1 ile 30 arası toplam 73 sonuç

Konu: Basklı değilsen 'Athlettic' olamazsın | 2014-2015 Mücadelesi

Hybrid View

Quote Originally Posted by cklnc View Post
    Bilbao FM nin en zevkli kariyer takımlarından birisi olmuştur her seride.. (Benim de saygı duyduğum efsane bir kulüptür la liga içerisinde.) Göster dünyaya Basklar ın yükselişini yetenekli gençlerinle... Başarılar dilerim, bu güzel kariyeri uzun süreli takip edebiliriz umarım.
    Teşekkürler. Bilbao ile hiçbir FM serilerinde sıkılmadım son derece keyifli. Uzun süre devam eder inşallah

Default Şampiyonlar Ligi En İyiler Playofflar !

HAZIRLIK VE TRANSFER DÖNEMİ

Gayet güzel bir hazırlık dönemi geçirdik. Kısa ve kötü takımlarla yapılan bir hazırlık dönemi oldu. Amaç takımı taktiğe alıştırmak ve sezona moralli başlatmaktı.

Ekipten beğenmediklerimi yollayıp kendi ekibimi getirdim.

Antrenör sayımızı arttırmamıza izin verseydi başkan, çok daha iyi olucaktı.

Takıma kimseyi almadım ve satmadım şimdilik. Yeterli olacağını düşündüm.

Taktikler

Hazır aldığım taktik ve FM15'te çok başarılı olduğum taktiği ilk taktik yapmaya karar verdim.

Bu taktik ise pas taktiğidir. Hazır pas taktiğinden aldım ve çok değişiklik yaptım. Topu tamamen elimizde tutmamızı sağlayacak taktik. DOS'a çok iş düşen taktiktir ayrıca.

Bu taktikte bek ve kanatlara çok iş düşüyor. Biraz daha hücümsü ve kontra taktiğine dönebiliyor.

Kombine satışlarımız

Avrupa-Şampiyonlar Ligi Heyecanı Başlıyor !

Zenit ile eşleştik. Çok zorlu rakipti. Daha kolay çekebilirdik. İlk yarı oyunu domine ederken ikinci yarı performanstan düştük. Karşıya deplasman golü vermeden gitmemiz iyi oldu.

Deplasmanda zorlandım diyebilirim. Kontra taktiğiyle çıktık. Taktik hataydı, kanatları çok kuvvetli olan takıma karşı böyle çıkılmazdı. Erken attığımız gol bizi Şampiyonlar Ligi'ne yükseltti.

Zor gruba düştük. Sürpriz yapıp Şampiyonlar Ligi'nde devam etmek istiyorum. Haydi bakalım.

Liga BBVA 1.Hafta Maçı

Lige harika futbol ile başladık. Böyle devam etmesi dileğiyle.

Liga BBVA 2.Hafta

Çok kolay farka gidebilirdik. İlk yarıda direkle buluşan 3 şutumuz olunca takım sinirlendi kart görmeye başladı. Sakinleşin diye az talimat vermedim

Sakatlarımız

Bu ne cürret menejerle böyle konuşmak ? Performansını en çok beğendiğim oyuncudan gelmesi kötü oldu bu. Bende sinirlendim otoritemi ortaya koydum sonuç bu. Bakalım ne yapacak kerata. Iturraspe'de geldi gitmek istedi, teklif gelirse değerlendireceğim dedim sağol dedi çıktı gitti. Bu neden böyle yaptı anlamadım.

Gelecek Fikstür :

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri