Originally Posted by
fortispuer
Kariyerin harika gidiyor harika görsellerle süslemişsin başarılarının devamını bekliyorum.
Teşekkür ederim görselleri beğendiyseniz ne mutlu bana.

Originally Posted by
BaGa TaRKaN
Bundesliga Hayırlı Olsun Artık Gelsin Münih'ler, Gitsin Dortmund'lar (:
Bu Arada Yamada Sorun Var İkinciye Verilen Ödülü Geçtim Ligin Adı Zaten Yanlış

2.Budnesliga Nedir Yahu

Hocam aynen yama sıkıntılı buradan dönemem ama

Teşekkürler.

Originally Posted by
aytekin79
Bundesligada düşsen bile müthiş bir gelir geleceği için mali durumu çok dert etme

Hocam o hiç aklıma gelmemişti.Düşme fikride aklımızda yok

Originally Posted by
rexpo1994
Tebrik ederim hocam

Ben de Baga Tarkan'ın dediğini diyecektim zaten ligin adın da bir gariplik var

Teşekkürler hocam.Sıkıntıyı bizde farkettik fakat bu raddede yapılacak fazla bişey yok

- KULÜP TELEVİZYONUNA VERDİĞİMİZ DEMEÇLER -
Spiker : Öncelikle yayınımıza katıldığınız için çok teşekkürler.
Mustafa Duman : Ben teşekkür ederim kulüp televizyonumuzdan başka nereye gideceğiz ki?
Spiker : Hocam öncelikle 2.Bundesliga'yı kazandığınız için tebrik ederim.Süreç nasıl gelişti biraz anlatırmısınız ?
Mustafa Duman : Kimsenin size şans tanımadığı zorlu yolların olduğu yerlerde bunun gibi olaylar garipsenir.Bizler inandık takım olarak oyuncularıma devre aralarında otelimizde tesislerde bunları söyledim ve bunun sonucunda iyi bir ivme kazanıp bir üst lige şampiyon olarak çıktık.
Spiker : Hocam kulüpte beşinci yılınız neler hissediyorsunuz daha ne kadar bizlerle kalmayı planlıyorsunuz ?
Mustafa Duman : Kulüple daha uzun yıllarımız olduğunu düşünüyorum tabi kovulmazsam.Burayı seviyorum.
Spiker : İleriki planlarınız dahilinde neler var hocam ?
Mustafa Duman : Bu sene Bundesliga'da kalmak birinci hedef!Finansı düzeltmek,alt yapıyı geliştirmek,yeni bir stadyum yapımı bunların ardından Avrupa maceramıza başlamak planlarımız dahilinde...
Spiker : Transferler hakkında neler söylemek istersiniz ?
Mustafa Duman : Felice Aureli,Paulo Maffeo,Luis Alberto'yu tekrar kiraladık.Bundesliga'ya uygun oyuncular getirdik.Ligde kalıcı olmaya geldik !
Spiker : Bize eşlik ettiğiniz için çok teşekkürler hocam.
Mustafa Duman : Asıl ben teşekkür ederim.İyi yayınlar.
*Kulüp televizyonuda dahil tamamen hayal ürünüdür.Grafikler bana aittir.
- SV Heimstetten 2019-2020 Forma Tanıtımı -

Ev Sahibi Formamız Deplasman Formamız