Başarıya Giden Bu Yolda Bütün Yollar Mübahtır...
Akademi İçin Bütün Şartların Olduğu Bir Kulüpteyiz Bakalım Neler Yapacağız.
Kuralları Okudum ve Kabul Ediyorum.
Başarıya Giden Bu Yolda Bütün Yollar Mübahtır...
Akademi İçin Bütün Şartların Olduğu Bir Kulüpteyiz Bakalım Neler Yapacağız.
Kuralları Okudum ve Kabul Ediyorum.
Onaylanmıştır. Başarılar dilerim.
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
Vay bana kardeş gelmiş, başarılar![]()
Steam ID : byildirim04
Başarılar![]()
Hedef Aslında Çok Açık
1) Ucuz Yetenekli Genç Alacağız.
2) Gelişimleri İçin Valencia Mestalla Takımına Yollayacağız.
3) İspanyol Vatandaşı Olduktan Sonra A Takıma Alarak Oynatmak. ( 2 Yıl Sanırım İspanyol Olma Süresi )
4) Potansiyeline Ulaşan Her Genci Cazip Fiyatlara Satmak.
Başarılar dilerim![]()
Başarılar dilerim.
Jesus Vallejo'mu ne öyle bir stoper vardı. İspanyol onu almakla başlayabilirsin mesela Mestalla'ya, 1.5 milyon euro serbest kalma maddesi var.
Sisto Pieone'de 6,5 milyon euro serbest kalıyor. Sol Kanat'a da Depay müthiş gider. Başarılar dilerim
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Luka Jovic![]()
Oyuncu ve Personel Transferlerinde Kolay Geçirmek Adına Maaş bütçesinde Artış İstedik. Gerçekleştirdik
Alt Yapının İlk Çalışmasını Tesisler Ve Antreman Sahasını Geliştirerek Başladık.
Başkanla Sözleşme Öncesi Konuşmamızda Bahsetmemiştik Ancak Benim Yönetimden İstediğim Bir Özel Toplantı Vardı Onu Gerçekleştirdik.
Hali İle Transfer'de de Gençlere Yöneldik.
bilinmedik oyuncular göreceğiz demek güzel ve değişik olur![]()
Vallejo iyi bir stoper oluyor. Aynı şekilde Atletica Minero da Nathan'ın da oosm de iyi bir oyuncu olduğunu diğer arkadaşların kariyerlerinde gördüm.
O zaman ben yanlış hatırlamışım. Aslında Ponce var ön ismi tam aklıma gelmedi. Ezequiel mi neydi. Forvet olarak oynuyor. Onu da yetiştirip kullanabilirsin.
Başarılar. İlginç olacak gibi
Aslında şimdiden Güney Amerika ve İskandinavya ya gözlemcilerini gönder oraları bir tarattır. Gelecek seneye oyuncuları belirlemiş olursun. Oralardan bir çok genç yetenek bulabileceğini düşünüyorum.
Yav Kaan Hâlâ Bıkmadın mı OynamaktanTamam Beceremiyon Niye Zorluyon Hâlâ
Oynamayacağın Nasılsa Sil Oyunu Sende Rahatla Bizde Rahatlayalım![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Başarılar , takipdeyim.![]()