2044'e kadar ayda 90bin taksitle vadelenmiş kredi borcumuzu, mali durumu düzgün tutarsak erkenden toplu ödeme tarzı birşey oluyor mu ? Birkaç kariyer hikayesinde 3-4 sezon içinde borç tamamen ödendi tarzı mesajlar gördüm., ancak emin olamadım.
2044'e kadar ayda 90bin taksitle vadelenmiş kredi borcumuzu, mali durumu düzgün tutarsak erkenden toplu ödeme tarzı birşey oluyor mu ? Birkaç kariyer hikayesinde 3-4 sezon içinde borç tamamen ödendi tarzı mesajlar gördüm., ancak emin olamadım.
Bu gerçekten de büyük bir sorun.. Inter ile 9 sezon oynadım. Oyunun başında takımın kredi borcu 259 milyon euro'ydu.. 3. sezondan itibaren 9. sezona kadar transfer bütçesinde hep 400 milyon euro para vardı ancak o borç yine de ödenmedi.. 7 kez üst üste lŞampiyonlar Ligini aldım yine de o borç ödenmedi..Ve işin ilginci 9 sezon boyunca hep ligde şampiyon oldum ama itibar olarak Juventus'u geçemedeim.. Kredi borcuyla bir alakasının olduğunu düşünüyorum.. Oyun keyif alamıyorum bu yüzden.. Paramız var oyun borcu ödetmiyor.
![]()
Oyun bu konuda hiç gelişemedi ben de benzer bir sorun yaşamıştım . Turgutluspor u 2.ligden alıp süper lige getirdim 2 kere 4. oldum uefada gruplara kaldım ,kasamda 20milyon euroya yakın para birikti ama eskisen kalan 50b€ borc senetini bir turlu odemediler.
http://i.imgur.com/uLWQDgF.jpg
Sattığınız oyunculardan gelen paranın kulübün Mali durumuna ve borçlarına daha çok etki etmesi için Transfer Bütçesine aktarılan yüzdesinin düşük olması gerekiyor. Fakat bunu yönetim kafasına göre ikide bir değiştiriyor, o yüzden elimizden pek de bir şey gelmiyor sanırım![]()
Transfer gelir bütçesi katkı yüzdesini yönetimden düşürmesini isteyin.
Bursa'nın 2033'e kadar taksiti var ama 2024'de falan tamamen ödenmişti borç.
Reele bakarsak, bir banka size kredi verirken, onun faizini vs hesaplar, enflasyonu devreye katar, o paranın ona belli bir vadeyle döneceğini hesap ederek size borç verir. Siz o borcu erken geri ödemek isterseniz, banka gelecek yıllardan alacağı faizden vazgeçmek istemediğinden cezalı olarak ödersiniz. Çoğu zaman vadeyi tamamlamak daha karlı olur.