Merhaba arkadaşlar, internetim düzelir düzelmez güncelleme yapmaya karar verdim.

Originally Posted by
olgunege75
Maçlar gayet iyi hocam şampiyon olabiliriz bu sene

Maçlar iyi gitmeye devam ediyor, şampiyonluğa da emin adımlar ile yürüyoruz.

Originally Posted by
cCcIspartaspor
Adaya İngiliz kulüplerinden daha azametli bir büyük mü geliyor ne ? Kalemin kuvvetli hiç bozmadan devam. Takipteyim

GELİYOOOOOR, GELİYOOOOOOR.

Originally Posted by
Ali Hikmet
Hocam öncelikle başarılar dilerim.
Bu tarz anlatımı özlemişim sabırsızlıkla bekliyorum.
Teşekkür ederim. Anlatımımı geliştirmek için yapabileceğim bir şey varsa söylerseniz çok mutlu olurum.

Originally Posted by
lufy33
Anlatım 10 numara 5 yıldız Başarılar dilerim.
Teşekkür ederim. Anlatımımın bu kadar beğenileceğini düşünmüyordum gerçekten. Hepiniz tekrar sağolun.

Originally Posted by
Barak
Kariyer çok özenli gidiyor. Başarılar dilerim
Teşekkür ederim.
-------------------------------------
İskoçya Premiership 12. Hafta
Gol yollarında sıkıntı çekmeden edemediğimiz maçta Ross County'i 2-1 ile geçtik.
İskoçya Premiership 13. Hafta
Lig Kupası'ndan elediğimiz Celtic'e bir darbe de ligde vurduk. Yaşlı kurt Robson, meydanı gençlere bırakmadığını da Maçın Adamı seçilerek gösterdi. İSKOÇYA İSKOÇLARINDIR!
İskoçya Premiership 14. Hafta
Arada olur böyle kazalar. Çok kafaya takmamak lazım. (İÇTEN İÇE KENDİNİ YEDİ)
İskoçya Premiership 15. Hafta
ŞİMDİ KİM GÜLÜYOR HAMİLTON! SEN ZAMANINDA BİZİ LİDERLİKTEN EDERSEN 6 YEMEKTEN KURTULAMAZSIN BÖYLE! HAHAHAHAHA STUPID!
İskoçya Premiership 16. Hafta
Üçüncü olup zirveye yaklaşmak isteyen Dundee United'ı da ''yav he he'' diyerek yenip, rakiplerimize de gözdağı verdik.
--------------
İskoçya Kupası 4. Tur
Zayıf rakipti, geçelim bunları.
-----------------
İskoçya Premiership Puan Tablosu
Sonunda lideriz! Ama bundan sonra mühim olan liderliği elimizde tutup, Celtic'e fırsat bile tanımadan şampiyon olmak. LET'S GO ABERDEEN!
-------------------