallah yine en büyük adaylardan biriyiz

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Canlı yayında duman etmişsin adamları Yalnız Malta'da anca erik yetişiyor lafına çok güldüm.

Belki bilirsin, Kuantan ile Malezya'da bir kariyer yapmıştım. Takım profesyoneldi falan ama ben ne kadar uğraşsam da basiretsiz yönetim ve Federasyon yüzünden Malezya futbolu bir adım ilerlemiyordu. Takımların rekor transfer ücreti 5 bin avro idi yav
    Aaa bak nannar hocanın birkirkara kariyerini şuan oynarken bi yandan okuyorum forumda varsa linkini atarsan tecrübelerinden yararlanmak isterim Rodi.5 euroyu bile arar olduk yeminle.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Lig güzel gidiyor.Kupayı ne yalan söyliyeyim önemsemiyorum.Malta Milli takımını bırakmak çok isabetli oldu bu arada 4.sezondayım başlığı değiştirmek için yazdım ama değişmedi daha bilginiz olsun

Puan durumu

2017/2018 FİKSTÜR

Gençlerbirliği,Kayseri Erciyes ve Konya'dan sezon sonu 80.000 € Kardeş kulüp parası alacağız.Bütün ekiplerin Türkiyeden olması da ilginç üstelik menajerimi ben Malta uyruklu ayarladım..

Geçen yıl toplam gelir 430.000 € iken
    Bu sezon şuan Aralık ayındayız 740.000 €

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Ligde çok iyi gidiyoruz ama Valletta ve Hibernians arkadan geliyor dikkatli olmak lazım:

Gençlerden istisnada olsa iyi topçu çıkarda oda bize gelirmi bilinmez bu sene şampiyon olalım artık ha

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Gençlerden istisnada olsa iyi topçu çıkarda oda bize gelirmi bilinmez bu sene şampiyon olalım artık ha

Kulüpler veriyorda oyuncular gelmiyor neymiş efendim platfrom düşükmüş Ben zaten oyuncusunda değilim gaziantepte kardeş kulüp oldu 100.000 € gelecek bu sene sonu ah bi prof olsak

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

An itibari ile Puan Durumu ve oynadığımız maçlar..

8-9 tane regen geldi aralarından iş yapar diye düşündüklerimiz bunlar

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

YİNE YENİDEN ŞAMPİYON...!!!!
    Ekibimiz bir kez daha taraftarlımızı mutlu etmeyi başardı ve 2 maç kala Valetta'nın yenilmesi ile şampiyonluğunu ilan etti.Tüm oyuncularımı,personellerimizi ve en önemlisi bizi yalnız bırakmayan taraftarlımızı tebrik ediyorum
    Joseph Borg
    Floriana Menajeri

Oyuncularımız yorucu bir sezon geçirdiler.Özellikle Pisani,Ebiesuwa,Sota ve Temile harika ötesi performanslarıyla müthiş işler yaptılar

Kulüpten istediğimiz ne para ne de antreman tesisi sadece profesyonelliğe geçiş artık yönetim duy sesimizi duy !!!

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Helal olsun yine şampiyon olmuşuz

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Helal olsun yine şampiyon olmuşuz

Şampiyon oldukta afedersin böyle yüzsüz köpek bir yönetim görmedim Ya arkadaş maçlara mahallenin kasabı kalede bakkalın çırağı forvette başlıyoruz.Bu maçlar Avrupa Elemeleri bide

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

2018-2019 Sezonu Floriana İle 5.Sezon Başlangıcı

Evet arkadaşlar 5.Sezondayız ve bu senede şampiyonluk parolası ile sezona başladık.Transferleri çok detaylıca vermeyeceğim zaten elle tutulur bir oyuncu alamıyoruz malum sebeplerden dolayı.Malta vatandaşı olmuş Nijerya asıllı oyuncumuz Temile ve orta sahadaki önemli oyuncularımızdan Connor Borg sezon boyunca diretmemize rağmen bizimle sözleşme imzalamadı.Zaten ligin kaliteli 10 oyuncusundan 2'si bu isimdi.İşin garibi bu adamlar başka takımlarada gitmiyorlar favori personelleri benim takımları FLORİANA anlamış değilim doğrusu.Sözleşmelerini karşılayacak bütçem var.Direk kırmızı çıkıyor görüşmelerde.Herneyse bu sene Şampiyonlar Ligi 1.Eleme Turu'ndan başladık 2 tur gayet güzel bir şekilde devam ettik...

1.TUR

2.TUR

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

ŞL elemeleri çok güzel geçmiş. Bakalım ilerilerde ne yapacağız

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

FLORİANA'DAN AVRUPA'YA VEDA...

Malta Ligi'ni Avrupa'da temsil eden tek takım konumundaki Floriana Avrupa Kupalarına veda etti.Kulüp çoğu otoriteninde kendilerini favori gördüğü Cailungo serisini kolay geçti.2.turda rakipleri Arnavut ekibi Skenderbeu oldu.Skenderbeu'nun favorisi olduğu eleme maçlarında Floriana takım oyununu sahaya 2 maçtada yansıtınca turu zorlanmadan geçmeyi bildi.3.turda ise takım ve taraftarlar artık yolun sonuna gelindiğini iyiden iyiye hissetmeye başladı.Tarihinde bir kez Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali dahi olan APOEL ile eşleşmişlerdi.Nitekim de öyle oldu içeride ve dışarıda 5-0'lık mağlubiyetlerle Floriana Şampiyonlar Ligine elveda dedi.Ama bu avrupaya veda değil yeni bir serüven başlangıcı da olabilirdi.Bu turda elenip Avrupa Ligi elemelerine düşen Floriana bu sefer Apoele nazaran daha denk bir takım olan FK Sarajevo ile eşleşti.İki maçtada Sarajevo karşısında istediği skoru alamayan Floriana bu sefer kesin bir şekilde bu sezon Avrupaya veda etmiş oldu...

Nesil
    2013
    Yer
    tekirdağ

baya ilerlemişsisn bu guzel aöa 2 milyon nakit olmadan prof olamayorsun

sarajevoya yenilmek kötü olmuş okurken avrupada devam eder diyodum ama malsef.. avrupada kalsak iyi para giricekti kasaya

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Tsubasa_Oozara View Post
    baya ilerlemişsisn bu guzel aöa 2 milyon nakit olmadan prof olamayorsun
    Bunu bilmemiz iyi oldu bu sene sonunda daha ümitliyim bu konuda..

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    sarajevoya yenilmek kötü olmuş okurken avrupada devam eder diyodum ama malsef.. avrupada kalsak iyi para giricekti kasaya

Sormayın ya Sarajevonun oyuncularına bir baktım AMC'si teknik 16 St'si bitiricilik 14 hız 15 hep bu tarz adamlar ben tüm sezon orta açması 11 olan adamla 30 asist ürettim ama bu arenada fark meydana cıkıyor bayağı

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

hocam avrupadan elenmen kötü olmuş seneye artık sağlık olsun

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    hocam avrupadan elenmen kötü olmuş seneye artık sağlık olsun
    Yapacak birşey yok malesef bana göre ilk turdan sonra bile geçmemiz mucizeydi profesyonel kulüp olup oyuncu toplamadağımız sürece Lig'deki oyuncularla yol katedemeyiz.Her şampiyon olur olur elemelerde patlarız

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Avusturya ligindeki takımlar oyunculara göz dikti 30 bin 40 bin para veriyorlar hayatta satmam bu adamların üçü malta vatandaşı oldu zaten bu oyuncu kıtlığında çok zor

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

2018-2019 Sezonuda bizim.Ligi arka arkaya 3.Kez KAZANDIK...

Dikkat çeken oyuncularım ise Nijerya asıllı futbolcum Ebiesuwa be Maltalı Regen Vella

Yine Şampiyonlar Ligi elemelirdeyiz bu turlarda şansımız yaver gitti Slovan Bratislava turunda eleniriz dedim ama takım iyi reaksiyon gösterdi.Geçen Sezon 2 maçtada bizi 5'leyen APOEL ile gene karşılaşacağız ve büyük ihtimal veda ederiz.Avrupada 330.sıradayız 300 sıra falan yükseldik.Ligde bi 10 sıra falan yukarı çıktı..

Yarı Prof Avrupada dişli olmamızı bekleyen yönetim kuruluna burdan selamlar..

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Yine yeniden Apoel ha, kolay gelsin hoca işin zor

Malta'da Futbol Tavan Yaptı Heralde Dişli Takım He!

Bence Yönetimi Kesin Türkler Almıştır Başka Bu Kadar Uçan Bir Millet Tanımıyorum Yoksa

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Malta'da Futbol Tavan Yaptı Heralde Dişli Takım He!

Bence Yönetimi Kesin Türkler Almıştır Başka Bu Kadar Uçan Bir Millet Tanımıyorum Yoksa
    Abicim bizi hala niye prof yapmıyorlar valla eskiden nannar hocanın birkirkara kariyerini okudum gaza geldim 6 yıl oldu hala yarı prof hayır neye maddi olarak bakılıyor transfer bütçesine 1 milyon maaşa 700 vermişler mali bilanco bölümünde öngörülen gelri 2.5 milyon bu yıldızlarla alakalımı acaba takımdaki yıldız sayısı bizimki 1.5 yıldız

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Takım olarak malesef Avrupa Kupalarında yetersiz kalıyoruz.Bratislava,Sarajevo,Debreceni gibi takımların bile haliyle regenleri canavar gibi çıkıyor bizde çaresiz kalıyoruz.2 senedir karşımıza APOEL çıkıyor adamların kadrosu bizim Türkiye liginde şampiyon olacak düzeye gelmiş.Bide ben Kıbrıs ligini açmıştım ordan bize oyuncu gelir diye.Kanaat getirdim Türkiyeye bile gitmez o derece olmuş takımlar Ligdede görüldüğü üzere orta şeker gidiyoruz.Kariyeri bu kadar devam ettirdiğim için kapatmakta istemiyorum ama canımı sıkmaya başladı bu yönetim..

Puan Durumu

Mali Tablo

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by sukass53 View Post
    Kaç para ulen bi Floriana

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Kaç para ulen bi Floriana

Abi vallahi sıkıldım ligde ya ben şampiyonum ya Valetta bir ehemmiyeti kalmıyorki prof olmadıktan sonra.3.Tura gelmeden APOEL'den ötesini göremedik

Avrupadaki katsayı olayı veya lig katsayısı mı önemli acaba.Benle birlikte Malta CL'ye 2.turdan takım yollamaya başladı.Orada biraz olsun level atladık vallahi BAL lig açmayı düşünüyorum en azından düşme çıkma bişey için savaş veriyosun bunda bir sezon mort

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

2019/2020 SEZON ÖZETİ..

Öne çıkan Abiler..

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Hala olamadık mı prof. ya

Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon