Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 83 sonuç

Konu: Fenerbahçe: Şampiyonlar Ligi Şampiyonu!

Default Fenerbahçe: Şampiyonlar Ligi Şampiyonu!

Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımı veya yaygın kullanılan adıyla Fenerbahçe. Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Süper Lig'de mücadele eden profesyonel futbol takımıdır. Takım, iç saha maçlarını İstanbul Kadıköy'de bulunan 50.509 kişilik Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda yapmaktadır. 1907 yılında bir futbol kulübü olarak kurulan Fenerbahçe, Türkiye futbol tarihinin en başarılı ve en çok taraftarı olan spor kulüplerinden birisidir. Takımın şu anki başkanı 1996 yılından beri görevde bulunan Aziz Yıldırım, teknik direktörü ise Aykut Duman'dır.

Fenerbahçe'nin ulusal düzeyde 19 Süper Lig , 6 Türkiye Kupası ve 9 Türkiye Süper Kupası şampiyonluğu bulunmaktadır. Kazandığı kupaların sayısı bakımından Türkiye'nin en başarılı ikinci takımıdır. Kulüpteki futbol hariç diğer branşlar basketbol, voleybol, atletizm,boks, kürek, yelken, yüzme, masa tenisi'dir. Ayrıca 2012-2013 sezonunda UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finale çıkarak tarihinde birAvrupa kupasındaki en iyi derecesini elde etti. 1967-68 sezonunda şampiyonluk yaşadığı Balkan Kupası Türkiye'nin ve kulüp tarihinin ilk Avrupa kupası oldu.

Lakabı Sarı Kanaryalar olan Fenerbahçe kulübünün Trabzonspor ve Beşiktaş gibi takımlarla rekabeti bulunsa da en büyük rakibi aynı şehirde bulunduğu Galatasaray'dır. Bu iki takım arasındaki gerçekleşen maçlar Kıtalararası Derbi olarak adlandırılır. Kulübün geleneksel forması düz, sarı lacivert çubuklu forma, beyaz şort ve yanları hafif renkli beyaz çoraplardan oluşur.

Stadyum ve Tesisler

Fenerbahçe, iç saha maçlarını İstanbul Kadıköy'de bulunan Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda yapmaktadır. 1908 yılından önce Papazın Çayırı olarak bilinen stadın ismi, bu tarihten sonra Union Club, 1915'ten sonra ise İttihat Spor Kulübü oldu. 1929 yılında Fenerbahçe Spor Kulübü'nün stadı kiralaması ile birlikte stadın ismi Fenerbahçe Stadı oldu. 1933 yılında kulüp tarafından satın alınan stadın adı, 1998 yılında Şükrü Saraçoğlu Stadyumu olarak son kez değiştirildi. Stad aynı zamanda, 17 Ocak 1909 tarihinde Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanan ilk derbi maçına da ev sahipliği yaptı.

Bununla birlikte 20 Mayıs 2009 tarihinde Şahtar Donetsk ile Werder Bremen takımları arasında oynanan 2009 UEFA Kupası Finali'ne evsahipliği yapmıştır. Fenerbahçe, 1928 yılına kadar iç saha maçlarını bu stadda oynadı. 1928-1947 yılları arasında ise Fenerbahçe Stadı'nı, Şeref Stadyumu'nu ve Taksim Stadı'nı kullandı. 1947-1982 yılları arasında iç saha maçlarını İnönü Stadyumu'nda oynadı. 1982 yılında ise yeni stadın resmi olarak açılışı ile birlikte kendi stadına geçti.

Şükrü Saraçoğlu Stadyumu, 50.509 kişilik seyirci kapasitesine sahip olup, Türkiye'nin kapasitesine göre 4. büyük futbol stadyumudur. Fenerbahçe, günlük antremanlarını İstanbul Sancaktepe'de bulunan Can Bartu Tesisleri'nde yapmaktadır. Diğer bir antrenman sahası ise daha önce Fenerbahçe Dereağzı Tesisleri olarak bilinen Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'dir. Takım sezon öncesi hazırlık kamplarını ise çoğunlukla Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde bulunan Düzce Topuk Yaylası Tesisleri'nde gerçekleştirmektedir.

Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'ndan bir görüntü.

Genel Taktiklerimiz;

Klasik taktiğimiz 4-2-3-1 Geniş Alan olacak. Kendimizden güçlü ve deplasmanda isek 4-1-2-2-1 Geniş Alan ile maçlara çıkacağız. (Resimler temsilidir.)

Öncelikle Aramıza Hoşgeldin Der, Kariyerinde Başarılar Dilerim. Umarım Eğlenceli ve Keyif Verici Bir Kariyer Olur.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2014

Başarılar dilerim
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Transferlerimiz:

Hazırlık Maçlarımız:

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Başarılar

İlk sezonu çok zorlanmadan 3 kupa ile kapattık. Şimdi hedef Şampiyonlar Ligi ve bütçemizi düzeltmek. Transfer bütçemiz neredeyse hiç yok. Artık oyuncuları satıp yerlerine daha iyilerini almaya bakacağız. Olmadı kiralama yöntemine gideceğiz.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Başarılar dilerim. İlk sezon çok iyi geçmiş.

2015 Yılı Lig Tablosu

2016 Sezonu Transferlerimiz

2016 Sezonu Hazırlık Maçlarımız

2016 Sezonu TFF Süper Kupa

2016 Sezonu Türkiye Ziraat Kupası

2016-2017 TFF Süper Lig Şampiyonu Fenerbahçe

2015-2016 Şampiyonlar Ligi

Grubumuz bayağı güçlü idi, fakat şans mı diyelim yoksa gruptaki takımların saçma taktikleri mi diyelim gruptan lider çıktık. Ben grubu görünce 3. olsam yeter AL'den devam derken sürpriz bir şekilde 1. çıkarak yolumuza devam ettik.

.
    vs

Deplasmanda 2-1 kaybettik, fakat umudumuz evimizde ki maçta idi.

55.000 taraftarımız önünde 2-0 galip gelerek adımızı Çeyrek Final'e yazdırdık.

vs

İlk maçı evimizde zorlanmadan 4-1 kazandık ve deplasmana giderken biraz rahat gittik.

Deplasmanda hiç beklemediğim kadar rahat bir maç geçti ve 2-0 galip gelerek adımızı Yarı Final'e yazdırdık.

vs

İlk maç deplasmanda olduğu için biraz daha rahat çıktık ama istediğimiz sonucu alamadık. Eve 1-0 yenik döndük.

İkinci maça 1-0'ın getirdiği tedirginlik ile başladık ama çok sürmedi ve maçın başında 3. dakika da John Guidetti ile öne geçtik, fakat Juventus Paul Pogba ile 19. dakika da 1-1'i yakaladı. Dakikalar 27'yi gösterirken genç oyuncumuz Ferhat Ayaz ile 2-1 öne geçtik ve Final için umutlandık. İlk yarı 2-1 skorla bitti. İkinci yarı ise başlar başlamaz Juventus Carlos Tevez ile 48. dakikada gölü bularak bizim umutlarımızı söndürmeye başlamıştı, fahat oyuncularımız pes etmedi ve maçı 5-2 kazanarak adımızı ilk defa Şampiyonlar Liginde finale yazdırmayı başardık.

Tebrikler Final de rakip kim acaba ?
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Henüz 2 sezon sürse de başarılarla dolu bir kariyer olmuş, umarım başarıların devam eder. Finalde neler olacak acaba, merak ettim.

Şampiyonlar Ligi 2016 Finali

vs

Barcelona'nın baştan sona üstün oynadığı bir final oldu. Özellikle Rakitic'i durduramadık ve sahadan 3-1 yenik ayrıldık.

Final bile bizim için büyük bir olay oldu. Sezon başında hedefimiz ilerleyebildiğimiz kadar ilerleyip kasayı doldurmaktı ve bunu finale çıkarak fazlası ile yaptık.

Geçmiş olsun bir dahaki sefere kazanırız inşallah.
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

2016-2017 Sezonu Başlıyor...

Kadroyu çok zorlamadan ve uyumu bozmadan devam etmek istedim ama ne yazık ki kiralık oyuncularımızı tekrar kazandıramadık. Hem Quintero hem Bilal ile devam edemedik. (Kira ücretleri astronomik oldu.) Bizde yeni oyuncularla kadromuza takviye yapmaya çalıştık.

2017 Sezonu Hazırlık Maçlarımız

2017 Sezonu Türkiye Süper Kupası

Baştan sona üstün oynadığımız bir maç oldu. 4-1 gibi rahat bir galibiyet ile 2017 sezonunun ilk kupasını müzemize götürdük.

Quote Originally Posted by krasafcik View Post
    Geçmiş olsun bir dahaki sefere kazanırız inşallah.
    Zaten amacımız gidebildiğimiz kadar gitmekti. Final aklımda bile yoktu ama hem şanslı kuralar ile hemde rakiplerimiz saçma taktikleri ile finale kadar geldik. Kaybettiğime hiç üzülmedim. Zaten finale gelmemiz bile bizim için fazla idi.

Puan Durumu

Last edited by RisingSun : 06.Nisan.2015 at 23:56

Takım bir ara 4 atmaya alışmış galiba
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Takım bir ara 4 atmaya alışmış galiba
    1-0 olsun bizim olsun derim Taktiğe alıştı takım ama kaliteli bir 10 numaram olmadığı için çoğu maç zor kurtuluyorum.

2016-2017 Sezonu Şampiyonlar Liginde
    Gruplar Belli Oldu!

E Grubu

Last edited by RisingSun : 07.Nisan.2015 at 16:22

E Grubu Puan Durumu

2017 Sezonu Süper Lig Puan Durumu

2017 Sezonu Süper Lig İstatistikleri

Sezon bizim açımızdan oldukça verimli geçti. 2 regenimizi takımımıza alıştırdık. Takım uyumu üst düzeye çıktı. Forvetlerimiz verim konusunda birbirleri ile yarışıyor. Ligde fazla zorlanmadan şampiyon olduk. Tabloya baktığımızda Eskişehir'in geçen seneki formunun devam ettiğini ve ligi 2. bitirdiğini görüoyuruz. Asıl sürpriz ise Trabzon ve Bursa'nın küme düşmesi oldu.

Final

Finale kadar çok rahat geldik ama finalde Galatasaray belki de sezonunu en iyi maçını çıkardı. 120 dakika sonunda maçı kazanamadık ve maç penaltılara gitti. Penaltılar sonunda gülen Fenerbahçe oldu ve sezonunu 3. kupasını müzemize götürdük.

.

Bu senede Barcelona Yarı Final'de karşımıza çıktı ve bizi kupadan eledi. 2 yıldır ne çekiyorsam Barça'dan çekiyorum

Şampiyonlar Ligi'ni kazanan takım ise Manchester City oldu. Finalde Barcelona'yı 2-0 ile geçtiler. City'i şampiyon yapan ise Mancini Demek ki bu adamın Galatasaray'a gıcıklığı varmış :P

Kupanın sürprizi ise bana göre Çeyrek Final'de ilk maçı 4-0 kazanan Juventus'un deplasmanda Barcelona'ya 5-0 yenilerek elenmesi oldu. Bu Barcelona bela başka bir şey değil

Yıldız Oyuncu Adaylarımız

Alfredo Raul Santander

Cerro Porteño takımından 7M bedel ile transfer oldu. Umudum Salih Uçan ile birlikte takımın ortasaha yükünü sırtlaması

Hirving Lozano

Sağ kanadımız artık 10 yıl boyunca Mauricio Tevez ile birlikte garantide. Bonservisine para ödemedik.

Mauricio Tevez

Sağ kanadımız artık 10 yıl boyunca Hirving Lozano ile birlikte garantide. Bonservisine 20.5 M verdim.

Lee Gwi Hyeon

Sol kanadımız artık 10 yıl boyunca Tomislav Stojan ile birlikte garantide. Bonservisine 4.8M verdim.

Tomislav Stojan

Sol kanadımız artık 10 yıl boyunca Lee Gwi Hyeon ile birlikte garantide. Bonservisine 250B verdim.

Sergio Diaz

Forvetimizin en sağlam ve en yetenekli oyuncusu. O kadar iyi performans gösteriyor ki hiç düşünmeden John Guidetti'yi sattım. Bonservisine 2.5M verdim.

Brayan Rovira

Yedek olarak almıştım ama oyuna girdiği her maçta gol atınca ve performansını sürekli arttırınca John Guidetti'yi yollamam için bana gereken kadro derinliğini sağladı. Bonservisine 2M verdim.

Jean Deretti

Kelepir bir transfer olduğu için tercih ettim ve çok iyi verim aldım. Bonservis bedeli ödemedim.

Eyüp Tarım ve Mehmet Bingöl

Alt yapıdan çıkan 2 tane oyuncum var şuan A takıma aldığım. Eyüp 1 yıl sakat geçirdi, resmen adam öldü diyebilirim.

Transferler güzel olmuş. Kullandığın tema hangisi acaba ?
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Baya güzel takım kurmuşsun.

Transferler güzel olmuş. Kullandığın tema hangisi acaba ?
    Tema olarak Flut Skin kullanıyorum.

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Baya güzel takım kurmuşsun.
    Hâlâ tam istediğim gibi oyuncuları alamadım veya alt yapıdan çıkaramadım.

Smile

Hazırlık Maçları

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri