Eline sağlık. Bende kendi düşüncelerimi yazayım.

Muslera ile Burak da çok sorun yaşadım ben. Ama taktikle ilgili sıkıntıyı aşınca Burak devre arası gelmeden çift haneli sayılara ulaşmıştı. Sezonu da yanlış hatırlamıyorsam 30 gole yakın bitirdi. Fakat Muslera bende çok kötüydü, bir çare bulamadım.

İlk sezon için transfere gerek yok bence. Zaten kadro çok şişik ve maaş bütçesi kabarık. İkinci sezon yabancı sınırlamasının kalkmasıyla beraber sıfırdan bir kadro kurabilir veya kadroyu iyice azalttıktan sonra bir iki ufak takviyeyle ilerletebilirsiniz.

Lig için konuşuyorum bundan sonrasını.. Avrupa da başarılı olamadım. Roma - Schalke - Shakhtar lı grup da dördüncü oldum. 5 puanla..

Telles Semih Chedjou Tarık çok iyi bir 4'lü. Kontenjan nedeniyle kritik olmayan maçlarda Chedjou'yu kesebilirsiniz. Koray da fena değil.

O.Saha klasik zaten.. Selçuk, Melo, Sneijder.. Olcan bende vasat kaldı. Olcan, Yasin, Emre Çolak alternatifli oynattım hep. Bruma döktürüyor ama bitiricilik neredeyse hiç yok o yüzden ilk sezon saç baş yolduruyor. Kariyeri açtığınız gün bitiricilik ve oyun tercihi olarak plase veya şut çalıştırmalısınız.

Hamit çok kondisyon sorunu çekiyor. Özellikle benim gibi hafif-normal antrenman yaptırıyorsanız başınıza dert. Dzemaili'den de çok verim alamadım.

Tek forvette Burak olduğunu düşünürsek Yaratıcı Forvet olarak oynatın derim. Umut ile Pandev vasat bile değiller. Çok çok kötüler. Zaten yardımcım da Umut ile Pandev'e iki yıldız verirken Burak'a dört yıldız veriyorlardı.

Benden de bu kadar kolay gelsin...

Edit: Telles & Bruma ikilisini satmayın. Bende ikisi de sorun çıkardığı için göndermek zorunda kalmıştım ama kovulmak pahasına elde tutun derim. Sol kanadı kulvar yapıyorlar.