Quote Originally Posted by roomonecool View Post
Şu Fenerbahçe taktığını bide biz deneyelim yahu
Kardeşim belirli bir taktiğim yok Oyuna 4-2-3-1 başlayıp çok farklı bir dizilişle biterebiliyorum yada 4-4-1-1 başlayıp kanatsıza geçiyorum. Muhtemelen sende biliyorsundur. Taktik'ten önce oyuna etki eden çok daha fazla nokta var. Ben takit paylaşma taraftarı değilim çünkü aynı başarıyı asla alamazsın. Antrenman metodu , rakip takım talimatı , antrenman kalitesi v.s v.s etken var tüm bu etkenlere pasta'da çilek olan takıma uygun bir taktik.

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
patchten önce mc de slalomlar yapıp kaleye giriyordu çok golü asisti varı bende patchten soknra bilmiyorum
Muhtemelen aynıdır henüz kanatta denemedim daha doğrusu fırsatı olmadı. Şöyleki M.Topal 1,5 ay sakatlandı. Şimdi Alper'i kanada çeksem alternatif olarak Topuz ve Selçuk var onlarlada ancak rotasyon yapılır. Normal şartlarda da açıkçası elimde Traore gibi o kanadı Gökhan'la otobana çevirecek bir isim varken yada Zekasıyla takım arkadaşlarına fırsat yaratacak Kuyt, bunların tümü sakatlanmadan orada denemem ama tabi ileriki yıllarda Alper jokerim olacak , Devre arası aynı Alper gibi orta saha da joker görevi görecek bir yerli gelecek tek farkı o defansif yönde joker olacak. orta saha ve defansta bir takım görevleri olacak.

Quote Originally Posted by avukatmelih View Post
Maalesef Fener'in transferler daha iyi gibi duruyor. Umarım sonuç farklı olur. En büyük Cimbom
Asıl bombalar devre arası ve bu yılın sene sonuda gerçekleşecek, eğer transfer hedeflerimi tutturursam ilk yıl ŞL'de çok iddalı bir takımla mücadele edebilirm