1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: oyuncu kiralarken maaş sorunu

Default oyuncu kiralarken maaş sorunu

Bi oyuncu kiralıcam bütçe yetiyo param var ama yönetim sadece %10 öderiz diyo. Aslında % 30-40 ödeme imkanım var. bu bi yerlerden ayarlanabiliyo mu acaba yoksa yönetimin sınırı mı bu

http://i.imgur.com/N9yCnAo.jpg

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

sağda açıklama olarak yönetimin %10 a izin verdiği yazıyor.Ben genelde oyuncu kiralamam ama anladığım kadarıyla yönetim daha fazlasına izin vermiyor.

Sağda bütçe ayarlaması var oradan transfer paranı azaltırsan verebileceğin yüzdeyi arttırabilirsin. Ancak öyle artabilir. Ben genelde bu yöntemi kullanıyorum.

Quote Originally Posted by bizzy View Post
    Sağda bütçe ayarlaması var oradan transfer paranı azaltırsan verebileceğin yüzdeyi arttırabilirsin. Ancak öyle artabilir. Ben genelde bu yöntemi kullanıyorum.
    öyle değil hocam ya onu ben ayarladım her tarafa çektim yönetim %10 diye üstteki arkadaşın dediği gibi anlaşılan yönetim oyuncu maaşına göre ayarlıyo galiba. ucuz adam için tamamını verirken arda'nın maaşı çok diye %10 veriyo galiba.

Quote Originally Posted by shyster View Post
    öyle değil hocam ya onu ben ayarladım her tarafa çektim yönetim %10 diye üstteki arkadaşın dediği gibi anlaşılan yönetim oyuncu maaşına göre ayarlıyo galiba. ucuz adam için tamamını verirken arda'nın maaşı çok diye %10 veriyo galiba.
    Öyle zaten. Adamın maaşıyla alakalı.

Ucuz adam 300 bin alırken %100 verebilir, ancak Arda gibi adamlar 3 milyon aldığı için %10 verebiliyor, yani %10'u 300 bine denk geliyor.

Nesil
    2014
    Yer
    Karabük , İstanbul

Eğer o oyuncuya gercekten ihtiyacın varsa Maaş yerine Aylık ücreti arttırarak kulübü ikna edebilirsin. teklif penceresindeyken altta yanan kırmızı renkteki rakam beyaz renk olana kadar aylık ücreti arttır ve oyuncuyu öyle kirala .

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri