1 ile 30 arası toplam 277 sonuç

Konu: 6. sezonda 6'da 6 yaptık. Türklerle devam - Bursapsor

Hybrid View

Nesil
    2014

Bir Bursalı olarak sana şunu sormak istiyorum. Enes oyundaki gibi sakatlığa çok meyilli mi? Yoksa inceleme hatası mı var? Misal FB'de Mehmet Topal senede 30 maç ve üstü oynuyor ama oyunda her kariyerde görüyorum. Topal mimumum 4-5 ay sakat geçiriyor.

Bursa ile kariyer açtığımda ilk iş Enes'i FB ile açtığımda ilk iş Topal'ı satıyorum. Kariyere gelecek olursak bu sezondan itibaren takım para basmaya başlar. Seneye sağlam bir ŞL kadrosu kurarsun sanrım. Belluschi 1 sezon daha kalmalı müthiş bir orta saha
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Bir Bursalı olarak sana şunu sormak istiyorum. Enes oyundaki gibi sakatlığa çok meyilli mi? Yoksa inceleme hatası mı var? Misal FB'de Mehmet Topal senede 30 maç ve üstü oynuyor ama oyunda her kariyerde görüyorum. Topal mimumum 4-5 ay sakat geçiriyor.

Bursa ile kariyer açtığımda ilk iş Enes'i FB ile açtığımda ilk iş Topal'ı satıyorum. Kariyere gelecek olursak bu sezondan itibaren takım para basmaya başlar. Seneye sağlam bir ŞL kadrosu kurarsun sanrım. Belluschi 1 sezon daha kalmalı müthiş bir orta saha
    Ben ilk sezon 21. haftadayım henüz sakatlanmadı bende Topal... gerçi 3-4 ay sonra ilk defa kariyer açtım ama ben önceki oyunlarda da öyle problemler yaşadığımı hatırlamıyorum...

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri