Sayfa 10 / 11 İlkİlk ... 891011 SonSon
271 ile 300 arası toplam 326 sonuç

Konu: Şampiyonluk Tükenmiş Nefeslere l Eskişehirspor l 3. Sezon

Nesil
    2014

Rekik, Bocao ve Bilal transferleri harika olmuş, Bilal sol kanatta harika oynuyor ama sağ kanatta İKE olarak oynatırsanda harika oynuyor. Rekik bir önceki seride daha potansiyelli çıkıyordu. Bu seride TR için biçilmiş kaftan, ŞL grubu 3.lük müthiş başarı olur.
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Eh sende paraları bir oyuncuya basmasaydın.

Hem senin grubun hem diğerlerinin grubu yine iyi gelmiş. İyiki ölüm grubuna denk gelmemişsiniz.
    Abi sağ beke verdiğim para taksitle 4.5 milyon zaten Milleto parayı çerez diye yiyor
    Çok sakat gruplar vardı, yine iyi bir gruba düştük.
    Quote Originally Posted by Barak View Post
    Rekik, Bocao ve Bilal transferleri harika olmuş, Bilal sol kanatta harika oynuyor ama sağ kanatta İKE olarak oynatırsanda harika oynuyor. Rekik bir önceki seride daha potansiyelli çıkıyordu. Bu seride TR için biçilmiş kaftan, ŞL grubu 3.lük müthiş başarı olur.
    Bilal'i bosman kuralıyla alana kadar kiralayacağım Bocao ve Rekik'in bonservisleri bizde ama Rekik minimum serbest kalma ücreti koydurdu, bir an önce yeni sözleşme imzalatıp o maddeyi kaldırmak lazım.

aynen gruplar çok iyi denk gelmiş bi Türk rüzgarı essin avrupada artık

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Amacın AL ise grup zor gelmiş ama ŞL ise kolay grup gelmiş

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Arkadaşlar güncelleme biraz gecikti, kusura bakmayın. Oyunda ilerledim ve bugün güncelleme yapacaktım ama bazı olaylar yüzünden moralim bozuk. En kısa zamanda yapacağım güncellemeyi.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Arkadaşlar güncelleme biraz gecikti, kusura bakmayın. Oyunda ilerledim ve bugün güncelleme yapacaktım ama bazı olaylar yüzünden moralim bozuk. En kısa zamanda yapacağım güncellemeyi.
    Biz bekleriz Rodi sıkıntı yok

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    aynen gruplar çok iyi denk gelmiş bi Türk rüzgarı essin avrupada artık
    Valla biraz öyle oldu sanki
    Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Amacın AL ise grup zor gelmiş ama ŞL ise kolay grup gelmiş
    Bu sözden sonra ŞL yi hedef aldık ve dediğin gibi oldu
    Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Biz bekleriz Rodi sıkıntı yok
    Geliyor güncelleme

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

23. BÖLÜM : AVRUPA'DA TÜRK RÜZGARI

Kısa bir aradan sonra tekrar buradayım. Son 1 haftada biraz ilerlemiştim ama bir türlü güncelleme yapmaya fırsatım olmadı. Bugün gayet güzel bir yere geldim ve hemen güncelleme yapmak istedim.

Öncelikle teknik heyetimizi iyice güçlendirdik. Özellikle 19 Yaş altı personel sayımızı iyice artırdık. Başarılardan dolayı kontenjan sıkıntımız yoktu zaten, bu yüzden bol bol personel aldım. Amacımız alt yapıdan kaliteli gençler çıkarmak.

Daha sonra TFF Süper Kupası maçımız vardı ama lig ve ŞL maçları yüzünden tehirli oynadık. Ancak yine de sezonun ilk kupasını almayı başardık.

Maç istatistiklerinin ekran görüntüsünü almayı unutmuşum, kusura bakmayın.

Ligde ise fırtına gibi bir giriş yaptık. Şampiyonlar Ligi maçlarından dolayı ligde bol bol rotasyon yaptım ve genç oyunculara forma şansı verdim. Genci yaşlısı herkes elinden gelenin çok daha fazlasını yaptı ve Ligde çok çok iyi bir konuma geldik. Bu sezon cidden böyle bir performans beklemiyordum. Çünkü hem kadromuz çok iyi değil hem de ortalama 2-3 günde bir maç yapıyoruz. Buna rağmen Maşallah iyi gidiyoruz. Yüzler gülüyor Maç eksiğimiz olmasına rağmen çok rahat bir şekilde lider durumdayız.

Spoiler: Maç Detayları 

Takımdaki her oyuncunun alnından öpsem yeridir. Şampiyonlar Liginde sanki Ligde oynuyormuşcasına rahat ve kendinden emin oynadık. Her maçta maçın içindeydik. 4-1 yenildiğimiz maçta bile Atletico ile kafa kafaya oynadık. Grupta kaybettiğimiz puanların tek sebebi kalite farkı, adamlar kadro kaliteleriyle aldılar o puanları. Herşeye rağmen gruptan çıkmayı başardık. Bakalım bundan sonra ne olacak.

Diğer kulüplerimizden Bjk ve Fb AL'de üst tura yükseldiler ancak Gs çok kötü bir performans göstererek sonuncu oldu.

Takımın göstermiş olduğu başarılar mali duruma da yansıdı. Yönetim hem başarı hem de mali durum gelişince beni el üstünde tutuyor Ne dersem kabul ediyorlar, hatta ben demeden bütçeyi bile artırdılar.

Bende yönetim isteklerimi ağırlıklı olarak altyapı ve antreman tesislerinden yana kullandım. Bir an önce alt yapıdan yetenekli gençler çıkarmamız lazım.

Son olarak Ziraat Türkiye Kupası'da başlıyor. Zaten yoğun olan fikstürümüz iyice karışacak. Açıkçası ZTK benim için pek önemli değik, ağırlıklı olarak gençler oynayacak.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Gidişat çok iyi maşallah tebrik ederim. Avrupada iyi bir kura çekmek gerek şimdi

Tapatalk'tan gönderilmiştir.

şampiyonlar ligi için tebrik ederim, galatasaray da üst tura çıksaymış efsane olabilirmiş. hatta 4 takım avrupada bir yarı finalde... çok mu hayalperestim?

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Gidişat çok iyi maşallah tebrik ederim. Avrupada iyi bir kura çekmek gerek şimdi

Elensek bile AL'den devam etme şansımız olması rahatlatıyor beni
    Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    şampiyonlar ligi için tebrik ederim, galatasaray da üst tura çıksaymış efsane olabilirmiş. hatta 4 takım avrupada bir yarı finalde... çok mu hayalperestim?
    Olmayacak şey değil ama biz ŞL'de devam edelim en iyisi, onlar takılsın AL'de

Nesil
    2012
    Yer
    Çankırı

Kariyerini baştan,sona okudum. Muazzam bir başarı hikayesi, hele ki bu sene avrupa'da bir-iki tur geçersen süper olur.
    Benim merak ettiğim konu,ligdeki oyuncu verileri, gol krallığı yarışı veya asist yarışında var mıyız?

Nesil
    2014

Hem ligde hem ŞL'de Esmişsin, GS'de çıkabilseymiş fena puan gelirmiş ülkeye
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Ligde ve ŞL de fena ES'mişsin. Artık şanslı bir kura ile daha yukarılara çıkman dileğiyle.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Lig ve CL'de tutulmuyorsun hocam.Bir de o staff kadrosu nedir öyle.Bunada bir yabancı kuralı gelsin Koca Eskişehir Birleşmiş Milletler Parlamentosuna dönmüş

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Lig süper, ŞL de de gruptan çıkmak çok iyi olmuş ama şimdi çok daha zorlu rakiplerle yapacaz işimiz zor olacak.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by avukatmelih View Post
    Kariyerini baştan,sona okudum. Muazzam bir başarı hikayesi, hele ki bu sene avrupa'da bir-iki tur geçersen süper olur.
    Benim merak ettiğim konu,ligdeki oyuncu verileri, gol krallığı yarışı veya asist yarışında var mıyız?
    Onları bir sonraki güncelleme de paylaşırım ama şunu söyleyeyim. Gol krallığında 2 oyuncumuz , asist krallığında da 1 oyuncumuz var ilk 4 'te
    Hem ligde hem ŞL'de Esmişsin, GS'de çıkabilseymiş fena puan gelirmiş ülkeye
    Aynen Gs'de çıksaydı çok güzel olurdu. Avrupa'da sadece ben değil diğer takımlar da mücadele ederse hem onlar güçlü kalır hem de ligin kalitesi artar. Yalnız hem Gs ligde iyiyken AL'de kötü , FB ise tam tersi Ligde kötü AL'de iyi. Hem Lig de hem AL'de iyi olan sadece BJK var. Bizi saymıyorum tabi
    Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Ligde ve ŞL de fena ES'mişsin. Artık şanslı bir kura ile daha yukarılara çıkman dileğiyle.
    İnşallah abi, dişimize göre bir kura gelirse üst tur süper olur. Marsilya ve Atleticoyu yenmiş takımız bakalım ne olacak

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by sukass53 View Post
    Lig ve CL'de tutulmuyorsun hocam.Bir de o staff kadrosu nedir öyle.Bunada bir yabancı kuralı gelsin Koca Eskişehir Birleşmiş Milletler Parlamentosuna dönmüş
    Teknik kadronun geniş ve bol milletli olması hem göze hoş duruyor hem de gözlemcilik birikimine katkı yapıyor diye düşünüyorum. Ama kaliteli yerli personel sıkıntısı da var tabi.
    Lig süper, ŞL de de gruptan çıkmak çok iyi olmuş ama şimdi çok daha zorlu rakiplerle yapacaz işimiz zor olacak.
    Hadi bakalım, arkamda taraftar olduktan sonra Barça gelse vız gelir. ( Gelmesin ama yani , gerek yok o kadarına )

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

24. BÖLÜM : NE ÇEKTİN BE CİMBOM

Ligde ve Kupa'da bomba gibi ilerlemeye devam ediyoruz. Arada ufak tefek tökezlemeler olsa da liderliği kaptırmadık kimselere.

Son dönemde en enterasan olay Galatasaray'a evimizde 8 atmamız oldu Adamların gururunu yerle bir ettik. Durmak yok, yenmeye devam...
    İşin en güzel tarafı ise Galatasaray'ın ilk sezon bizi 5-1 yenerek kırdığı gol atma rekorunu 8-0 ile kırmamız oldu, intikam soğuk yenen bir yemektir

14. Hafta itibariyle oyuncu istatistiklerindeki üstünlüğümüz her şeyi açıklıyor.

Şampiyonlar Ligin'de ise Arsenal ile eşleştik. Aslında çok şanslı olduğumuzu söylemeliyim, çünkü 2. torbadan girdiğimiz kurada ilk torbanın en zayıf iki takımından( Arsenal ve OM ) biriyle eşleştik. Ancak bence yine de zor bir tur olacak. Elenirsek AL'den devam edeceğiz.

Eleme maçının 2 ay sonra olması özellikle ZTK grup maçlarının olduğu bu dönem bizi çok rahatlattı. Yoksa 2 günde bir maç yapmaya başlayacaktık.

Ancak tam da ŞL maçını oynayacağımız dönem Afrika Uluslar Kupası olması biraz sıkıntı oldu.

Biz de gelişiyoruz. 100. maçımızı tamamladık ve profilimiz gayet iyi durumda. Bu yüzden teklifler gelmeye devam ediyor, ama tekliflerin kalitesi gittikçe düşüyor

Tebrikler güzel gidiyoruz.
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Müthiş gidiyor Es-Es.Profilin müthiş gelişmiş hocam nice 100.maçlar görmen dileğiyle.Arsenal'i eleriz bence.

Nesil
    2014

Ohh Galatasray maçı mis gibi olmuş Başarılarının devamını diler aynı skoru Fener'e karşı görmek istemezük
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2006
    Yer
    06

Avrupadan elenirsen nasıl AL den devam ediyorsun Bu tur gruplardan sonraki tur burada öyle bir durum yok . O senin bahsettiğin gruplara katılmadan önceki durum .

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by krasafcik View Post
    Tebrikler güzel gidiyoruz.
    Teşekkürler
    Quote Originally Posted by sukass53 View Post
    Müthiş gidiyor Es-Es.Profilin müthiş gelişmiş hocam nice 100.maçlar görmen dileğiyle.Arsenal'i eleriz bence.
    İnşallah eleriz , kura şansımız iyiydi. Ağa babaları yerine Arsenal'i çekmemiz güzel oldu.
    Ohh Galatasray maçı mis gibi olmuş Başarılarının devamını diler aynı skoru Fener'e karşı görmek istemezük
    Gs maçında takım yokuş aşağı giden kamyon gibiydi, ben birşey yapmadım oyuncular kendi kendilerine hallettiler
    Avrupadan elenirsen nasıl AL den devam ediyorsun Bu tur gruplardan sonraki tur burada öyle bir durum yok . O senin bahsettiğin gruplara katılmadan önceki durum .
    Ben karıştırdım o zaman abi , durmadan küçük takımlarla oynayınca ŞL'de fazla takılmıyoruz tabi

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Aytekin hocanın taktiğiyle Aytekin hocanın takımına 8 atman çok hoş olmuş Arsenal maçında kolay gelsin

Nesil
    2006
    Yer
    06

Aytekin hocanın taktiğiyle Aytekin hocanın takımına 8 atman çok hoş olmuş Arsenal maçında kolay gelsin
    En azından bi 4 tane de Fenerbahçe'ye atmazsa darılırım

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

En azından bi 4 tane de Fenerbahçe'ye atmazsa darılırım

Gönül ister ki hepsine 8-9 atalım ama her zaman olmuyor işte Ama Fener maçı için özel hazırlık yapacağım.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

1 haftadır sınavlarla uğraşmaktan güncelleyemedim kariyeri , bugün son sınavımı da verdim ve ara tatile çıktım. Şov devam ediyor

Bende Diyorum Buralar Niye Huzurlu ve Sakindi Rodi Yokmuş Şimdi Sen Geldiğin Yine Uğursuzluklar Gelir

İnşallah Sınavları Geçemez Büte Kalırsın

Spoiler:  

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Hocam sen topçularıda geçebilirsin.
    Galatasarayıma ne yaptın öyle ya. Aynı tarife benzerini diğer eski büyükler içinde uygulaman dileğiyle.

Sayfa 10 / 11 İlkİlk ... 891011 SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri