-
Fm 15 Bursaspor Referansı
İlk sezonumda bursaspor ile harikalar yaratacağımdan emindim. Hedefim 5. sıra ve üstünde bitirmekti ligi. Kadrom şu şekildeydi
Harun
Behich Serdar Aziz Civelli Şener Özbayraklı
Holmen Belluschi
Aydın karabulut Volkan Şen
Josue
Fernandao
İlk 4 hafta bozguna uğradık hep yenilgi, 4. maçımda 1-0 gerideyken enes ünal'ın 90+ da ki beraberlik golünün gelmesi belkide beni bursasporun efsanelerinden biri yapmaya yetebilirdi. O beraberlik olmasaydı belkide kovulacaktım
5. hafta Galatasaray ile deplasmanda karşılaşmıştık Kadrom da fernandao yerine enes ünalı koydum Maça başladık Josue mükemmel bir frikikle 1-0 yaptı ardından Amrabat eşitliği getirdi Enes 19 Volkan 69 dakikalarda golleri atarak takımı kendine getiren bir galibiyet elde ettik.
Önümüzdeki maçları kazanarak galibiyet serimizi sürdürdük. Avrupa liginde eleme maçlarında kazara elenmiştik.
Birden takımımda ki hedefim 5.lik iken hedefimi şampiyonluk yaptım. Ve sezon sonu beşiktaşın 1 puan önünde şampiyon olduk
Beşiktaş maçı son haftadan bir önceki haftaydı ve 3-3 tamamlanmıştı puan farkı yoktu averajdı herşey ve bjk averajdı yüksekti beşiktaşın Galatasaraya yenilmesi beni şampiyon yaptı.
Gelişenler: Enes ünal (juventusa gitti)
Josue (hala bende) (frikik ustası)
Holmen (mükemmel)
Diğer pc olmadığı için fm 15 yok ve ayrıntılı yazamadım okuduğunuz için teşekkürler.
Bu Konuya Ait Etiketler
Mesaj Yetkileri