Quote Originally Posted by AlperKSK View Post
McGinn'de benim daha önceden takip ettiğim iyi bir oyuncu,iyi bir golcün var Avrupa Liginde yazık olmuş.Ligde de şuan için gayet keyifli gidiyorsun..
McGinn iyi oyuncu olsun olmasına da her çıktığı maç sakatlanmasa daha iyi olacak kendileri. Teşekkürler.

Quote Originally Posted by Mete07 View Post
Ben Rooney demiştim de Goodwillie'de sendeymiş Blackburn'de tutunamamış anlaşılan gayet iyi bir hücum hattı İskoçya için ayrıca tek transfer olmasına rağmen Ian Vigurs'u çok beğendim etkili bi kanat oyuncusu sol tarafta oynuyordu yanlış hatırlamıyorsam , performans içinse söylenicek bir şey yok gayet iyi gidiyorsun , Twente çok üzücü olmuş şu oyunda benimde başıma nae geliyorsa yapma Mete azcık haddimizi bilelim diyince geliyor zaten Celtic eğer CL veya AL gruplarına kaldıysa mutlaka avrupa dönüşlerinde zorlanacaklardır o haftalarda muhakkak galibiyet şart Rangers gelip toparlanana kadar en azından Celtic'in başına bela olabiliriz .
Ayrıca güzel sözlerin için ayrı teşekkür ederim tekrardan başarılar
Rooney, son haftalarda çok açıldı neredeyse her maç golü var. İskoçya'nın en iyi hücum hatlarından biri bizde, Vigurs ise kanat oyuncusu olmasına rağmen taktiğime uymadığı için kendisini orta saha oynatıyorum ve gayet iyi oynuyor. Twente maçında az sövmedim ben de. Celtic CL'nin 3. Ön Eleme Turu'nda Partizan'a elenmiş, ardından Apollon Limasol'u eleyip gruplara kalmış. Ne tesadüf ki Zürich maçlarından 4 gün sonra ligde bizle oynuyorlar. Yorumun için teşekkürler, yine.

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
Hikaye ve takım seçimi çok güzel olmuş hocam başarılar
Teşekkürler.

------------------
İskoçya Premiership 7. Hafta

Aslanım Rooney be, iki golü penaltıdan olsa bile adının hakkını veriyor adam be adam.

İskoçya Premiership 8. Hafta

Çılgın Rooney, Aberdeen'i coşturuyor.

İskoçya Premiership 9. Hafta

Lig sonuncusuna karşı güzel oynadık, güzel kazandık, teknik direktörlerini de işinden ettik.

İskoçya Premiership 10. Hafta

Oldu mu şimdi bu güzel kardeşim.

İskoçya Premiership 11. Hafta

Hamilton maçının ardından güzel toplandık, ama liderligi yine alamadık ya, o çok koydu bana.

------------------

İskoçya Lig Kupası 3. Tur

Bir alt ligdeki rakibimizi yenmekte zorlanmadık, Rooney yine 2 tane yazdı.

İskoçya Lig Kupası Çeyrek Final

GİDİN VE O LANET KATOLİKLERE SÖYLEYİN, ABERDEEN ÖZGÜRDÜR. -SIR FYTIA WALLACE.

----------------------
İskoçya Premiership Puan Tablosu

AH BE HAMILTON, BİZE LİDERLİĞE PATLADIN BE.

---------------------