-
Oyunda en ayar olduğum kısımlardan biri de bu yıldız olayı.
Hadi başka takımlardakini anlarım; birkaç kez izlemen gerekir falan da kendi takımımdaki oyuncuların yıldızları niye bu kadar değişken? 4 yıldız ile sezona başlayan oyuncum 5, 6 ay sonra 2 yıldıza nasıl düşebiliyor ki bu oyuncum tüm hayatını benim takımımda geçirmiş biri. Yardımcım da 2 yıllık yardımcım(yıldızları veren o). Aynı mevkiye çok sansasyonel transferler de yapmadım. Sakatlanmadı falan, hiçbir şey olmadı. Sene başında deseler ona göre transfer yapacağım belki. 4'den 2'ye düşmesi yaşadığım en garip durum oldu. 1 veya yarım yıldızlık değişimler de sık sık oluyor ama alıştık diyoruz ona artık.
Bir de Reputation olayı. Ben Galatasaray'ı yönetiyorum. 3 sezon geçti. Ben ve Fenerbahçe Türkiye'de kazanılmamış kupa bırakmadık. Bir kez Bursaspor Türkiye Kupası'nı aldı. Belki bir kez de Beşiktaş Türkiye Süper Kupası'nı almıştır şimdi tam hatırlayamadım. Ek olarak Fenerbahçe Avrupa Ligi'ni aldı. Ben ve Fenerbahçe UEFA sıralamasında ortalama olarak 20. sıradayız. Beşiktaş Avrupa'da da sönük. Kısaca Beşiktaş'ın neredeyse hiç başarısı yok bize nazaran ancak 3 yıl sonunda Beşiktaş'ın tanınırlığı Continental olmuş iken biz National kaldık.
Bu Konuya Ait Etiketler
Mesaj Yetkileri