Ortak kariyerler peşin sıra yetişemiyoruz arkadaşlar.. :d
Güzel bir kariyer olacağa benziyor. Bavyera ekibi Leverkusen diyorum tabikide tekrar başarılar arkadaşlar...![]()
Wolfsburg kral
Oyum Schalke'den yana. Leroy Sané inşallah gerçekteki gibidir. 4 arkadaşa da başarılar dilerm![]()
Steam ID : byildirim04
aynen bu ara baya bir ortak kariyer oldu. Bazı arkadaşlar 2 şer 2 şer açıyor
Teşekkür ederiz
Yorum için teşekkürler.
Teşekkür ederizLeroy Sane yedeğimde Barnetta,Meyer(3 ay sakat) gibi rakipleri var. Taraftarımızın isteği daha önce gelir elimden geldiğince oynatmaya çalışacağım
![]()
Ligin başında bir büyüklük yapıp rakiplerime 3 puanlık avans vererek başlama kararı aldımSırf Dortmund Uzay takımı dediğiniz için ilk maçta 3 puanı hibe ediyorum.
![]()
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
dortmundluya bak hele 3 puan hibe edermiş![]()
![]()
![]()
Yokya hibe falan yokligin ilk maçındaki yenilgiye kılıf aradım onu buldum
Tek ciddi söyleyebileceğim şey. Takım ligden 1 hafta önce tatilden döndü üstelik, Reus - İlkay - Bender - Ciro - Nuri gibi oyuncular sakat diğerleride dediğim gibi ligden 1 hafta önce tatilden döndü. Oyuncuların büyük bölümü %90 antrenman kondisyonu % 60 maç kondiyonu ile ilk maça çıktılar. Bu kadar aksiliklerle Klopp ( Yani ben
) bile başedemeyebilir
![]()
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
[MENTION=297426]Barak[/MENTION]'ı Dortmund'dan Vazgeçirip Başka Bir TakımlaAnlaşması İçin İmza Kampanyası Başlatıyorum. Çok Geç Olmadan Sizde İmza Kampanyasına Destek Olun. Özellikle Rakipleri.Spoiler:
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Wolfsburg olarak bu sezonki taktiğimiz
1.Hafta Karşılaşmaları
![]()
[ ]imgur: the simple 404 page[/url]
Şampiyonlar Ligi Play off 1.Maç Leverkusen
2.Hafta Maçları
SCHALKE
DORTMUND
[ http://imgur.com/lKNYId4][/url]
[ http://imgur.com/BNZcwOx][/url]
WOLFSBURG
LEVERKUSEN
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
Duyuru: 4 Kişi aynı anda bir araya gelemememizden dolayı, günde sadece 1 maç yapabiliyoruz. Bu yüzden ortak olarak kariyeri kapatma kararı aldık. Takip eden,Yorum yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederiz.