Kasım 2014'e kadarki 5 aylık izlenimlerimi maddeleyecek olursam:

1. Birçok arkadaşın da belirttiği gibi başlangıçta takımın kimyasına en uygun sistem 4-2-3-1. Hücum ağırlıklı ve akıcı oynatıyorum. Maç talimatları taktik üzerinde çok etkin, taktiğim şu ana kadar iyi işliyor, rakip farkı gözetmeksizin hücum istatistikleri genelde lehime oluyor, üstteki arkadaşın taktiğindekine benzer şekilde genelde tek kale hücum oynadığımdan penaltı çok oluyor. Bazı fikstürler: (GS:5-Roma 2, GS: 2 - PSG: 1, GS: 2 - Arsenal:1, TS:2 - GS:4, GS:4 - BJK: 0)

2. Sakatlık sorununu aşmış görünüyorum. Oyunu çözebilmek adına daha önceden açtığım kariyerde sezon başı direk 3-4 hafta boyunca yüksek/çok yüksek kondisyon antremanı sonucunda 6-7 oyuncum çok uzun süreli sakatlanmıştı, maçlara 18 çıkartmakta zorlanıyordum. Şu anki kariyerimde bunun yerine sezon başı kondisyon ilk hafta orta, diğer 2 hafta yüksek olcak şekilde yükledim, bu sırada antreman barını da 100% genel antremana çektim. 3 hafta sonunda genel antreman taktikler (antreman barı:%60 genel antreman, 40% maç antremanı), yük: haftada bir maç varsa yüksek, 2 maç varsa orta. 5 ay sonunda ufak tefek sakatlıklar dışında bir sıkıntı yaşamadım, sadece Tarık 3-4 aylık bir sakatlık yaşadı. Unutmadan bireysel antremanlarda ilk 11 oyuncularının antreman seviyeleri orta, diğer oyuncuların ağır. 2 iyi fizyoterapistim, 2 çok iyi kondüsyonerim var.

3. Selçuk, Sneijder'a göre daha iyi bir duran topçu.

4. Sezon yarısına ulaşmadan Bruma'nın 9, Burak'ın 12 golü var. Bruma solda içe kateden kanat, Burak yaratıcı forvet rollerindeler. Bruma gerçekten harika bir oyuncu, 2-3 yıla daha da tutulmaz olacak, ilk yılında sadece soğukkanlılık çalıştırıyorum. Tabi Sneijder'ın her 2 oyuncuya besleyici rolünü de es geçmemek gerek.

5. Sneijder tam bir maestro, takımı orkestra şefi edasında yönetiyor. Ofansif ortasaha olarak AMC oynatıyorum. Serbest OK rolünde de daha iyi olabilir, onu da deniycem.

6. Lig'de 10 maçta 8g, 1b, 1m, AG: 25, YG:6 olarak Fb ile zirvedeyiz.

7. CL'de Arsenal, PSG, Roma'lı grupta, içerdeki maçların tümünü kazandım, deplasmanda 2 yenilgim var, 6. maçta PSG deplasmanında alınacak 1 puan gruplardan çıkartacak.

8. İlk fırsatta takım için ilk transferim sağ açık olacak, dönüşümlü olarak Emre Çolak, Olcan, Sinan Gümüş, Pandev, Yasin ve ismini şu an tam hatırlamadığım 20 yaşında İtalyan kiralık bir oyuncuyu dönüşümlü oynatıyorum, hiçbirinden de istediğim verimi alamadım.

9. Sezon başında maaş bütçesini hafifleterek (Hamit kira, Umut-Gökhan-Engin bedelsiz transfer) tek transfer yaptım. Burak'ın yedeği olarak Muhammet Demir'i 1.2M €'ya aldım.