Hazırlık maçlarının ikisini ben oynadım ondan öncekiler random oynanmış sanırım.Takıma taktiği benimsetip maç kondisyonunu yakalamak için her oyuncuya şans verdik kim iyi kim kötü görme fırsatını bulduk.Zaten Şampiyonlar Ligi Elemeleri'nde hazırlık maçı yapmış kadar maç oynayacağız o yüzden bunları yeterli görüyorum.

Kadromuz ve taktiğimiz bu şekilde olacak.Kanat oyuncularımız içe kat eden destek görevli olup bekler ofansif görevde.Kadroya 11 yabancı ekleyebiliyoruz.Mevcut kadroda da 11 oyuncu var 2 tanesini göndermeyi planlıyorum.Mısırlı ve Makedon abiyi yolcu edeceğiz.Diğer Brezilyalılar ve Arnavut oyuncular kadro için yeterli.Avrupa Kupalarından gelecek prestij ve para ile öbür sene inşallah daha iyilerini takıma katacağız.

Gelelim Milli Takıma..2 3 Sene önce de Azerbaycan Milli Takımı ile bir kariyer yapmıştım.Oyuncuların profillerinde gelişmeler mevcut.Türkiye ve Almanya Liglerinden oyunculara sahibiz.Grupta hedefimiz Minimum 7 puan.Maltayı 2 maçta yeneriz.Bulgarlardan 1 puan evimizde koparsak
kardır.