Yorumlar için tek tek teşekkür ediyorum arkadaşlar. [MENTION=137637]mazz[/MENTION]arra arkadaşım kariyeri bırakmadığı sürece ben bırakmak umarım çekişmeli ve heyecanlı bir kariyer izletiriz.

FENERBAHÇE'DEN İSPANYA ÇIKARMASI

Fenerbahçe'de 2.Dönemini geçiren Aykut Kocaman,transfer sezonunda geleceğe yönelik yatırımlar yapılacağını açıkladı.
Aykut Kocaman takımdan Kadlec, Webo ve Meireles ile yolların ayrılacağını transfer çalışmalarının ise geleceğe yönelik
maliyeti düşük ama potansiyeli yüksek gençlerle takviye yapılacağını açıkladı.

FENERBAHÇE'DEN KAP'A TRANSFER AÇIKLAMASI

Sarı Lacivertli kulüp Barcelona futbolcusu Munir El Haddadi, Adama Traore için kiralık, Real Zaragoza futbolcusu Jesus Vallejo
için ise transfer görüşmelerine başlandığını Borsa'ya bildirdi.

Fenerbahçe Sportif Hizmetler San ve Tic. A.Ş'nin Borsa İstanbul'a gönderdiği ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda
yer alan açıklamada, "Barcelona Profesyonel futbolcuları Munir El Haddadi ve Adama Traore'nin kiralık olarak transferleri için Barcelona ile
Jesus Vallejo'nun transferi için Real Zaragoza ve oyuncu ile resmi görüşmelere
başlandığını borsa'ya bildirdi.

https://www.youtube.com/watch?v=COnNLI2nPlI

TRANSFER GEÇMİŞİ

Spoiler: ADAMA TRAORE 

Spoiler: MUNIR EL HADDADI 

Spoiler: JESUS VALLEJO 

Vallejo yaşından dolayı takıma devre arası katılacak oyuncuya serbest kalma maddesi olan 1,5 milyon euro ödedik. Çok önemli bir yatırım olduğunu düşünüyorum.

Adama Traore ve Munir El Haddadi 2 yıl boyunca kiralıklar hem kalite bakımından hem ödeyeceğimiz maaş bakımından hemde takımın için bulunduğu mali durum göz önüne alınarak çok iyi takviyeler oldu. Sonraki yılda yabancılardan Alves-Kuyt- Krasic-Holmen-Stoch- eğer yerine aynı kalitede oyuncu bulabilisem Diego ve değerini bulursa Emenike ile yolları ayırıp, kiralık , bonservis veya bonservisine ödeyeceğimiz tutar kulübün bütçesine çok yük olmayayan oyuncuları takıma katmayı planlıyorum.

Spoiler: TRANSFER GEÇMİŞİ 

PERSONEL TRANSFER GEÇMİŞİ

Gelen personellerde bu lige çok fazla

Spoiler: Personel Transfer Geçmişi 

Spoiler: Personel Genel Görünümü